Workliving Avis

1 098
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Refurbished is hier zo goed als nieuw. Topstoel die zeer comfortabel zit. Professionele 24/7 stoel voor een fractie van de nieuwprijs met 2 jaar garantie en sommige andere merken tot 5 jaar garantie r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie via de email, er werd een alternatieve oplossing aangeboden die veel beter was. Binnen een week waren 10 bureaustoelen gerepareerd. Snel en efficiënt dus!

Noté 3 sur 5 étoiles

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériel de bureau
  2. Magasin de meubles
  3. Magasin de meubles de bureau
  4. Magasin de mobilier de bureau d'occasion

Écrit par l'entreprise

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 098)

79 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals het zou moeten zijn

Zoals het zou moeten zijn, vooral de inzet van een eigen bezorger is heel prettig.

29 avril 2025

Hi Bart,

Fijn om te horen dat onze eigen bezorger zo gewaardeerd wordt. We geven je compliment door aan het team.

Noté 1 sur 5 étoiles

zijn telefonisch onbereikbaar

zijn telefonisch onbereikbaar, en reageren niet op emails

30 avril 2025
Avis spontané

Beste Willem,

Wat ontzettend vervelend dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het dan vooral weten via telefoon, chat of email.

Noté 2 sur 5 étoiles

Delivery took more than 4 weeks and was…

Delivery took more than 4 weeks and was only initiated after we called
Requested delivery date was not met, instead my wife had to carry tge stuff all alone to 3rd floor
Not all screws for the table could be used as the the drilling was not done properly and I had to buy shorter screws from Karwei.
Not again !!!

22 avril 2025

Hi Lange,

We're very sorry to hear about your experience and sincerely apologize for the delay, incomplete delivery, and installation issues. This is far from the service we aim to provide. We'll review what went wrong internally.

Kind regards,

Fijne stoel-snel geleverd

Fijne stoel, gekocht o.b.v. heldere uitleg op de site.
Snel geleverd

15 avril 2025

Beste M,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en de levering vlot verliep. Veel zitplezier!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben ik er vanaf.

Omdat jullie al 10 keer hebben gemaild wat ik van de service vindt.

7 avril 2025

Beste Mendel,

Dankjewel voor je beoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en snelle service

Super snelle service, op tijd leveren en hele goede kwaliteit bureaustoel. Ik ben erg blij met deze stoel. Ik kan Workliving zeker aanraden.

10 avril 2025

Beste Gerard,

Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de stoel en onze service. Veel plezier ermee!

Keurig bedrijf.

Geheel volgens afspraak op tijd geleverd. Goed bedrijf: zegt wat het doet en doet vervolgens wat het gezegd heeft.

Hoi Antoon,

Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop!

Beste NR,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles vlot en soepel verliep. Graag tot een volgende keer!

Vlot, goed, helder.

Heel vlot, goede communicatie, prima kwaliteit

8 avril 2025

Hoi Anni,

Bedankt voor je positieve reactie! Super om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste stoel zat niet lekker voor…

De eerste stoel zat niet lekker voor mij en ben toen prima geholpen met een andere stoel en die werd ook kosteloos omgeruild

2 avril 2025

Beste mevrouw Kos,

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat het gelukt is en dat de aangepaste stoel helemaal bevalt. We wensen je er veel plezier meer!

Alles Perfect

Beste Ta,

Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Prima service

Prima service, bedrijf doet wat ze zeggen.

31 mars 2025

Beste Harald,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je positieve review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte buro-stoel en prettige ervaring

Was op zoek naar buro-stoel voor mijn thuiswerkplek en
onaangekondigd binnengelopen want was in de buurt. De zeer vriendelijke verkoopadviseur nam uitgebreid de tijd om enkele voor mijn lengte passende nieuwe stoelen te laten uitproberen en de instel-mogelijkheden door te nemen. Attendeerde mij na mijn keuze op de mogelijkheid van eenzelfde perfect uitziend refurbished model met een flink lagere prijs dat ik direct mee kon nemen. Perfect, absoluut niet dwingend advies gekregen en heerlijke stoel aangeschaft. Absolute aanrader!

Avis spontané

Beste Peter,

Nogmaals bedankt voor je bezoek aan onze showroom. Het blijft leuk om te horen als iemand zich zo goed geholpen voelt. We wensen je veel plezier van je mooie (zo goed als nieuwe) bureaustoel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alletop gemaakte afspraken werden goed…

Alle gemaakte afspraken werden goed nagekomen. We zijn vriendelijk te woord gestaan. We zijn tevreden over onze stoelen.

18 mars 2025

Hoi Hedwig,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je 5-sterren beoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen en keurig opgeknapt

Zeer goed en netjes opgehaald en terug gebracht. De Henry Miller stoel is weer opgepoetst en van een nieuwe gas veer voorzien. Heel prettig contacten ik ben blij dat repareren een optie was want deze kantoorstoel is een gemeenschappelijk cadeau voor mijn 50ste verjaardag geweest

13 mars 2025

Beste Papyro,

Bedankt voor het delen van je review! We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het langer kunnen genieten van je cadeau voor je 50e verjaardag. We wensen je er nog vele jaren plezier van.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie stoel, hele goede service

De eerste stoel die ik bestelde bleek wat aan de grote kant. Ik ben toen heel goed geholpen met een alternatief vinden en mocht de stoel nog omruilen voor hetzelfde model maar met een aantal andere onderdelen, waardoor de stoel nu precies goed zit. Heel veel dank!

7 mars 2025

Beste M Oosting,

Allereerst bedankt voor je review! Fijn dat we mochten meedenken naar het zoeken van een oplossing om de stoel perfect passend te maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was spannend hoe de stoel zou…

Het was spannend hoe de stoel zou zitten maar dit is goed gekomen.
In deze tijd een stoel van gerecycled materiaal is een aanrader, de stoel bevald uitstekend. Levering was snel.
Al met al een goede ervaring.

Ton

13 mars 2025

Beste T,

Heel fijn om te leze dat alles zo goed is bevallen. We wensen je heel veel plezier van je stoel. Dankjewel voor het plaatsen van je review!

Prima service

Prima service. Afspraken worden goed nagekomen.

3 mars 2025

Hoi Annemieke,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus