Bij dit bedrijf AGM accu's gekocht en binnen 3/4 jaar steeds meer problemen met de accu's dat ze geen stroom vast houden. De eigenaar roept constant dat het niet aan de accu's kan liggen maar... Voir plus
Lisez les avis des autres
Afspraken gemaakt over de leverperiode en per mail laten bevestigen. Afspraken niet nagekomen. Goede service tot aan de betaling, daarna krijg je te horen "Sorry meneer, maar wij regelen niets... Voir plus
De Amperewinkel. Zeer goede service. Bestelde accu's waren snel geleverd. Omdat deze buiten bij de auto moesten worden afgeleverd hebben we gevraagd vooraf te bellen. We werden telefonisch heel... Voir plus
Garantieregeling. Mijn Beaut accu van 200 ah had ineens sneller spanningsvermindering. De accu was 1 jaar en 8 maanden. De Leng geeft aan dat dit niet past bij deze kwaliteit accu's in combinatie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Een goedkope accu of een voordelig 12 volt daglichtpaneel, zonnepaneel of windmolen koopt U bij Amperewinkel. Veilig betalen met iDeal of Paypal.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Koop hier geen accu's
De eigenaar roept constant dat het niet aan de accu's kan liggen maar aan ons systeem op de boot terwijl alles door een professioneel installateur is nagekeken.
Na veel zeuren hebben we in de garantie een nieuw set accu's gekregen en weer binnen het jaar het zelfde euvel.
Wederom contact gezocht en daar kreeg ik heel leuk te horen dat ik deze keer echt geen nieuwe accu zou krijgen want (heel toevallig) had hij net t vorige set terug gekregen uit (ik dacht) China en daar waren ze getest en daar waren ze eigenlijk beter dan niet dus wederom lag t weer aan mijn systeem.
T enigste wat ik kan krijgen is de waarde van de accu's in een soort waardebon zodat ik bij de Amperewinkel iets anders van hun kan kopen.
Ik heb aangeboden dat de Amperewinkel dan bij mij komt vertellen wat er niet goed is maar dan krijg ik te horen dat hij daar geen verstand van heb.
Ik heb ook zonnepanelen van de Amperewinkel en die doen het gelukkig wel goed.
Als ik ie.and mag adviseren koop geen accu's hier en voor service hoef je hier ook niet te zijn het verkopen van de spullen staat hier op nu 1
Meerdere malen fantastisch
Nu voor de derde keer bij deze winkel onze accus gekocht, scherpe prijs, snel geleverd en telefonisch vriendelijk personeel. Over een paar jaar zijn wij weer terug als de accu's weer vernieuwd moeten worden!
Snelle onzin
Reageren ongelooflijk snel en vriendelijk met nietszeggende kletspraat. Geen kennis van zaken en veel verkooppraatjes.
Kant en klare spulletjes kan je er kopen als je weet wat je hebben wil en zij het hebben natuurlijk. Voor info of advies snel naar een ander.
Accu zoekgeraakt maar nieuwe gestuurd.
Accu gekocht maar deze is door de bezorgdienst Packs zoekgeraakt. Hier melding van gemaakt en na wat speurwerk door Ampérewinkel is er een nieuwe toegestuurd die wel is aangekomen.
Accu van mei 2024 bleek defect
Accu van mei 2024 bleek defect. Er is na correspondentie een nieuwe toegestuurd. Goed opgelost dus door Amperewinkel.
De Amperewinkel
De Amperewinkel.
We werden telefonisch heel goed op de hoogte gehouden over de levertijd.
Mijn vrouw die ze in ontvangst genomen had vond het een heel aardige, vriendelijke behulpzame bezorger.
Toppie
En nog goedkoop ook. Zeker een aanrader.
Kristie - Ad
Had probleem met leeggelopen accu’s…
Had probleem met leeggelopen accu’s meerdere keren gemaild en ook snel antwoord gekregen oplossing een accu overleden woensdagavond nieuwe accu besteld gevraagd of vrijdagochtendchtafleveren op tuin complex geen probleem 10 minuten voor aankomst werd ik gebeld.en stonden voor de deur andere met nieuwe accu weer opgeladen met acculader nu 13,3 volt erin en alles werkt weer naar behoren PERFECT 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Service en communicatie
Vorige week accu's bij hun besteld en datum afgesproken.
Vandaag accu's geleverd.Belde nog even op dat ze iets later kwamen ivm een file. En na 5 min. accu's netjes afgeleverd.
Goede service en communicatie.
4 accu gekocht na 1jaar 1 accu met een…
4 accu gekocht na 1jaar 1 accu met een dode cel de rest was in orde 2x serie 2x parallel samen 24 volt 500 amp maar volgens de kenner bij amperewinkel hadden ze te lang leeg gestaan niet hun fout geen garantie de ene vervangen op eigen koste alles weer goed
Uitstekend advies nav vragen…
Uitstekend advies nav vragen zonnepaneel op camper. 180w paneel en 240av accu en een 600w omvormer. Prima advies en begeleiding bij de installatie. Snelle levering. Kortom fantastisch. Zal Amperewinkel zeker aanbevelen.
