1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Magasin de vêtements
  3. Bijouterie

Ben je op zoek naar toffe wenskaarten, stijlvolle sieraden, handgemaakte items van epoxy of de leukste cadeaus? Je shopt bij ons gemakkelijk alle producten tegen een betaalbare prijs. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke acties en hebben we een mooie sale-pagina voor je ingericht. Zoek je iets gericht naar de lente, zomer, herst of winter? Wij hebben het.

4,6

Demande des avis aux clients

4,6

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Gedenk hart epoxy, heel blij mee

Ik heb een gedenk hart laten maken bij ANNADESY en ik heb dit echt als super fijn ervaren er wordt vooraf goed besproken wat je als klant graag wilt en ik werd gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en het zijn onwijs lieve mensen dus wil je graag iets moois laten maken met epoxy dan ben je hier meer dan op het juiste adres!

17 avril 2026

Prachtige herinnering van de bruiloft

Ik werd tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van het resultaat. Daarnaast fijn en snel contact zowel via de mail als whatsapp. Erg blij met het eindresultaat om het boeket toch vereeuwigd te hebben in huis!

1 août 2025

Réponse de ANNADESY

Hi Fedda, wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor het vertrouwen!

Kan helaas nog geen goede beoordeling…

Kan helaas nog geen goede beoordeling geven heb het pakketje nooit ontvangen maar ze zijn er mee bezig en zullen er alles aan doen om het te regelen en daarom wacht ik rustig af en zal ik een positieve reactie sturen als het netjes afgehandeld is diana Guntlisbergen timmermans heb het pakketje ontvangen bedankt daarvoor

16 mai 2023

Réponse de ANNADESY

Hi Diana, wat vervelend om te horen! Wij hebben een e-mail van je ontvangen op de dag dat PostNL aangeeft jouw bestelling te hebben bezorgd. Wij hebben hier dezelfde dag nog op gereageerd dat we direct een onderzoek instellen naar jouw pakket. Helaas stuur je deze slechte recensie de dag nadat de situatie zich heeft voorgedaan en wij nog niks uit het PostNL onderzoek hebben gehoord, ook omdat PostNL op Hemelvaartsdag niet bereikbaar is voor onderzoeken.

Ook hebben wij je per e-mail laten weten dat we je op de hoogte houden, zodra wij meer informatie hebben vanuit het onderzoek.

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons gerust een e-mail sturen. Dan helpen we je graag.

Groet,
Team ANNADESY

Leuke producten

Leuke producten, vlotte levering en een vriendelijke afhandeling. Unieke eigen gemaakte producten, een aanrader dus.

15 janvier 2023

Ruime keuze in hun assortiment

Snelle service, leuk en ruim assortiment. Snelle levering van onze bestelling en leuke aanbiedingen.

31 décembre 2022

Réponse de ANNADESY

Bedankt voor je positieve reactie!

Leuke en overzichtelijke site.

Leuke en overzichtelijke site.
Snelle levering en behulpzaam bij vragen.
Hele leuke cadeautjes staan erop maar ook voor jezelf.

28 décembre 2022

Réponse de ANNADESY

Hoi Velca, bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Liefs Merle
Team ANNADESY

Snelle service

Op de website stond dat de ketting die ik wilde uitverkocht was. Na een berichtje gestuurd te hebben al snel reactie dat de ketting er nog was en deze kunnen bestellen.
Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle service.
Ze hebben verschillende items en allemaal erg leuk, ook als cadeau aan anderen.

11 décembre 2022