Super service fra udlejnings kontoret
Super service fra udlejnings kontoret, billig husleje, og flinke hjælpsomme ejendomsmestre - ingen brok herfra 👍👍👍👍👍
Bor i en af deres lejligheder, hvor der er så dårligt isoleret at jeg kun lige kan komme oppe på 18 grader i stuen og 16 grader i køkken og bad.. Selvom radiatoren står på fuld knald.
Ovenikøbet kommer der også vand ned fra loftet på toilettet, men de vil/kan ikke gøre noget ved det, før der bliver skiftet nyt tag, det vil sige en gang i sommer.
Men de har allerede udskudt at skifte taget et år.
Havde nemlig samme problem i 2012 og der fik jeg bare besked på at de ville skifte det om sommeren, det skete dog aldrig, da de udsatte det et år.
Jeg har også haft problemer med det ene vindue var så utæt, at et stearinlys på bordet ville blive pustet ud ved blæst udenfor ellers bare træk på en stillestående dag, det blev så ordnet efter meget ballade og først da jeg stod på AB Esbjergs kontor og krævede at snakke med en der kunne bestemme noget.
Da jeg ringede til viceværten sagde han, øh det kan jeg ikke hjælpe med, da vi ingen penge har tilbage resten af året. (men det var der, da jeg snakkede med ham den anden)
For 10 minutter siden har jeg ringet til min vicevært igen, han kunne godt huske episoden med vandet der kom ned fra mit loft sidste år. men hans svar igen at han intet kunne gøre, andet at hele taget skal rives af og det skete jo engang i år.