stramka je super je to zruky do ruky a nejedna se o scam jsem za to rad a chodne tradim na teto strance
Perfect for trading, I wrote on support and got reply after seconds. Really good conversations with admins.
not scam have true values its czech web and yea its perfect free giveaways and exchange try it when you need good skins and you dont like your skins
CS2 Skins Trading Site based in Czechia 💎
République Tchèque
- info@wtrade.gg
- wtrade.gg
Répond généralement dans un délai de 24 heures
super trade stranka
Value for money
Podle meho super trade website urcite…
Podle meho super trade website urcite doporucuji
Za mňa jednoznačne najlepšia stránka na…š+
Za mňa jednoznačne najlepšia stránka na CS2 skiny. Všetko funguje super a výber skinov je fakt veľký. Jediné, na čo ešte čakám, je email, kedy sa mi ozvete ohľadom mojej požiadavky. Inak zatiaľ maximálna spokojnosť
very nice trading site
Its super app
nejlepší co jsem kdy mohl najit vyplati…
nejlepší co jsem kdy mohl najit vyplati se to
very good!!!
Fakt super stránka určitě doporučuji
its safe trading website
100PERCENT real
very good price end trading web
The best website i can use for cs2 skins
Best website for trading cs2 skins
Best website for trading highly recommended