2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2,9

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Very very rude receptionist

Very very rude receptionist ,I tride I asked for some information ,and was met with sarcasm and total dismissal and then they just hanged up ,not happy at all with the service ,

7 janvier 2026

Høj faglighed og menneskelig forståelse – En anbefaling af Hans Jørgen Philipsen

Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min søster, som for nylig har modtaget enestående hjælp hos praktiserende læge Hans Jørgen Philipsen ved Lægerne Allégade 24 B, 1. sal.
Det, der gjorde særligt indtryk, var ikke blot den professionelle tilgang, men også den store menneskelige forståelse, som prægede hele forløbet. Der blev virkelig lyttet og taget tid til at forstå hele situationen, hvilket skabte en tryg og respektfuld oplevelse.
Tak for den fine hjælp til min søster – og for at møde hende med både faglighed og en personlig, omsorgsfuld tilgang.
Jeg kan varmt anbefale denne praksis.
Mark Goldfinger

4 août 2025

Måske man burde overveje pension

Der er altid forsinkelser i klinikken. Der er ikke mulighed for at få svar eller henvisninger vha online konsultation, på trods af at man allerede er blevet tilset. Men jeg tænker det er fordi fysiske konsultationer giver flere penge. Når man så bliver tilset er svaret ikke brugbart. Skader skal altid "bare have tid til at hele" og der opleves modvillighed mod at give recepter eller henvisninger til mere kompetente specialister. Når man er til fysisk konsultation bliver man knap nok tilset, da man skal indhente den tid som de allerede er bagud med deres andre konsultationer. Hvis man har 10 minutter tilbage af sin konsultation og spørger om der lige hurtigt kan blive foretaget et tjek af en anden skade, er svaret nej. Men igen, det ville selvfølgelig heller ikke skabe omsætning.

6 mars 2025

Fantastisk læge…

Hans Jørgen er en fantastisk læge som altid tager sig tid til at lytte og give den bedste behandling. Sekretæren Pia er lige så sød og kan kun give de bedste anbefalinger. Har haft Hans Jørgen som læge i mange år

28 février 2021

Virkelig godt lægehus

Virkelig godt lægehus - og især læge Hans Jørgen Phillipsen. Hele familien har i snart 15 år kommet hos læge Hans Jørgen Phillipsen, og uanset hvor store eller små sygdomme og skavanker vi gennem tiden er mødt op med, er vi altid blevet lyttet til og har fået super-god kompetent behandling.

24 août 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit