Wowion.com Avis

4,7

Брал дважды тайм-карту для wow classic на 60 дней. Оплачивал в Тинькофф банк, через Сбер. Все прошло успешно, коды действительные, активировались сразу. Цена самая низкая на рынке, по моим наблюдени... Voir plus

Buena experiencia, después de múltiples tratos puedo decir que mi conformidad es del 100% Sobretodo, muchas gracias a Princess, miembro del staff, quien ha sabido tenerme paciencia en mi falta de e... Voir plus

debo reconocer que hasta ahora son los mejores en la transacciones de oro, las mejores tasas y buena atención casi todos los días. seria bueno que a futuro pudieran permitir intercambio compra y ven... Voir plus

Tengo unos cuantos meses conociendo a esta pagina, y en todos los tratos, han sido muy eficiente y legales con uno, que sigan asi

1. Magasin de jeux vidéo

We are here to provide in-game services with the most comfortable payment methods for your country. Gold, items, account boosting services for WoW TBC and Retail community. Get your 60 days game cards in exchange for in-game currency.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Thiefs

Bad experience, they stole my money, I paid for a gametime and they never sent me any code, and now the site is closed.

Me robaron mi dinero, pagué por un tiempo de juego y la página cerró, nunca me enviaron un código. Intente mandar un correo y dice que el correo no existe, me intente comunicar por discord y nadie me responde me ignoran, y el personal dice que todos fueron despedidos.

17 février 2023

Never fulfilled my order…

Company only delivered part of my order (late) then after two weeks of back and forth they sent me a screen shot of someons email ready to send the other 4700, but it never arrived. Then thay insisted a pre send screenshort proved they delivered.. NOT Use at your own risk if you dont mind watiting for at least two days for a partial order and two weeks later not getting the rest. Be wary of ANY company who sends a partial delivery..Do not accept unless its the whole order. If I could I'd rate them a minus one star..

23 janvier 2023

Excelente Servicio

25 janvier 2023

Super quick

Super quick, couldn't be more happy with the customer service and they delivered pretty quick as well. Thanks. Recommended. Recomendados super rapidos y muy amables

19 octobre 2022

Los mejores

Sobretodo, muchas gracias a Princess, miembro del staff, quien ha sabido tenerme paciencia en mi falta de experiencia en varios campos. Te agradezco mucho el buen trato y la atención, te recomiendo al mundo abiertamente.

2 octobre 2022

Wowion Excelencia

I have been with this site for almost a year, I had not published the excellent attention, kindness and immediate response. I recommend "Keep it up"

7 septembre 2022

Fast And Easy

been doin many transaction with wowion always smooth quick and easy

22 septembre 2022
Logo de Wowion.com

Réponse de Wowion.com

Thank you for your review!