AnneBebe Avis

4,6

Sunt absolut îndrăgostită. Materialele sunt atât de calitative, iar modelul ales este de delicat și de diafan. Acum 9 ani nașii copilului nostru au cumpărat trusoul tot de la voi și sunt intacte. Vă m... Voir plus

I usually order online,when i need something, because i don't like going into stores. But this time, i was in a hurry, so i ordered from AnneBebe's website but with local pickup from their store. I... Voir plus

Magazinul cu cele mai frumoase hăinuțe și accesorii pentru copii ❤️ Ne bucurăm că avem pe piață un brand românesc care produce cele mai frumoase hăinuțe și trusouri de botez personalizate. Felicităr... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Haine de Botez, Hainute baieti fete Trusouri pentru biserica rochite si costumase baiat fata pentru eveniment scaldat

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Datorita voua cel mai frumos eveniment…

Datorita voua cel mai frumos eveniment din viata noastra a fost unul reusit, micutul nostru s-a simtit un adevarat print!😁
Cele mai calitative produse aici am gasit, personal amabil si foarte dedicat! Abia astept urmatorul eveniment, cu siguranta tot la Anne Bebe revenim!

30 juin 2025

Un magazin de poveste!!

Un magazin de poveste!!
Am intrat în magazin și am rămas foarte surprinsă că am găsit tot ce am avut nevoie pentru botezul fetiței mele.
Doamnele din magazin sunt foarte amabile !Voi reveni cu drag .

21 juillet 2025

O experiență minunată

Am rămas foarte mulțumită de acest magazin! Hainele sunt de calitate, materialele plăcute la atingere și rezistente la spălat. Gama de produse este variată, am găsit atât ținute casual, cât și haine elegante pentru evenimente. Personalul este extrem de amabil și gata să ajute cu recomandări. Totul a fost la superlativ !

23 juillet 2025

Foarte mulțumită de produse

Foarte mulțumită de produse, sunt de o calitate superioară. Magazinul este foarte frumos aranjat si curat iar doamna care te primește este foarte amabilă. Cu siguranță vom reveni.

26 juillet 2025

Superb totul

Superb totul, dar cel mai important este ca găsești tot ce-ți trebuie pentru botez într-un singur loc . Ce-mi place cel mai mult este ca produsele sunt fabricate în România de AnneBebe și nu s-a făcut deloc rabat de la calitate. Recomand din toată inima!!

15 mai 2025

Personal foarte amabil

Personal foarte amabil, produse adaptate pentru fiecare gust și pentru botez cu tematică variată. Toate produsele sunt de foarte bună calitate.

27 juillet 2025