Nanna er en ægte pærle og gør virklig alt for at berolige og hjælpe hele vejen igennem. Det var en fornøjelse at tale med Nanna og Håber at hun bliver værdsat af ledelsen. En som Nanna skal man hol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle lave feriestop i et par abonnenter så postkassen ikke flyder over. Super nemt og hurtigt👍👍 Og så får jeg lyst til at rose leveringen med DAO, gennem flere år er ikke et eneste blad ikke le... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg blev serdeles godt betjænt af personen jeg snakkede med da jeg bestilte Familie Journalen. Jeg er meget glad for bladet, på grund af Kryds og tvers Dernest er der nogle gode noveller og andet go... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har lige været i kontakt med kundeservice hos Aller Media, hvor især Asta Sørensen gav den mest personlige og helt igennem fantastiske oplevelse. Hun gav sig tid til at skrive udførligt og tilb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hver eneste måned leverer vi indhold og underholdning til flere end 2,2 mio. danskere gennem vores magasiner og ugeblade, og vores stærke digitale universer har mere end 2 mio. brugere og over 12 mio. sessioner hver eneste måned.
Havneholmen 33, 1561, København V, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hurtig og høflig betjening, med klar og tydelig tale👍🤩

Réponse de Aller Media A/S
Ved udeblivelse af Billedbladet torsdag aftale vi at vi skulle have eftersendt bladet ca 3 dages ventetid. Vi modtog først bladet den efterfølgende onsdag

Réponse de Aller Media A/S
Super service i forhold til forespørgsel og tilgængelighed af abonnement

Réponse de Aller Media A/S
Jeg havde en god oplevelse. Medarbejderen gav mig svar på det jeg spurgte om.

Réponse de Aller Media A/S
Meget imødekommende medarbejder, som med det samme forstod min forespørgsel og ydede den service jeg havde brug for

Réponse de Aller Media A/S
Jeg har haft et abonnement hos jer i et par år efterhånden og der har været et par få gange, hvor levering har fejlet. Og i disse situationer er I altid yderst hjælpsomme og løser problemet med det samme.
Jeg er meget tilfreds - 5⭐️ til jer for super service.

Réponse de Aller Media A/S
Har ikke fått blader som er bestilt. Ringt de to ganger om leveringsproblemer. Legger skyld på meg, at jeg skal bevise at bladene ikke har kommet frem. Trekker fra beløp på blader som de ikke har klart å levert, når jeg sa at jeg ville ha refundert beløp. Dårlig kundeservice.

Réponse de Aller Media A/S
Jeg havde fået et andet blad. Hun var flink og forstående.

Réponse de Aller Media A/S
Havde glemt at opsige mit Aller abonnement, og der var trukket penge på mit betalingskort.
Jeg kontaktede Kundeservice og fik den flotteste hjælp man kunne tænke sig.
Jeg fik opsagt mit abonnement og fik mine penge tilbage. Alt blev klaret på bedste vis af en sød og venlig medarbejder.
Vender helt sikkert tilbage når sommeren er slut.

Réponse de Aller Media A/S
Jeg fik løst mit problem hurtigt og effektivt af en meget kundevenlig medarbejder.

Réponse de Aller Media A/S
Det var en kompetent og venlig medarbejder.
Problemet blev løst.

Réponse de Aller Media A/S
Fin service ved kontakt til kundeservice

Réponse de Aller Media A/S
Jeg kom hurtigt igennem pr telefon og jeg blev betjent af en venlig medarbejder der hurtigt besvarede mit spørgsmål.

Réponse de Aller Media A/S
Fandt mig med det samme på mobilnummer, meget venlig