Hele prettige webshop en klantcontact! Mijn bestelling kwam helaas niet aan ivm het postbedrijf die mijn pakketje niet heeft geleverd. Contact gehad met Wristin en zij hebben mij heel fijn geholpen... Voir plus
Heb al 2 keer een verzoek gekregen om een review te schrijven. Heel bijzonder omdat ik het product (nog) niet heb ontvangen. Tja dus als ik een review moet schrijven kan die niet positief zijn.... Voir plus
Super mooie armbandjes, zoals op foto komt de kleur overeen. Hier vaker armbandjes besteld. Snelle levering, echt een top service. Bovendien voor een klein prijsje, ander webshops zijn veel duurder.
Ben jij opzoek naar een unieke armband met een betekenis? Dan hebben wij misschien wel het product voor jou.
Vestaplein 72, 1521AN, Wormerveer, Pays-Bas
armbandje gekocht. voor mijn zus omdat het stond voor kracht en balans in emoties.( zij is ernstig ziek) snelle levering, bedankt
Everytime I order something of your site, its says that you will send it within 2 days. It's always a week.
I like your products though.
De bestelde armbandjes zijn goed verpakt en snel geleverd en voldien aan mijn verwachtingen.
prima service wel heel erg jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn
Normaliter schrijf ik nooit een review. Echter moet ik zeggen dat ik de service van Wristin echt erg goed vind, waardoor ik toch graag een review wil achterlaten. Net voor de vakantie heb ik een armbandje besteld, alleen zag ik niet wanneer deze zou aankomen. Na mailcontact te hebben gehad kreeg ik snel een uiterst duidelijk mail terug met daarin alle gegevens.

Réponse de Wristin
Mooi armbandje , snel en goede levering . De dikte van het bandje is iets minder dan ik had verwacht , maar verder wel leuk en mooi dus 👍🏼