Lisez les avis des autres
Vi har nu brugt Bech &Abc flytteforetning flere gange og de er bare så gode. Helt vildt god service og deres medarbejdere er helt i top. Kæmpe shout out til de flytte folk . De er for vilde 👍
Morten og Mike ankom mandag kl 8, vi stod klar med 80 flyttekasser og møbler, og 6 timer senere var alt pakket i bil, kørt og flyttet ind i vores nye bolig. Ingen ridser, skrammer eller lignende. Vi o... Voir plus
Egentlig ville vi gerne give flere stjerner. Vi skulle flytte fra Kolding til Strøby Egede. Både forberedelserne, gode råd undervejs, flyttekasser efter behov og selvfølgelig selve flytningen - alt er... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Kæmpe anbefaling til Bech &Abc…
Bechs og Abc Flytteforretning fra Kolding 👌
Bechs og Abc Flytteforretning fra Kolding flyttede for min mor den 24.4.26 fra Vamdrup til København. De var fantastisk effektive og venlige og gjorde en stor ekstra indsats for at opfylde vores ønsker. Fire mand som knoklede og som talte pænt og respektfuldt både over for hinanden og os. Jeg kan meget anbefale Bechs Abc Flytteforretning.
Mvh Birgitte Skalbo.
Meget professionelt team
Jeg havde idag besøg af 2 meget dygtige mænd som flyttede hele min lejlighed på 2 timer. De var utrolig dygtige og meget effektive.
2 høflig mænd der flytte for mig
2 høflig mænd der hjælp mig med at flytte fra et rode nepotisme til en lejhed ca 35 km vær
Fantastisk service - fair pris!!
Super venlig og imødekommende!! Alting i positiv ånd og tilgang!!! Super fair pris (vild god service til pengene)
Super professionel og behagelig…
Super professionel og behagelig flytning. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Først var der ikke rigtig plads i vores…
Først var der ikke rigtig plads i vores container og de ligefrem tryllede mere plads i den så de fik næsten alle møblerne ind i den, skønt👍
Kæmpe fornøjelse!
Vi havde et lidt kompliceret ønske om hjælp med transport af diverse små møbler og et større køkken fra DK til Spanien, og fandt endelig frem til Bechs flytteforretning.
De har været utrolig hjælpsomme og positive omkring det hele. De hentede “godset” 2 forskellige steder, samlede det på et sted, og sendte da vi var klar og til aftalt tidspunkt.
Leveringen i Spanien med kæmpe lastvogn på en lille gade foregik utroligt flot. Der ankom 2 store mandfolk, Henrik og Morten, og de var utroligt rare og hjælpsomme og havde begge en stor “Ja-hat” på. Alt kunne lade sig gøre og de leverede med stort smil. Vores lokale spanske håndværkere havde aldrig set noget lignende. Der var stor respekt💪
Stor tak for hjælpen!!
Rigtig god service og flinke…
Rigtig god service og flinke medarbejdere.
Vi skulle hjælpe familiemedlemmer med at flytte, men de blev “brændt af” at et andet flytte firma. Ringede til abc og spurgte om de kunne hjælpe med kort varsel. En time senere kom to medarbejder med en lastbil og de gik fik effektivt, og stille og roligt pakket og flyttet møbler og flyttekasser. Og i den nye bolig blev alt stille pænt på plads.
Det har nu taget dem en måned
Det har nu taget dem en måned, for at komme med 40 flyttekasser der skal sendes til Grønland. Når vi ringer kan de ikke finde ud af det. De vil pakke for os. Vi har sagt nej, da vi bor på en båd og de ikke ved, hvad vi skal have med. Vi har opgivet at få resten opbevaret hos dem, da de ikke kan finde ud af at stille en container til rådighed. Alt i alt den værste flytning jeg nogen sinde har oplevet.
En helt igennem super god oplevelse
En helt igennem super god oplevelse. Alt forløb som aftalt, lige fra levering at flyttekasser til hurtig, præcis og effektiv flytning. De bedste anbefalinger herfra
Bedste anbefalinger
Jeg havde brug for et firma, jeg kunne stole på, da vi stod med en flytning, som oveni købet ramlede sammen med en stress sygemelding for mit vedkommende.
Jeg følte mig ikke utryg et eneste sekund igennem hele forløbet!
Vi havde et klaver, som vi gerne ville have på 1. salen. De havde lovet at give det et forsøg, men havde ikke garanteret noget pga hældning og knæk på trappen. På trods af, at klaveret desværre ikke kunne komme op, så får de simpelthen den største ros for at tænke samtlige muligheder igennem.
Når vi engang skal flytte igen, så er der ingen tvivl om, hvem jeg ringer til!
