Я приємно вражений. За 15 хв скільки інформації!!! Молодці Work Advice добре знають свою роботу. Я звичайно чув від своїх знайомих позитивні відгуки а тепер і сам в цьому переконався. Рекомендую!!!
Lisez les avis des autres
Знаю цю компанію вже понад 19 років. За весь цей час неодноразово користувався їхніми послугами та звертався по допомогу з різних питань. Завжди отримував професійне обслуговування, уважне ставлення... Voir plus
L'entreprise a répondu
Большое спасибо компании WorkAdvice ,за то что СДЕЛАЛИ ВСЮ ВАЖНУЮ РАБОТУ за меня,я вообще не о чём не парился,так-же благодаря им я ещё и деньги 💸 сэкономил...На моё мнение эта лучшая компания по по... Voir plus
L'entreprise a répondu
Дуже задоволений співпрацею з WorkAdvice! Це команда справжніх професіоналів, які знають свою справу на всі 100%. Від самого початку і до успішного результату я відчував підтримку та чіткість у діях.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Work Advice er en dansk netværksbaseret rekrutteringsvirksomhed, som specialiserer sig i at formidle den rette medhjælper til din virksomhed. Med mange års erfaring kan vi hjælpe dig med rekrutteringen af de bedste kandidater til din virksomhed med de rette faglige kompetencer. Vi tilbyder den enkelte arbejdsgiver rådgivning og serviceydelser, der aflaster hverdagen og professionaliserer hans virksomhed på det faglige, økonomiske og menneskelige plan. Vi arbejder målrettet med at matche de krav, arbejdsgiver stiller til de kommende medarbejdere, så begge parter er tilfredse. God service og kundetilfredshed er vores topprioriteter. in English Work Advice is an international recruitment company based in Denmark. Many years of experience in the field of employment, reliable and time-proven employers, expertise and knowledge of the law, continuous improvement of our services allow us to confidently guarantee successful students and workers all over the world a successful employment and smooth moving to Denmark. We will guide you and assist you from A to Z. Good service and customer satisfaction are our Top priorities.
Coordonnées de contact
Hjaltesvej 16, 7500, Holstebro, Danemark
- info@workadvice.dk
- workadvice.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
I Service påskønnelse
Jeg var meget tilfreds med den bedste og hurtige hjælp til min skatterapport og transportrapport. ..Tak for dit fantastiske arbejde

Réponse de Work Advice
Jeg kunne virkelig godt lide alt
Jeg kunne virkelig godt lide alt, meget søde mennesker. og det er en fornøjelse at have med dem at gøre.

Réponse de Work Advice
En fantastisk specialist og en empatisk støtteperson
Jeg virkelig holder meget af Natalie, både som specialist og som et rigtig god menneske. Hun vil altid hjælpe, uanset hvilken situation der er, og ud over hendes professionelle hjælp, har hun en evne til at give støtte og være empatisk, selv når hun ikke kender dig.

Réponse de Work Advice
You are doing great things and so…
You are doing great things and so promise fulfilling to your clients
Keep up the good work
Thank you

Спілкувалась з Наталію
Спілкувалась з Наталію, дала чіткі відповіді на мої запитання.

Réponse de Work Advice
Fantastisk hjælp fra Work Advice – nu har jeg fået min arbejdsopholdstilladelse!
Jeg kontaktede Work Advice for at få hjælp i forbindelse med min ansøgning om arbejdsopholdstilladelse, og jeg kan kun sige, at deres service har været fantastisk.
Jeg blev anbefalet Work Advice af mine veninder, og det viste sig at være en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jeg havde kontakt med Aleksandra Ignatiuk, som var yderst professionel, imødekommende og meget grundig i sin vejledning. Hun tog sig tid til at forstå min situation og besvarede alle mine spørgsmål med stor tålmodighed. Aleksandra rådgav mig om, hvilken ordning der bedst passede til min situation, og guidede mig trin for trin gennem ansøgningsprocessen.
Jeg er utrolig glad for at kunne sige, at min sag nu er blevet afgjort, og jeg har fået min arbejdsopholdstilladelse! Deres indsigt og støtte har været afgørende for, at jeg kunne nå hertil, og jeg føler mig meget taknemmelig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Work Advice og Aleksandra Ignatiuk til alle, der har brug for hjælp med ansøgninger eller lignende. Deres hjælp har gjort en kæmpe forskel for mig.

Дуже змістовна відповідь
Дуже змістовна відповідь.
Кваліфіковані працівники.

Réponse de Work Advice
Тak for det perfekte arbejde
Tak til WorkAdvice firmaet for fejlfri udførelse af opgaver, de giver altid gode råd, anbefalinger og er gode specialister inden for deres felt.

Réponse de Work Advice
Natalia hjælp mig og min kone med at…
Natalia hjælp mig og min kone med at regulere årlige skat. Meget tilfreds. Tak for din hjælp.

Réponse de Work Advice
This is the second time i use their…
This is the second time i use their services . The staffs are friendly , comfortable and easy to contact . They did professional job . I will cooperate more in the future . Highly recommended!

Réponse de Work Advice
Дівчата працюють на вищому рівні
Дівчата працюють на вищому рівні: швидко , професійно, якісно.
Дуже задоволені сервісом, постійні клієнти Work Adwice.
Рекомендую!!!!

L’expérience Trustpilot