Mijn ervaring met dit bedrijf is…zeer, zeer positief
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitzonderlijk goed. Ik heb meerdere apparaten bij hen gekocht en één er van mijn MPPT zonnepaneel omvormer was opeens stuk.
Alles kan een keer stuk maar het gaat mij er om, hoe het bedrijf er mee om gaat.
Dit bedrijf verdient alle sterren die er zijn.
Het was garantie en ik heb het opgestuurd, het duurt even voor ik het terug kreeg, ik gebruik het dagelijks en daarom boden ze mij een alternatief aan.
Ze kregen van de hoofd leverancier een nieuwe toegezegd, amperewinkel wachtte niet op het apparaat van de leverancier maar stuurde mij gelijk uit hun eigen voorraad een nieuwe toe, zodat ik deze sneller in mijn bezit had.
Pluspunten:
Ze houden mij goed op de hoogte
Bieden mij een goed alternatief
Zijn bereidwillig en meedenkend in mijn “probleem”.
En zeer vriendelijk.
Kortom een goed en eerlijk bedrijf.
Superfijn.
Dus 1000 maal dank.
Ik raad het iedereen aan.
Betrouwbaar, kwaliteit, meedenkend en snel!
Al meerdere malen via deze site materiaal aangeschaft. Rene denkt goed met je mee, stelt de juiste vragen om zo tot de juiste keuzes te kunnen komen. Snelle levering.
Snelle levering, nemen contact met je op indien gewenst, uitstekende service.
Goed bedrijf, super service
Goede website, mooie producten die je niet overal vind. Kabels 95mm2 zijn super flexibel. Service is super, denken mee, communiceren goed, bieden alternatieven en snelle levering, in mijn geval persoonlijke bezorging. Beveel het jullie aan klanten!
Zonnesysteem voor mijn vakantiehuis
Eindelijk tijd gevonden om iets te schrijven over mijn nieuw aangeschafte zonnesysteem compleet met solar accu’s, sinus omvormer, mppt, acculader en accessoires. Alles in 1 pakket op elkaar afgestemd en geleverd door Amperewinkel.
Hoe kwam ik bij Amperewinkel terecht? Diverse bewoners op ons park hebben hier de systemen gekocht. Sommigen jaren geleden. Anderen recent. Ik ben eerst nog wezen kijken bij 2 bewoners met systemen van Amperewinkel en de eenvoud en kwaliteit van de onderdelen sprak mij wel aan. Daarnaast hadden ze er na installatie geen omkijken meer naar gehad en draaide alles naar tevredenheid.
Dus mail naar Amperewinkel. Vooraf had ik wat onduidelijkheden over welke capaciteit ik zou moeten hebben voor mijn vakantiehuisje (Ardennen), temeer omdat wij daar niet altijd optimale weersomstandigheden hebben. Amperewinkel heeft aan de hand van mijn wensen een voorstel gemaakt met op elkaar afgestemde artikelen. Ik had de offerte binnen een uur in mijn mailbox en het grote voordeel was dat zij alles uit voorraad konden leveren.
De verkoper attendeerde mij erop dat bij ieder artikel netjes een aansluitschema zit bijgesloten. Bijzonder handig vond ik dat alle artikelen (omvormer, laadregelaar en acculader) al intern afgezekerd waren en zo gemakkelijk en veilig konden worden aangesloten.
Na wat over en weer contact de knoop doorgehakt en alles besteld.
Omdat het nogal een uitgebreid set was geworden werd alles netjes ingeseald op een pallet bij mij thuis afgeleverd. Het van daaruit meenemen in de aanhanger was de enige optie gezien de beperkte ruimte in de auto.
Tijdens het installeren heb ik Amperewinkel nog 2 mailtjes gestuurd en daarop werd ik direct terug gebeld door een medewerker, die mij adequaat hielp. Ik had toch nog wat spulletjes extra nodig en het nasturen ervan naar de lokale bakker werd dezelfde dag nog geregeld.
Ik vond alleen de stekkers aan de kabels zetten een beetje priegelwerk. En plus en min omdraaien werkt blijkbaar ook niet..
Het systeem draait nu naar tevredenheid en ook het bijladen voor nood via een generator werkt perfect samen met het zonnesysteem. Een tevreden klant!
Top bedrijf!
Goed bedrijf, snelle reactie, vriendelijk, eerlijk advies en snelle service. Al van alles daar besteld; zonnepanelen en laadregelaars, accu's enz. Snelle reactie en levering; zaterdag accu's besteld, maandag al geleverd. Top bedrijf!
Service en kwaliteit staan voorop bij dit bedrijf doe al 10 jaar zaken met ze altijd perfect
Altijd goed advies denkt mee een keer garantiewerk gehad was binnen 1 uur geregeld ook wat besteld vanuit Spanje was absoluut geen probleem deskundig advies en komt de afspraken na . We kopen daar al 10 jaar en met mij vele andere naar volle tevredenheid
Ik schrijf nooit een review.
Ik schrijf nooit een review.
Maar de service van amperewinkel is gewoon super.
Snelle reactie.
Dit wilde ik graag even kwijt.
Hans
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Kapotte accu naar volle tevredenheid binnen de garantieperiode vervangen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.