95percent Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom top aankoop! Op de valreep voor de vakantie nog even 2 paar sandalen voor mijn dochter gescoord. Met de zomerkorting (2de paar 50%), samen 30,- betaald. Dezelfde schoenen staan nu in de winkel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Paar Timberland merkschoenen gekocht voor een erg mooie prijs, terwijl ze er als nieuw uitzien. Erg blij mee. Wat me nog blijer maakt, is dat dit bedrijf nog goede kwaliteit refurbished schoenen verko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb inmiddels al mijn derde paar refurbished schoenen via deze website besteld en ik ben echt ontzettend tevreden. De schoenen zien er goed uit en het scheelt enorm in de portemonnee én is beter v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Absoluut topbedrijf van bestelling tot levering. Nog een speciale vermelding voor hun klantendienst: BUITENGEWOON GOED. Als er eens iets fout loopt (kan gebeuren) wordt dit onmiddellijk en boven verwa... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

255 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gebruiksvriendelijk

De site werkt makkelijk, is overzichtelijk en ik zou niet weten wat beter moet!

Réponse de 95percent

Bedankt voor je 5 sterren review. Hier zijn we heel blij mee. We zien je graag terug bij 95percent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd kwaliteit voor een fantastische prijs

Goede service en altijd kwaliteit voor een fantastische prijs.
Ik bestel al geruime tijd mijn schoenen bij 95 Percent en zet zo letterlijk stappen richting een schonere wereld. Wat een super goed initiatief!

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je al geruime tijd bij ons bestelt en dat je onze service en kwaliteit waardeert. Samen zetten we inderdaad stappen richting een schonere wereld, daar worden wij enorm blij van!

Heeeel tevreden!

Meerdere malen schoenen gekocht via 95percent en telkens weer blij met mijn aankoop, de beschrijving is helder en correct. Je krijgt wat beschreven is en dat zijn “perfecte” schoenen. Van één paar schoen zat zelfs de retourklacht van de winkel erbij (rits laars defect)- hier was een nieuwe ingezet en dagelijks (half jaar)draag ik ze met veel plezier. Voldoet het schoeisel niet, is retourzending ook geen probleem. Heb jullie aangeraden bij mensen met niet dezelfde maat😉

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Mooi dat we een oplossing konden bieden bij het defecte paar en dat je er nu dagelijks plezier van hebt. Extra dank dat je ons hebt aangeraden bij anderen, dat waarderen we enorm!

Sneakers

Bestelde een paar sneaker van fred-de-la-bretoniere wit lak.
Ze zagen er super uit op een klein verf spatje na wat bijna niet te zien was en dat voor een fantastische prijs.
Mooie sneaker , goede service , snelle levering.
En dan de prijs geweldig.

25 octobre 2025

Réponse de 95percent

Dank je wel voor je mooie woorden! We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd topkwaliteit en zo goed als nieuw. AANRADER!!

Snelle correcte levering. net als voorgaande keren.
Wat je kiest maakt niet uit. eigenlijk is het bijna altijd zo goed als nieuw.
de wollen pantoffels waren hagelnieuw.
De filtermogenlijkheden op de site zouden iets uitgebreider mogen.
bijv ritssluiting of vetersluiting. dit is soms iets moeilijker te zien.

15 décembre 2025

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je terugkerende vertrouwen en je waardevolle feedback! We nemen je suggestie over de filtermogelijkheden zeker mee om de site nog gebruiksvriendelijker te maken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima site

Prima site
Snel en goede aankopen

Réponse de 95percent

Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met 95percent. Graag tot ziens bij 95percent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi, groot en vooral eerlijk aanbod van refurbished schoenen

Mooie aanbod van refurbished schoenen. Duidelijke foto's; wat je ziet, is wat je krijgt. Tegen een aantrekkelijke prijs, met een duidelijk classificatie systeem. En het wordt keurig ingepakt in een schoenendoos en netjes verstuurd. En hoe mooi is het om op deze manier duurzaam bezig te zijn, iets voor jouw nieuw te kopen tegen een leuke prijs en je te realiseren dat jouw mooie nieuwe schoenen anders zouden zijn weggegooid....

1 décembre 2025

Réponse de 95percent

Dank je wel voor je mooie woorden! Het doet ons plezier dat ons concept en onze manier van duurzaam werken zo gewaardeerd worden. We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn! 🌱

Noté 5 sur 5 étoiles

Een duurzame keuze vind ik belangrijk

Een duurzame keuze vind ik belangrijk. Daarbij betaalbaar, goede kwaliteit, duidelijke site en snelle levering.

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je reactie! We zijn blij dat onze aanpak en service aansluiten bij jouw wensen en waarderen je vertrouwen enorm. 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi voor de planeet en de portemonnee!

De afgelopen vier jaar heb ik diverse schoenen bij 95Percent gekocht. Voor mezelf en de kinderen. Sandalen, laarzen, sneakers, noem het maar op. De omschrijvingen op de website komen overeen met wat ik telkens thuis ontving. De bezorging is snel. Iets terugsturen is gemakkelijk. Ik ben blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan duurzaamheid.

