Paar Timberland merkschoenen gekocht voor een erg mooie prijs, terwijl ze er als nieuw uitzien. Erg blij mee. Wat me nog blijer maakt, is dat dit bedrijf nog goede kwaliteit refurbished schoenen verko... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb inmiddels al mijn derde paar refurbished schoenen via deze website besteld en ik ben echt ontzettend tevreden. De schoenen zien er goed uit en het scheelt enorm in de portemonnee én is beter v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absoluut topbedrijf van bestelling tot levering. Nog een speciale vermelding voor hun klantendienst: BUITENGEWOON GOED. Als er eens iets fout loopt (kan gebeuren) wordt dit onmiddellijk en boven verwa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hele leuke website waar je voor een erg mooi prijsje mooie goede refurbished merkschoenen kunt kopen. Prijs kwaliteit is geweldig. Vaak is er naar iets kleins aan de hand (geweest) met de schoenen zoa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Laatst Timberland schoenen voor mijn man gekocht, prachtige schoen als nieuw! Helaas was mijn aankoop te krap dus geretourneerd zonder problemen. Later nog enkellaarsjes van Gabor gekocht, deze waren ook als nieuw en pasten perfect!
Op vragen wordt snel gereageerd, heel fijn!

Réponse de 95percent
Ik ben een fan van Greve schoenen en koop ze meestal in de uitverkoop. Laatst Greve schoenen heel voordelig bij 95 percent gekocht. Heel voordelig en net als nieuw. Ik ga ze in t vervolg uitsluitend bij hun aanschaffen. En…snel geleverd en prima kwaliteit!

Réponse de 95percent
Prima bedrijf, kun je goed mee overleggen, als er toch problemen zijn. Makkelijk tel te bereiken. Goed voor milieu en goed voir je eigen protomonee

Réponse de 95percent
Ik heb al 3 keer schoenen gekocht bij 95percent en het verbaasde me alle 3 keer hoe zorgvuldig er voor de schonen gezorgd is, voor dat ik ze ontvang.
De schoenen lijken wel nieuw, ondanks dat de prijs wat ik ervoor betaalde een hele stuk goedkoper is dan als ik ze van nieuw zou kopen.
Ik waardeer echt hun service en zal steeds weer terug komen om schonen bij ze te kopen.
Echt een aanrader!

Réponse de 95percent
Sneakers in zeer goede staat ontvangen, netjes en zien er als nieuw uit. Snelle levering, super netjes verpakt, duidelijkecommunicatie, veel keus in schoenen voor zowel volwassenen alsmede kinderen. Kortom een duurzame aanrader van goede kwaliteit!!!

Réponse de 95percent
Al jarenlang koop ik mijn schoenen bij deze firma, altijd goed en tot mijn plezier hebben ze nu ook kleding. Heb mezelf meteen getrakteerd op een trui en broek, ook prima.
Sylvia revoort

Réponse de 95percent
Schoenen zijn in hele goede staat. Snelle levering. Leuke team.

Réponse de 95percent
Verkoop goede/kwaliteit producten/Artikelen en een goede snel leveringen. Dit is een Fantastische Platform voor mensen die producten/Artikelen wilt kopen voor een prikkie.

Réponse de 95percent
De schoenen of laarzen en in mijn geval sneakers zien er altijd prima uit. Soms zitten er zelfs nieuwe schoenveters bij.
Altijd een heel snelle levering en goed verpakt in schoenendoos.
In 1 woord GEWELDIG!
Anja.

Réponse de 95percent
Op de duidelijke website, met foto's van het product zelf, zag ik een paar Greve sneakers in mijn maat. Ze waren al heel scherp geprijsd maar toen ook nog eens in de aanbieding. Ik heb ze gekocht en ze werden snel geleverd. Tot mijn grote verbazing waren de sneakers, zo te zien, niet of amper gedragen. Zelfs de uitneembare zool was nieuw. Ik ben er erg blij mee en heb voor een enorm lage prijs prachtige schoenen gekocht.
Ik vind het zeer aan te raden.

Réponse de 95percent
Ik vind dit echt een top concept! Al meerdere malen schoenen met te tevredenheid gekocht. De schoenen worden duidelijk beschreven, zien er super uit en snel verzonden. En eerlijk, een krasje bij een kinderschoen is volgensmij geen probleem, een dag later zit die er toch op ;)
Een concept waarin duurzaam wordt omgegaan met de schoenenindustrie. Ik heb al veel vriendinnen deze website aangeraden en ze zijn er allemaal heel blij mee!

Réponse de 95percent
Zeer goede firma,blij dat zo iets bestaat

Réponse de 95percent
Wat een goede opzet heeft dit bedrijf in het kader van duurzaamheid!
Daarbij is de service perfect: hele snelle verzending en een kort communicatielijntje met aardige,behulpzame mensen.
Al veel gekocht en zal dat blijven doen!

Réponse de 95percent
De keus is erg uitgebreid, snelle levering.
En ben erg blij met mijn nieuwe schoenen.
Heb het al doorgegeven aan bekenden.
Ga vooral zo door.

Réponse de 95percent
2x schoenen besteld en ik ben dik tevreden! Ze zijn gewoon nog nooit gedragen volgens mij. Super blij ermee !

Mooie schoenen, nauwelijks te zien dat ze niet 100% nieuw zijn. Bedankt

Réponse de 95percent
Omdat ze hele goede producten verkopen en het scheelt je veel geld

Réponse de 95percent
Per toeval ben ik op deze site terechtgekomen. Refurbished….? Zou ik het doen ? Ja hoor toch gedaan . Goede communicatie, snel bestellen en super snelle levering. Ondertussen al heel wat gekocht. Waarom zou je meer dan het dubbele betalen in de winkel als je via 95percent veel centjes In je zak kan houden ? Nog geen seconde spijt van gehad. Ondertussen vaste klant geworden . Voor elk wat wils . Kledij , schoenen, jassen ….etc. Zeker het bekijken waard . Top ! Keep going

Réponse de 95percent
Tientallen bestellingen geplaatst en elke keer verbaasd over de goede kwaliteit. Prachtig initiatief en goede deals voor de klant