Som sendt fra himlen.
Blev brændt af af et flyttefirma, som pludselig ikke kom. Ringede så til ABC klokken 14.00 fredag eftermiddag. De var friske og flinke og kunne komme en halv time senere. 3 friske gutter dukkede op og en time senere var alt flyttet. Godt humør og utroligt professionelle. Helt igennem en fantastisk oplevelse. Tak for at træde til og hjælpe en grædefærdig 70 årig. Tak.
Rigtig kompetente og venlige…
Rigtig kompetente og venlige flyttefolk, der skulle flytte os fra rækkehus til hus.
Tog overraskende kort tid, og alt inventar blev flyttet uden en skramme.
Helt sikkert et flyttefirma vi vil benytte igen.
Virksomhedens direktør er en yderst…
Virksomhedens direktør er en yderst ubehagelig, Dårlig dialog med direktøren Michael Jespersen
Aftale de skal komme til middag, dukker så op kl 8,00. Ringer til Michael for at bede om de kommer senere, da min far ligge i senge (døende) og har aftalt med Falck at i de komme kl 11 og flytter ham ud til det nye hjem. Fortæller det ikke er værdig at min far ligger i stue mens flyttefolk går rundt om plejesengen . Michael påstår at der aldrig er lavet en aftale til 12 men til 8, hvilken jeg er 100% sikker på der ikke er, da hjemmeplejen ikke kommer og vasker min før kl 9 og dette forgår også i stuen . Michael som er yders ubehagelig under hele samtalen, oplyser så at enten flytter de nu her kl 8 eller bliver det engang i næste uge.
Dog skal de siges at folkene der skulle flytte tingene var de rareste og meget hensynsfulde . Utroligt at sådan flinke folk vil arbejde for sådan en arrogant mand. Så hold jer langt væk her fra .
Dårlig dialog med direktøren Michael…
Dårlig dialog med direktøren Michael Jespersen og hans telefondame.uforskammet og taler ned til en. Håber Grønland finder nogle andre til at transportere gods op.
Perfekt oplevelse fra start til slut
Nick og hans makker flyttede os fra 5. sal i København til et hus i Jylland, og det var en perfekt oplevelse fra start til slut. Alt foregik super professionelt, ekstremt hurtigt og med et venligt og høfligt smil (selvom der var langt ned fra 5. sal uden elevator). De passede enormt godt vores ting. Det er de bedste penge vi har givet ud og vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger.
Vh.,
A og K
En perfekt flytning
Vi flyttede min 98-årige mor fra Fredericia til Ishøj, og det var den bedste flytning jeg har haft. Hun har rigtigt mange reoler og bøger, og mange tunge møbler til et langt livs samling af ting. En kompetent vurdering af flyttelæssets størrelse, elastisk holdning til flere møbler end aftalt, effektiv tømning af fraflytte bolig, og effektiv indflytning, placeret efter eget ønske i den nye bolig. Søde, glade imødekommende flyttefolk, alt på 6 timer...... Vi er meget glade 😊
Flytning fra Jelling til Fredericia
Vi har lige gennemført en flytning fra Jelling til Frederecia. Flytrebilen og de to topprofessionelle flyttemænd kom 15 minutter før tid, sikrede sig at lastbilen ikke ødelagde underlaget. De gennemgik boet seriøst, og efterfølgende tømte de boet, med en højere grad af professionalisme end vi havde forventet.
At de gjorde det i en god dialog, og med en ægte sans for humor, gjorde kun oplevelsen bedre.
Til aflæsningen kom yderligere 2 flyttemænd til, også flinke og høflige, så hele teamet skal have topkarakterer.
Et møbel havde en ridse, det blev adresseret inden møblet blev båret ud, så den tog vi på os, og gav ikke flyttemænd skylden.
Skal vi lige have kontakten med firmaet før flytningen, gennemgangen til grund for tilbuddet med, var det også i topklasse.
Så vi giver vores bedste anbefalinger.
Vi har haft en upåklagelig…
Vi har haft en upåklagelig flytteoplevelse med Bechs & Abc Flytteforretning. Vi flyttede fra Glostrup de lavede en super vurdering ud fra hvor stort vores flyttelæs var. De afleverede 200 flyttekasser og transporterede dem helt ind i vores hjem. de fik alle vores ting ind i 2 containerne, som blev opbevaret på deres lager i Fredericia. Her har de stået i 2 år og nu har fået fået dem på vores nye bopæl i Horsens. Alt et gået glat ingen af vores ting er beskadiget og flyttefolkene begge steder har været yderst flinke og profesionelle.
Kan kun anbefale dem til andre når der skal flyttes.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.