2 décembre 2025

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je jarenlange vertrouwen! Het betekent veel voor ons dat je op deze manier bijdraagt aan duurzaamheid en dat je steeds tevreden bent over je ervaring bij 95Percent. Tot gauw.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede insteek in deze wegwerp economie

Goede insteek in deze wegwerp economie. Meerdere keren al heel goed geslaagd bij 95percent! Je krijgt waar voor je geld en zorgt voor minder afval.

En ja ik heb ook wel eens iets terug moeten sturen omdat t gerepareerde toch opnieuw stuk ging maar dit ging soepel en kreeg snel mijn geld terug.

21 octobre 2025

Réponse de 95percent

Dank je wel voor je mooie woorden! We waarderen je vertrouwen en blijvende support enorm, en zijn blij dat alles soepel is afgehandeld wanneer dat nodig was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en goede produkten.…

Alle schoenen,en sneakers waren zeer goed .Menig compliment gehad,wat heb je mooie schoenen.

25 octobre 2025

Réponse de 95percent

Heel erg bedankt voor je mooie review!
We waarderen je feedback enorm 🙌 – team 95percent

Duurzaam shoppen& veel goedkoper,ztop

Prachtige kortingen kun je scoren,veel keus & heel goede formule .(duurzaam ) Zeer klantvriendelijk en n heel overzichtelijke site om online te shoppen .2,paar laarzen besteld ,supertop voor n behoorlijke korting.ik blijf klant. Zeker aan te raden.

Réponse de 95percent

We zijn heel erg blij met je review en wij willen je hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.

Snelle service

Snelle service, goed product en mooie prijs!!

Réponse de 95percent

Bedankt voor je mooie review!
Namens het hele team van 95percent: we waarderen je woorden enorm!

Blij met 95percent

Snelle levering, goede service achteraf en kwaliteit van producten.
Ik houd van goede schoenen/laarzen en ga voor de betere merken. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan, maar dankzij de prijzen van 95percent kan ik toch voor die goede merken gaan. Ik ben blij met jullie!

21 octobre 2025

Réponse de 95percent

Hartelijk dank voor je reactie! Geweldig dat we zo kunnen bijdragen aan jouw plezier in mooie merken en dat onze service hierbij goed aansluit. We waarderen je steun enorm! 👟

Noté 5 sur 5 étoiles

Goud! Award winning organisatie! Wat mij betreft.

Wanneer spullen een tweede kans verdienen en je de items zo ontzettend netjes behandeld als dat 95percent doet, dan heb je het als bedrijf simpelweg ontzettend goed begrepen. De items zijn nieuw, of zo goed als nieuw, waarbij alles ook nog eens milieuvriendelijk wordt verpakt en verzonden. Circulaire Economie op z'n best. Tel daar een dijk van een klantenservice bij op en de slotsom is dat 95percent een klantgerichte onderneming is met oog voor het milieu, waar men betaalbare kwaliteit biedt. Win-win-win.
Goud!

Réponse de 95percent

Wauw, wat een fantastische review! 🏆 Geweldig om te lezen dat onze inzet voor kwaliteit, milieu en klanttevredenheid zo wordt gewaardeerd. Met zulke woorden gaan we zeker met een grote glimlach verder! 🌱👟

Leuke prijzen.

Schoenen zagen er als nieuw uit, en voor minder dan de helft van de nieuwe prijs.
Snelle levering.
Erg tevreden met mijn aankoop.

3 janvier 2026

Réponse de 95percent

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😃 Dat schoenen als nieuw aankomen voor een mooie prijs maakt ons ook extra blij. 👟

Zegt het voort!!!!!@…

Ik heb nu al meermaals sneakers en laarzen gekocht. Telkens was ik blij verrast door de kwaliteit. Daarbij maken de prijzen het kopen van refurbished artikelen nog aantrekkelijker. Twee vliegen in één klap. Nog veel meer eigenlijk, want mijn zelfvertrouwen neemt toe omdat ik nu mooie schoenen kan dragen die in mijn budget passen.
Onlangs bestelde ik voor de eerste keer kleding. Een vest van Icebreaker. Wàt een kadootje aan mezelf. Het feit dat het artikel geretourneerd mag worden als het niet aan de verwachtingen voldoet, hielp mij over de streep. Vervolgens heb ik nog nooit van deze service gebruik hoeven maken. Zegt het voort!!!!

Réponse de 95percent

Wat een heerlijke reactie, dank je wel! 😄 Fantastisch dat je zo blij bent met je aankopen en dat we een steentje kunnen bijdragen aan mooie schoenen en kleding binnen je budget. We waarderen het enorm dat je je enthousiasme deelt, dat doet ons echt goed!

Super

Prima sneakers en snel geleverd , super

5 décembre 2025

Réponse de 95percent

Hartelijk bedankt voor je mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95percent.

Zeer goede service

Had een paar Rieker schoenen besteld waarvan de rits gelijk kapot was, contact opgenomen, mocht laten maken en rekening opsturen. Dat vind ik een hele goede service. Geen gezeur, direct bovenstaand aanbod gekregen.
Maakt voor mij 95percent zeer betrouwbaar.

18 octobre 2025

Réponse de 95percent

Geweldig dat alles zo soepel is verlopen! 😃 We vinden het fijn dat je ons betrouwbaar ervaart en hopen dat je nog veel plezier hebt van je Rieker schoenen.Tot gauw bij 95percent.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus