2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

6 avis

Hold jer langt væk fra det firma.inter…

Hold jer langt væk fra det firma.inter har de styr på .havde mine vinterdæk opbevaret hos den og i forbindelse med at jeg har solgt min bil ringer jeg over en uge i forvejen for at hente mine hjul.men de er så ikke blevet afhentet på dækhotellet men fik så at vide at jeg kunne prøve at komme tilbage om et par timer 🙄de er for øvrigt næsten umulige at komme i kontakt med på telefonen,de tager den sjældent,så det ender som regel med at man er nødt til at køre derover.

5 mai 2026

Uprofessionelt arbejde

Jeg købte 4 nye dæk hos Allans Auto, som skulle monteres og afbalanceres. Efter monteringen rystede bilen voldsomt under kørsel. Jeg måtte derfor komme tilbage hele tre gange for at få hjulene afbalanceret igen, fordi problemet ikke blev løst. Sidste gang skulle jeg endda overtale ham til overhovedet at kigge på det igen.

Selv efter flere forsøg stoppede rystelserne ikke. Efter cirka en måned kørte jeg derfor tilbage og forklarede situationen, men blev mødt med en meget ubehagelig tone, høj stemme og store armbevægelser. Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne forvente, at han ville kigge på bilen gratis – selvom problemet havde været der siden monteringen.

Til sidst kørte jeg til en anden dækservice. Her fandt de hurtigt ud af, at der manglede centreringsringe på fælgene. Da de blev monteret, forsvandt problemet med det samme. Det forklarer også, hvorfor afbalanceringerne aldrig løste rystelserne.

Det er meget frustrerende at betale for et stykke arbejde, der ikke er udført korrekt, og samtidig blive mødt på den måde, når man vender tilbage med et problem. Desværre kan jeg derfor ikke anbefale Allans Auto

12 mars 2026

Dårlig service

Dårlig service, købte en bil hos ham allerede 1 dag jeg havde bilen gik den i stykker og han sage han havde kigget det hele igennem og der ikke nogle fejl var, KØB ALDRIG BIL HOS HAM MAN KAN IKKE STOLE PÅ HVAD HAN SIGER

11 juillet 2025

Køb aldrig Bil

Køb aldrig Bil , hos Allans Auto Billund.
Vi købte en i sommers og allerede nu 5 måneder efter har den været på værksted 6 gange, og 2 andre mekaniker siger det ikke kan betale sig at ligge flere penge i bilen…

11 juillet 2025

Dette er et godt lille dæk service…

Dette er et godt lille dæk service center kan helt sikkert anbefaling og støtte muhamet og hans temes op god service og behandling efkitive medarbejde det går hurtig og til en god pris og muhamet sider klar ved kasser og hjælper dig hvos der noget der driller som skal du have skifte dæk eller opbevaret dem så køre til allans dæk service i rødovre

18 août 2024

Allans-service

Hos Allans-auto i Billund, får man service som i gamle dage!
Jeg har købt 4 biler der og det bliver ikke de sidste.
Kvaliteten af hans arbejde er altid i top, ligesom hans humør.
Et super reelt firma der holder hvad de lover.

18 août 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit