Annasfiskekasser Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

13 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale Annasfiskekasser! Det betyder virkelig meget for mig, at fisken er skånsomt fanget – det giver en helt anden god samvittighed sammenlignet med trawlfanget fisk. Kvaliteten er i top, og fisken er imponerende frisk, selv efter optøning fra frost, da den er pakket i gode, passende portioner.

Derudover er Anna utrolig imødekommende og hjælpsom. Hvis man har spørgsmål eller input, bliver det taget seriøst, og man føler sig virkelig hørt som kunde. Det gør hele oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt et fantastisk koncept med fokus på både kvalitet, bæredygtighed og god kundeservice!

14 avril 2025

Det simpelthen så fedt at få frisk…

Det simpelthen så fedt at få frisk fanget skånsomt fusk til 600 kr om måneden. Det har i vores familie virkelig været en gamechanger i forhold til at få den ugentlige dosis fisk.

Klar anbefaling - Daniel Østerbro. Tak for den gode servuce Anna!

9 janvier 2026

Frisk fisk!

Virkelig godt koncept. Velfungerende. Varerne (fisk mm.) er altid top kvalitet.
Det kan næppe gøres bedre.

19 décembre 2025

Jeg får Basiskassen hver måned

Jeg får Basiskassen hver måned, fiskene er pakket godt ned med isposer og har aldrig været tøet helt op, kun så meget at man lige kan skære for et eks laksen i mindre stykker, før den puttes i fryseren
Den færøske laks smager godt, og fiskefarsen er lækker. Jeg nyder de gode opskrifter på hjemmesiden.

22 novembre 2024

Har været fast kunde længe nu og har…

Har været fast kunde længe nu og har aldrig haft noget at klage over
Anna leverer det hun lover og hendes fisk er frosset enkeltvis og nemme at håndtere
Kan kun anbefale fisk fra Anns fiskekasser
og så er det bæredygtigt
Jeg får en fiskekasse jeg selv sammensætter hver 2. måned. det er luksus

6 décembre 2024

Al laks i Luksuskasse var dårlig

Al den laks, der var i Luksuskasse til 1000 kr. var dårlig og måtte kasseres.
Annas svar på min reklamation var, at dansk laks godt kunne smage af mug, men at vi fremadrettet kunne få færøsk laks i stedet.
Intet tilbud om anden og bedre laks eller penge retur. Jeg kan ikke anbefale Annas fiskekasse!

29 juin 2024

Frossen fisk til toppris

Jeg var fuld af forventning da jeg skulle modtage en luxuskasse til 1000kr.
Jeg åbnede og fandt ca. 2,5 kg frossen fisk
Luxus? Søtunge 450 g med pels og det hele på.
100 g fjordrejer 500g sletvar! Knap så luxus 500 g sild og 750g kuller. Gns pris 400kr pr kg for frossen fiske???????

25 avril 2024

En positiv overraskelse!

Den første levering af basiskassen var en overordentlig positiv oplevelse!
Bedre fisk har vi aldrig købt hos nogen fiskehandler, selv om vi ofte spiser fisk, og er stamkunder et par steder.
Hvis service og kvalitet forbliver på nuværende niveau, forbliver vi taknemmelige, loyale brugere af fiskekasserne!

5 janvier 2024

Halvoptøet fisk men godt koncept

Jeg kunne godt lide konceptet og har fået månedskassen i et stykke tid. De sidste to gange har fisken været lidt optøet, men ok. Sidste levering var meget optøet (også i midten) hvilket jeg reklamerede over. Jeg fik blot besked på at den sagtens kunne spises eller komme i fryseren.
Når man sælger fisk der er frossen, og fisk bliver pakket 24 timer inden man modtager den, så bør man sørge for at fisken ligger i nok is. Ellers bliver det halvoptøet fisk til en overpris. Tak for denne gang!

29 septembre 2023

Jeg er vokset op med friskfanget fisk

Jeg er vokset op med friskfanget fisk, og fisken i disse kasser er friske. Fisk er dyrt, og disse kasser koster mange penge, men for hvad man får er det absolut ikke dyrt! Jeg har prøvet basis og klassisk kasserne, og jeg kan varmt anbefale dem! Hvis du gerne vil spise god fisk så prøv en af Annas fiskekasser.

6 janvier 2023

Endnu en fordyrende mellemhandler…

Dette site er en fordyrende mellemhandler, udbuddet er begrænset, og priserne er i flere tilfælde i niveau med almindelige fiskehandlere - i andre tilfælde, væsentligt dyrere…

31 juillet 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit