Goede koffie met duidelijk aanwezige tonen van roodfruit en (pure) chocolade. Ik drink hem als doppio, maar mijn vermoeden is dat het ook geschikt is als cappuccino. Als Lungo zou ik niet doen, zo... Voir plus
Heerlijke koffie van eigen label. Top dat je een proefpakketje kunt aanschaffen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Iedereen die de koffie bij ons proeft is enthousiast en wij ook!!
Webshop met kwaliteits koffiebonen
Julianastraat 10, 3862CT, Nijkerk, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Heerlijke koffie en weer keurig op tijd bezorgd!
Het belangrijkste: world of coffee levert heerlijke superverse koffiebonen. Bestellen gaat makkelijk, levering is snel, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Goede service en netjes geleverd in hergebruikte doos.
Goede prijs/kwaliteit . Snelle levering.
Persoonlijk contact/ communicatie top!

Réponse de World of Coffee
Uitstekende communicatie en klantvriendelijkheid.
Goed product en snelle levering.
Compliment!

Réponse de World of Coffee
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij World of Coffee. Ik heb het proefpakket gekocht om te proberen welke bonen ik het lekkerst vind. Tot nu toe is ‘Brazil’ mijn favoriet. Contact was fijn en pakket werd snel geleverd!

Réponse de World of Coffee
Recent online 5 zakken Mokador Gran Miscela gekocht.
Deze bestelling werd 2 dagen later persoonlijk aan huis afgeleverd.
Prima service dus !

Réponse de World of Coffee
Iedereen die de koffie bij ons proeft is enthousiast en wij ook!!

Réponse de World of Coffee
Zeer goede overzichtelijk website.
Toffe acties, snel geleverd

Réponse de World of Coffee
Vriendelijk contact, snelle levering en uitstekende koffie!

Réponse de World of Coffee
Ik heb m'n smaak profiel gedeeld en kreeg een passend advies. Alleen bij 't malen van de bonen al liep 't water in m'n mond! De koffie smaakt heerlijk. Zeker 'n aanrader en ik heb m'n favoriet gevonden!

Réponse de World of Coffee
Overzichtelijke website met goede informatievoorziening, snelle levering en hele goede koffiebonen.

Réponse de World of Coffee
Mijn bestelling was in de webshop aanwezig, maar na het bestellen en betalen bleek het niet op voorraad. Keurig werd er al wel 1 zak koffie opgestuurd en niet veel dagen later ook de rest. Met daarbij een kortingscoupon. Super service! Bij de doos in zat een persoonlijk kaartje, veel leuker dan een geprinte factuur.