Vi var mere vrede da vi gik derfra end…
Vi var mere vrede da vi gik derfra end da vi kom!
Først opstod lidt forvirring omkring vores booking. Vi fik oplyst, at vi kun havde betalt for én person, men at vi begge var velkomne til at deltage. Vi har imidlertid betalt for to personer, hvilket efterlod os med indtrykket af, at vi i princippet kunne have fået den samme oplevelse for to personer til prisen for én.
Derudover oplevede vi, at indholdet i Rage Room ikke stemte overens med det, der fremgår af deres hjemmeside. Ud fra beskrivelsen og de billeder, der vises, havde vi forventet et større antal genstande at ødelægge. I praksis fik vi fire kasser med tomme flasker, samt et par mellemstore glasplader, hvilket var væsentligt mindre, end vi havde forventet på baggrund af markedsføringen.
Vi klagede til den unge mand der var på arbejde, og han sagde vi kunne skrive en mail og håbe at vi kunne få nogle penge retur. Vi skrev en mail samme dag, men vi hørte aldrig retur fra firmaet.
Vi kan absolut ikke anbefale Rage Room/Action Factory i Ribe, men derimod at i i stedet for, kløver noget brænde, da i der vil komme af med mere vrede.