Advocaat Didier Bogaert - onbetrouwbaar
Deze advocaat is zeer onbetrouwbaar en arrogant. Hij dreigt mij af als ik een review zou schrijven, maar ik heb recht op vrije meningsuiting.
Meneer Bogaert rekent mij een voorschotfactuur aan voor werkzaamheden in het verleden van bijna 2000 euro. Ik heb hem begin september gecontacteerd en hij was toen erg vriendelijk en stelde me gerust over de kosten. Daarna verliep alles erg moeizaam en heeft hij bijna 2 maanden later pas gereageerd op een brief naar de tegenpartij, nadat ik er herhaaldelijk op had aangedrongen. Ik kan dit allemaal bewijzen!
Toen ik hem vroeg of ik niet beter iemand anders kon zoeken, reageerde hij geïrriteerd en snauwde hij me af (ook dit kan ik bewijzen). Hij had blijkbaar een personeelstekort, maar dat rechtvaardigt niet de hoge factuur. Hij is erachter gekomen dat ik informatie heb opgevraagd bij andere cliënten nadat ik hem nooit kon bereiken en hij echt niks deed in mijn dossier en wil mij daarvoor terugpakken door die hoge factuur te sturen.
Meneer rekent mij dus bijna 2000 euro aan voor 1 brief, 1 verzoekschrift vol fouten (duidelijk een kopie/paste) en het inkijken van een dossier in Gent, waar hij sowieso al moest zijn. Hij rekent mij 9 uur ereloon aan voor 1 brief en 35 e-mails (die ik stuurde om hem de situatie meerdere keren uit te leggen, omdat hij het duidelijk niet begreep en om hem aan te manen om verder te gaan én waaruit hij nog durft te zeggen dat de mails de kost niet zijn in die bijna 2000 euro).
Hij is op de hoogte van negatieve reviews, omdat je deze blijkbaar bij Google kunt aanvragen of tegen betaling kunt laten verwijderen. Hij dreigt ook anderen af die een slechte review schrijven en dreigt deze te verwijderen met ernstige dreigementen. Zijn positieve reviews zijn dan ook zeer schaars en komen van een klein aantal mensen die wel een normaal ereloon hebben gekregen of weet ik veel hoe, maar ik ken alvast meer mensen die hetzelfde als mij hebben meegemaakt die zich hebben laten doen door zijn dreigementen.
Ik heb drie keer moeten vragen om een gedetailleerde factuur, waarin alleen staat dat er 9 uur ereloon in rekening is gebracht zonder daarover in detail te treden waarin die 9 uur werd gespendeerd. Voor 1 brief? 1 verzoekschrift dat duidelijk gekopieerd en geplakt is, en het inkijken van een dossier in Gent (waar hij al aanwezig was en het betrof slechts 1 pagina).
Daarom zal ik nog reviews schrijven op andere plaatsen waar hij ze niet kan verwijderen.
Dit is mijn recht op vrije meningsuiting en dit kan ik ook bewijzen.
4 décembre 2023
Avis spontané