Jag har använt mig i snart 3 år av Work Safes representanter Sofia och Ellen. Dom förser oss med hygien och första hjälpen lösningar som vi är mycket nöjda med. Dom kommer alltid med ett glatt humö... Voir plus
Kan varmt rekommendera detta företag för att få inte bara en otroligt bra och viktig utbildning, utan även ett proffsigt och trevligt bemötande. Julia som jag haft kontakt med från start till avkla... Voir plus
Vi var samlade från 6 olika grannbyar, som alla har långt från ambulans, vi hade en bra och lärorik kväll , vi blev alla påminda om vikten att kunna HLR om något skulle hända, om hjärtstartare och lu... Voir plus
Vi gjorde en beställning av en hjärtstartare för Bostadsrättsföreningen Leran 5 i Stockholm. Efter att ha jämfört priser och erbjudanden från olika leverantörer, konstaterade vi att Work Safe inte b... Voir plus
Välkommen till Work Safe! Vi är experter på Första Hjälpen, utbildning inom HLR och brandskydd. Vår HLR-utbildning är utformad för att ge dig de färdigheter och den kunskap som krävs för att effektivt hantera nödsituationer. Våra certifierade instruktörer använder beprövade metoder och senaste riktlinjer för att säkerställa att du lämnar vår kurs med förtroendet att kunna rädda liv. Oavsett om det gäller arbetsplatsen, hemmet, eller offentliga miljöer, är vår utbildning anpassad för att möta dina unika behov. Första Hjälpen är ett annat viktigt fokusområde för oss på Work Safe. Vi erbjuder omfattande kit och utbildningar som täcker allt från grundläggande behandlingar till mer avancerade procedurer. Våra Första Hjälpen-kit är noggrant sammanställda med högkvalitativa produkter, vilket säkerställer att du alltid är förberedd vid en nödsituation. Utöver detta erbjuder vi också specialkurser i hantering av brandfarliga arbeten och grundläggande brandutbildning. Dessa kurser är avsedda att utrusta deltagarna med kunskaper om brandskydd och hur man effektivt hanterar brandrisker på arbetsplatsen. Våra praktiska och teoretiska metoder garanterar att du får en grundlig förståelse för brandsäkerhet. Till sist, för att ytterligare öka din arbetsplats säkerhet, erbjuder vi detaljerade checklistor för skyddsrond. Dessa checklistor är utformade för att hjälpa dig identifiera och åtgärda potentiella säkerhetsrisker, vilket skapar en säkrare arbetsmiljö för alla. På Work Safe är vårt mål att ge dig verktygen och kunskapen för att skapa en säkrare miljö, oavsett var du befinner dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra kurser och hur vi kan hjälpa dig och din organisation att förbli säkra."
Bergkällavägen 23, 192 79, Sollentuna, Suède
Bra utbud av kurser och pedagogiska lärare
En riktigt bra kurs som jag varmt kan rekommendera till andra företag. Utbildaren var väldigt duktig och fick med sig alla på kursen.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Proffsig och bra installation med ett mycket seriöst förhållningssätt till säkerheten först. Bra och kvalitativa produkter till ett mycket bra pris. Kan verkligen rekommendera Work Safe.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Vi kan starkt rekommendera Work Safe för deras seriösa och snabba service! Work Safe är verkligen ett företag man kan lita på.
Mvh
Aleksis

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Work Safe hjälpte vår BRF att se över brandskyddet. Upplevde de som mycket kunniga och serviceminded och med rätt prisnivå.
De utbildade också bra på sina produkter. Vi kände oss trygga med köpet.
Kan varmt rekommenderas.
Magnus Svensson

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Fick idag besök av Ellen och Sofia som hjälpte mig att uppdatera min första hjälpen stationer samt installera tvål på mina toaletter mm. Jag tycker att det blev jättebra och kommer fortsatta att använda deras tjänst framöver. Kan varmt rekommendera Ellen och Sofia.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Utbildning i barn-HLR som alla borde gå. Tusen tack för att ni lärde ut detta på ett mycket pedagogiskt och roligt sätt. Nu känner vi oss så mycket tryggare!

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Vi hade Julia på besök för 2 timmars CPR utbildning. Utbildningen var väldigt bra och nyttig. Rekommenderar den varmt. Bör göras regelbundet. Och Julia var grym som föreläsare, tydlig och full av energi.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Snabbt svar -förträfflig service och väldigt bra information om hjärtstartare , vi är så nöjda med vår hjärtstartare!

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Utbildningen i Första hjälpen och HLR är varvad med övning och teori. Jenny är en mycket tydlig och kunnig utbildare inom området och vi är supernöjda!

Fantastiskt trevlig säljare

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Snabb och bra service. Mycket nöjda och kan vart rekommendera Work Safe i Sverige AB.

HLR och hjärtstartare
Otroligt bra och lärorik HLR-utbildning, Julia var kunnig, lättsam och väldigt professionell.
Kan varmt rekommendera.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Snabb och trevlig respons vid offertförfrågan. Montage och genomgång av hjärtstartaren på tid och plats som passade oss som kund.

Hjärtstartare och HLR.
Personen som genomförde utbildningen i två omgångar hos oss var riktigt bra.
Gjorde utbildningen underhållande och hade en bra blandning mellan teori och praktik.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Jag har köpt 3 hjärtstartare och skåp som jag är mycket nöjd med.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Beställde två hjärtstartare plus akutväskor. Elisabeth kom ut inom ett par dagar och installerade utrustningen samt instruerade. Checkar in lite då och då så allt är bra och fungerande. Trevliga och duktiga. Inget att klaga på.

Réponse de Work Safe i Sverige AB
Införskaffade en hjärtstartare på hyra hos Work Safe. Dom hjälpte oss med allting, enkelt smidigt och prisvärt! Kan starkt rekommendera!

Réponse de Work Safe i Sverige AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.