Made an order more than two weeks ago and have not received any shipping updates. I have contacted the company numerous times through email, Instagram and Facebook with no reply.

Good selection of pouches and really affordable. Sadly it seems that the website is down and they don't sell anymore.

Kaikki minun ensimmäisessä tilauksessa meni aivan putkeen. Tilasin tuotteeni 18.3.2025 tiistai aamuna. Heti seuraava torstai, 20.32025, puolelta päivin oli noudatettavissa postilokerosta. Hinnat ovat... Voir plus

Tilannut 2 kertaa aijemmin, ennen tuli nopeastikkin tilausvahvistus ja paketit 3 päivän sisällä postissa. Nyt kuitenkin 3 päivää odottanut tilausvahvistusta ja lähettänyt sähköpostia kahdesti ja minul... Voir plus

3,6

Moyen

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Customer service wont answer.

13 novembre 2025

Scam

Scam!
I ordered 3 times, and the first 2 were smooth. But after I paid for my 3rd purchase, I did not receive anything! Now theyre ghosting me, not responding to my emails

18 avril 2025

No items

No items, no answers to emails etc, no customer support. 0/5. Hopefully I'm able to get my money back.

17 juin 2025

Never sent my order and never returned money

Funny how I saw a comment outlining my same exact situation. Ordered once, took like two weeks to arrive. Ordered second time for 56 or so euro. Didnt receive. They never sent it and never got back to the emails I left them. Even called. No response. I’d like my money back :)) i reckon this is a crime?

19 mai 2025

Did not deliver order, radio silence when trying to contact

My first order was fine, slow delivery but products arrived within 2 weeks, all good.

Second order, I received a confirmation order but then never received the order. I never got a tracking email. I called the company and left voice messages. I send emails. I never heard back from them, radio silence. So they stole €50 from me with the second order.

I will never use them again.

20 mai 2025

3 weeks

3 weeks, no answer, guys what do we do now, how to get money back?

22 mai 2025

Huono palvelu

Tilauksen toimituksessa kestänyt kohta kuukausi ja asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin...

12 juin 2025

Wat ik verontrustend vind

Wat ik verontrustend vind , dat ze nog wel mailing doen.
Dus ze laten mensen nog steeds bestellen en betalen, maar leveren niet meer.
Omdat er geen contact meer te krijgen is, denk ik dat ze failliet zijn

12 juin 2025

Order missing..

Last few orders came in quicky, this last order not so much.. got email saying thanks for order but yet to receive any kind of tracking. They wont respond to email or phone.. Dont order from here.

9 mai 2025

Bedragare

Beställde varor i början av Maj månad, fick svar att varan hunnit ta slut men de får snart in mera. Nu har jag försökt höra av mig till dom igen flera gånger, inget svar varken via telefon eller per epost.

Beställ inte härifrån!

5 juin 2025

van heel goed naar heel slecht

Ik heb ook 3 weken geleden een bestelling gedaan en betaald. Nog niks ontvangen, ook geen track & trace. Reageren niet op email, telefonisch niet bereikbaar.
Hiervoor al meerdere bestellingen gedaan, dit ging perfect.

19 mai 2025