Ontzettend tevreden met dit bedrijf. Vanaf dag 1 de communicatie tot aan het afleveren van het eindproduct netjes en vakkundig te werk gegaan. Jelte heeft heel mooi werk afgeleverd. Mijn keuken ziet e... Voir plus

Zoek niet verder als je dit leest, want bij Wrapking zit je maximaal goed! Hoogglans wit is mat beige geworden en ik ben mega blij met het eindresultaat. Snelle service, duidelijke communicatie, meede... Voir plus

Een goede partij die netjes en zorgvuldig werken. Ze denken graag mee in het kiezen van de kleuren en opties binnen de keuken. Ik was ook onder de indruk van hoe snel ze zijn en hoe netjes het eruit z... Voir plus

Afgelopen week is onze keuken gewrappt in S201 Pond. Wat een prachtig resultaat! Binnen 1 dag hebben we een zo goed als nieuwe keuken. De uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur heeft ook de door... Voir plus

1. Prestataire de réaménagement de cuisine

Wij zijn het nummer 1 keukenwrap bedrijf van de Benelux.

4,8

Uitstekend service

Uitstekend service. Keuken vernieuwt in 1 dag. Dat allemaal voor een leuk prijsje. Medewerkers werken netjes en goed. Hartelijk dank

19 septembre 2022

Topservice

Topservice geleverd. Zeer strak gedaan en ze waren heel aardig.

12 septembre 2022

Vakkundig, secuur en professioneel

Super lieve en beleefde mannen. Vakkundig, secuur en professioneel!
Met passie hebben zij hun werk verricht. Ze nemen echt hun tijd om alles netjes af te werken.
Indien je nog geen nieuwe keuken wilt, is dit echt de beste manier om je keuken een metamorfose te geven!
Schakel hun in, je zult er geen spijt van krijgen!!!

15 septembre 2022

Keuken zwart houtnerf

We hebben onze keuken laten wrappen in zwart met houtnerf en het is echt prachtig geworden. Ze kwamen met zijn 2en en hebben alles zo netjes en tot in de puntjes gewrapped. Enorm blij met onze ‘nieuwe’ keuken!!

3 septembre 2022

Super blij met onze keukens

Super blij met onze keukens! Twee appartementen op laten knappen door WrapKing. Doormidden van twee keukens te laten wrappen in mat zwart.
Het zijn super aardige mensen, behulpzaam en fijne service. En ook een goede prijs!
Heel erg bedankt!

27 août 2022

Zeer tevreden, een aanrader!

Zeer tevreden met het eindresultaat. De keuken werd netjes gewrapt. Elk hoekje werd mooi meegenomen. Proper en strak werk. Zeker een aanrader!

18 juin 2022