prima, gedaan wat er verwacht wordt. product in goede staat ontvangen. bestellen was eenvoudig. bij dubbele boeking, behulpzaam geholpen.
Lisez les avis des autres
Telefoon via Bol.com gekocht bij deze verkoper die vanaf het begin kuren had. Hierover geklaagd bij 2call, kwamen met allemaal oplossingen, zoals een andere lader enz. Uiteindelijk gevraagd om on... Voir plus
Er leek een probleem te zijn na het terugsturen van een telefoon. De lader was vergeten mee terug te sturen . Ik gaf aan alleen maar een kabeltje te hebben gekregen. Dit leek in eerte instantie niet m... Voir plus
Via bol.com een Samsung gekocht die kapot ging binnen de twee jaar. Naar de reparatieservice van Samsung gestuurd maar werd onherstelbaar verklaard. Via bol.com in contact gekomen met 2call.nl. Uits... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Levering binnen 24 uur en GEEN verzendkosten. Bekijk al onze aanbiedingen met diverse gratis GSM toestellen, sim only abonnementen.
Coordonnées de contact
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag, Pays-Bas
- 070 363 53 43
- info@2call.nl
- www.2call.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Weinig betrouwbaar
Per 04/05/2022 "nieuwe" Samsung Active Watch 2 gekocht , dewelke werd aangeprezen en geschikt als zwemhorloge. Per 02/2024 geeft toestel geen teken van leven meer : "dood". Bij Samsung merkt men een eerdere registratie op per 01/2021 (! ) en weigert men herstelling. We worden teruggestuurd naar 2Call.nl waar men owv "waterinfiltratie" herstelling of vervanging onder garantie weigert (zwemhorloge???) . Vraag is of dit wel de nieuwe horloge was waarvoor men die verkocht heeft : weinig betrouwbare firma : afblijven !

Réponse de 2Call.nl
İk had 4 maanden terug bij 2call een…
İk had 4 maanden terug bij 2call een telefoon gekocht hij ging vanzelf uit contact met 2call moest het sturen na 2 weken terug weer het zelfde probleem dus weer gestuurd weer na 2 weken telefoon teruggekregen alleen deze keer was het een heel ander telefoon met veel gebruiks sporen krassen en een ander imei dus weer telefonisch gebeld uitgelegd dat het niet mijn telefoon is volgens hun is het wel de telefoon wat ik hun opgestuurd had
İk weet tog hoe mijn telefoon eruit zag zonder krasjes zag er heel nieuw uit
2call heeft deze telefoon mij aangesmeerd
İk raad de mensen om niet via hun wat te kopen ik ben er niet tevreden
Conformiteitsbeginsel?
Na het verlopen van de fabrieksgarantie met 5 dagen is mijn Samsung smartwatch kapot gegaan. 2Call.nl vond het heel vervelend voor mij maar stuurt me met een kluitje in het riet. Ik moet zelf de fabrikant maar benaderen (bij mijn weten dient de verkoper dat te doen, niet de klant). Het conformiteitsbeginsel wordt niet toegepast, de redelijke verwachting lijkt mij, is dat dit product toch veel langer dan 2 jaar mee gaat. Het is niet de moeite waard om meer dan drie emails naar de verkoper te sturen waar ze wel op reageren maar alle argumenten wegwuiven. Ik schrijf maar wat recensies en ga over tot de orde van de dag.
UPDATE: Na publicatie van dit review werd ik door 2Call.nl weer benaderd met de mededeling dat ze graag het garantietraject met Samsung wilde regelen. Het duurde even maar het horloge is inderdaad onder garantie gerepareerd, het contact met 2Call.nl verliep nu wel uitstekend. De medewerker MvS was zeer behulpzaam. Het aantal sterren heb ik verhoogt van 1 naar 3 maar zonder de eerste moeizame contacten had dit bedrijf 5 sterren verdiend.
Telefoon niet nieuw.
Nieuwe telefoon besteld. Blijken de samsung seals verbroken te zijn. Verkoper geeft aan dat er soms nieuwe stickers overheen geplakt worden. Maar op deze manier kan ik niet controleren of de telefoon daadwerkelijk nieuw is of niet. Retour gestuurd.

Naar tevredenheid.
Recent een iPad Air 2020 besteld bij 2Call. Snelle en accurate levering. Omdat het een U.S. model bleek te zijn bij levering (geen probleem) wel even contact gezocht met 2Call klantenservice inzake Apple garantie voor gecertificeerde stekker. Vriendelijk contact gehad met medewerker 2Call en “probleem” naar alle tevredenheid opgelost. Zou zonder twijfel weer bij 2Call bestellen.
Ik heb een telefoon van samsung…
Ik heb een telefoon van samsung gekocht,4 week geleden
Vanaf dag 1 staat het scherm steeds vast,en verschijnt er steeds iets in beeld en dan moet hij uitgezet worden en dsn doet hij het weer.
Voor de telefoon was de medewerker aardig.
Heb foto's gemaakt van de beeldscherm,er zat geen enkele kras op, was er heel zuinig op! Hun reactie was,aangezien er gebruikerssporen opzitten wordt hij gemaakt en ontvangt u geen nieuwe! Schandalig! Gebruikerssporen met 2,5 week oude telefoon?
Ik heb hun geschreven maar na 5 dagen geen enkele reactie terug gekregen,niet bepaald klantvriendelijk.ik dacht: dan ga ik nu toch de recensie schrijven!
Je mag toch verwachten van eenTelefoon van 237 euro dat deze goed is.wil eigenlijk nog foto's erbij doen,dit lukt niet...

Gewoon Goed
Ik heb mijn Samsung Galaxy Note 5 hier donderdag om 18.59 besteld. 1 minuut voor de "voor 19.00 besteld morgen in huis" norm.
En ik had hem smorgens om 9.00 uur in de handen.
Dus kortom gedaan wat ze beloven.
klantvriendelijkheid
Werd zeer klantvriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Goede uitleg over het nieuw te sluiten abonnement.
Tevreden over deze aankoop en levering
Na levering bleek klein accessoire volgens mij te ontbreken. Na contact is dit direct opgelost en binnen twee dagen was alles compleet. Fantastisch de belofte nagekomen, hetgeen niet vaak meer voorkomt !. Dit wekt vertrouwen voor volgende aankopen.
HaLo
Zeer goede service
Goede service en makkelijk bereikbaar. Ik ben al jaren trouwe klant en dat blijf ik ook
Alles verliep uitstekend, zo zou men het altijd en overal willen hebben
Het contact verliep uitstekend, de klantenservice zocht actief mee naar het juiste abonnement, de afhandeling ging vlot en transparant. Prettig is dat 2Call geruime tijd voor het verlopen van een abonnement een waarschuwing geeft.
Prima afhandeling
De bestelde Lumia werd na betaling keurig de volgende dag geleverd met de aankondiging van morgen wordt het bestelde bezorgd en avonds een mail met de bezorgtijd, en in de opgegeven tijd is ook geleverd, klasse
waargemaakt wat is beloofd
Netjes geleverd wat is besteld
allen teleurstellend dat alle bijgevoegde documentatie in het italiaans was.
perfect geregeld en goed geholpen
alles was perfect het enige wat ik minder vond is dat het lastig is dat je het contract moet printen en dan inscannen en sturen. als je geen goede printer of scanner hebt heb je een probleem. werd goed geholpen met uitleg aan de telefoon. zeker aan te raden!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.