Advokatgruppen Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Max stjerner. Jeg har haft Cecilie Ejby som advokat. Jeg kan kun give hende mine aller varmeste og bedste anbefalinger. Hun gjorde en meget hård og uforståelig situation, forstålig med hendes kompeten... Voir plus

Dan M. Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen ført en sag for mig og vundet mod Copyright Management Services Ltd. som havde sagsøgt mig for påstået ulovlig download og deling af en film. Dan... Voir plus

Jeg har brugt Advokatgruppen ifbm. køb af landejendom uden ejendomsmægler. Jeg har under hele forløbet fået utrolig imødekommende, saglig og ordentlig rådgivning. Jeg vil til enhver tid være tryg... Voir plus

Advokat gruppen sælger inkasso abonnement, men vil ikke modtage sagerne, og henviser til hjemmeside der ikke virker. De holder ikke alle deres løfter, Hold Jer langt væk fra dem, det koster kun peng... Voir plus

1. Avocat

Écrit par l'entreprise

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma med tre kontorer i Danmark. Vi rådgiver både inden for erhvervsretten og vedrørende privatlivets forhold. Herudover bistår vi også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold. Vi har fokus på at kommunikere i øjenhøjde med vores klienter og har siden 1987 formidlet #RetLigetil.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionel og kompetent rådgivning

Dan Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen ført og vundet en bestyrelsesansvarssag for mig. Dan har gennem hele forløbet ydet en yderst professionel og faglig kompetent rådgivning. Man har som klient følt sig tryg og "ordentligt klædt på" gennem hele forløbet. Dan Dahl Rahimian og Advokatgruppen har således min varmeste anbefalinger.

30 mai 2023

TOP PROFESSIONEL ADVOKAT ADVOKAT BISTAND fra Rasmus

Min oplevelse med Rasmus fra Advokatgruppen er helt exceptionel fantastisk og top professionel hjælp med øje for mig som klient. Rasmus var maksimal skarp på alle tangenter og leverede en formidabel indsat i retten til mit forsvar :-) Er glad og taknemmelig over at Rasmus var så dedikeret på at løse opgaven for mig. Kan anbefale Rasmus på det aller bedste.
Mvh. Alex Nielsen

1 mars 2023

Advokatgruppen (Dan Dahl Rahimian) har…

Advokatgruppen (Dan Dahl Rahimian) har været en uvurderlig hjælp til bl.a. at ansøge om designbeskyttelse i EU. Dan formidlede hele processen og informerede os (til vores overraskelse) om at vi kunne få mange af oprettelsesgebyrerne ved EU refunderet via en legat-pulje - sparede os for mange tusinde kroner!

5 janvier 2023

Vi fik lavet testamente hos…

Vi fik lavet testamente hos Advokatgruppen hvilket gik smertefrit. Vi fik super god vejledning omkring de forskellige måder at strikke et sammen på!

10 janvier 2023

Rasmus Lind hardt

Havde fornøjelsen at have tildelt Rasmus som forsvarsadvokat.

Kan varmt anbefale ham. Meget kompetent, rolig og fuld af viden. Virkelig en god oplevelse herfra.

//Kristian

1 décembre 2022

Rasmus Lind Hart er klart til at…

Rasmus Lind Hart er klart til at anbefale. Jeg stod til 4 år uden kørekort i en vanvidskørsel sag hvor Rasmus fik det nedsat til 1 år, motorcykel tilbage, retsomkostninger tog staten og kun 9000 kr i bøde. Hvis jeg nogensinde kommer ud for noget retsmæssigt med færdsel ved jeg hvem jeg ringer til.

21 novembre 2022

Advokatgruppen gør det SÅ godt 👍

- bare SÅ fin service,
- blev i gennem hele processen orienteret om ALT,
- super effektiv advokat/jura studerende/sekretær,
- jeg kan og vil hermed anbefale Advokatgruppen til alle uanset behov for juridisk støtte 🤗👍🤗👍

9 novembre 2022

Kan kun anbefale Michael Sønderskov👌…

Kan kun anbefale Michael Sønderskov👌 Vi er meget tilfredse, i forbindelse med et boligkøb der blev annulleret 👍 Michael satte sig fuldstændig ind i alle papirerne og havde det ikke været for ham, så havde vi endt med et rigtig dårlig huskøb 😬

26 août 2022