Super dejligt at handle med..
Havde fået en forkert vare, og bum fik jeg sendt det rigtige så snart jeg gjorde opmærksom på det.
Salg af materialer til at du selv kan lave kort og fremstille smykker.
Aucune trace de demande d’avis
Super dejligt at handle med..
Jeg har flere gange bestilt varer, og hver gang kommer det lynhurtig, og der er en super god service
Super god service, altid hjælpsom hvis man ringer og spørg om noget. Få sine vare hurigt og de er pakket godt ind
Jeg har kun godt at sige om Alfia.
Rigtig god service, hurtig ekspertise.
Kan klart anbefale dette sted😃
Jeg siger mange tak for den hurtige hjælp så vi kunne nå at blive klar til barnedåb💙
Fantastisk service,hurtig levering og meget tilfreds med varerne.
Helt klart 5 stjerner.
Intet at påpege
God service, gode beskrivelser af produktet samt hurtig levering og god indpakning.
dette er den bedste hjemmeside fordi den viser viser matrialer til det 3d kort du skal bruge og de har så mange andre gode ting på deres hjemmeside og de er super hurtig til at sende de ting du har bestilt på nettede ..
SUPER GODE HJEMMESIDE..
De havde hvad jeg skulle bruge, og det var hos mig dagen efter!! Har ikke prøvet at returnere hvilket jo normalt giv de største udfordringer
Bestilte en del ark med glansbilleder via alfia.dk(hedder også birgitteshobby.dk) og de var forsvarligt pakket ind. Bestilte mandag formiddag, fik mail kl 17 om at varen blev sendt næste dag og modtog dem i dag, onsdag. Fin service, savnede dog at de sender samme dag som man bestiller, men ikke et krav.
af 3D-ark samt stickers. Alfia.dk og birgitteshobby.dk er een og samme butik...