Ny antenne monteret på taget. Lidt tekniske udfordringer, der blev løst uden ekstra betaling. Kan kun anbefale AntenneMesteren.

Efter timevise forsøg på at få hjælp til at installere nyt IT - via net, div. mere eller mindre automatiserede "kundecentre" o.a. fandt jeg frem til Antennemesteren . Og hvilken fryd: Mester selv i te... Voir plus

Havde akut brug for at få flyttet vores parabol.. Ringede til disse rare mennesker..samtale med kontoret var super og serviceminded. Montøren Kim var ligeledes super flink, dygtig og servicemind... Voir plus

L'entreprise a répondu

Havde købt et fjernsyn gennem en større elektronikkæde, som var blevet vægmonteret forkert af kædens egne folk. Antennemesteren sendte Gil ud for at fixe problemet, hvilket bl.a indebar afmonter... Voir plus

1. Fournisseur d'équipements de télécommunications
  2. Entreprise d'électronique

Écrit par l'entreprise

Vi opsætter, vedligeholder og reparerer alle former for antennesystemer og er autoriserede montører af Canal Digital og BOXER. Du kan kontakte os Man-Fre 9-18, Lør 9-13 på tlf. 4248 8000.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De største roser herfra

De største roser herfra.
Nedtagning af gamle antenner og fjernelse af gamle antennekabler. Alt udført til perfektion og på rekordtid. Tusind tak til Mikkel for gode forklaringer og tilgangen til jobbet.
Kan kun anbefale.

14 juin 2021

Anbefales ubetinget

Jeg fik opdateret mit trådløse netværk. Det var en stor succes. meget professionel og reel rådgivning, jeg blev ikke anbefalet noget jeg ikke havde behov for. Arbejdet blev udført til perfektion og den udsendte medarbejder var et meget behageligt selskab oveni. Alt i alt er jeg 100% tilfreds.

22 mai 2021

YouSee udendørs wifi antenne opsat

Antennemesteren opsatte en YouSee udendørs wifi antenne i mit sommerhus. Fik fin service og det tog knap en time. Vi fik vinklet antennen mod nærmeste YouSee mast og hastigheden er nu 100 mbits
mod ca 5 før!! Eneste anke jeg har - de bør have de rigtige bor med og ikke skulle hen i bilen hele tiden og lede - lige ved at koste mig ekstra. Havde en tyk dobbeltledning fra Xpon 2 antennen til min Huawei router og det var de ikke helt forberedt på. Alt i alt er jeg godt tilfreds fordi det lykkedes til sidst og service var god!

7 mai 2021

God oplevelse ......

Havde besøg af Kim fra Antennemesteren, da vi havde nogle problemer med at tage de tyske kanaler efter at vi havde købt nyt TV. Umiddelbart manglede der tilslutningsmuligheder i det nye TV, men Kim havde nogle kreative løsninger, så nu fungerer det hele. Tak for hurtig udrykning og godt arbejde.

15 avril 2021

Anbefales varmt

Anbefales varmt - super professionelle!
Kan kun give mine bedste anbefalinger - alt fra aftale af opgaven, udførelsen af den og hastighed og pris var helt perfekt! Flere virksomheder som denne tak!

19 mars 2021

Meget tilfreds

Jeg skulle have færdiggjort en mislykket wifi installation, og sendte bud efter Antennemesteren i Virum. De sendte Alexander som er venlig, kompetent og hurtig. Arbejdet blev gjort færdigt inden for budget og med et meget tilfredsstillende resultat. De reagerede hurtigt på mine spørgsmål og gik lige den ekstra mil for yde en god service. De varmeste anbefalinger herfra.

11 mars 2021

Venlig professionel behandling.

Rigtigt søde og venlige folk. Hurtigt tilbud klaret over telefonen. De kom som aftalt, hvor de lavede det de skulle inden for det aftalte prisspænd.
Faktura med mail dagen efter. Sådan

9 mars 2021

Meget kompetent

Den bedste måde at bedømme en virksomhed på er, hvordan den håndterer klager eller når tingene går galt.

Vi modtager tv2 igennem en antenne og med et abonnment fra Boxer. Efter DVB-T2 skiftet sidste juni købte vi en smartbox med kortlæser til Boxer fra Antennemesteren. Vi havde i årevis klaret os udmærket med en bøjle oppe på loftet, der modtog både DR og TV2 signalerne uforstyrret.

Men det viste sig, at bøjlen var utilstrækkelig, og i stedet for opsatte Antennemesteren en UHF antenne med filter, der igen fungerede upåklageligt. Inden 1. marts, hvor vi ikke kunne komme ind på TV2.

Efter to opringninger til Boxer kom vi ikke nærmere en løsning, og derfor kontaktede vi Antennemesteren. Det viste sig, at flere kunder havde oplevet samme problem. Næste dag ringede Antennemesteren med løsningen. Der kom en tekniker ud, der opdaterede boxen og skiftede Boxer-kortet ud med et nyt, da det gamle ikke kunne modtage det kodede signal. Han fik mit kundenr. hos Boxer, og Antennemesteren ringede til Boxer, og fik det gamle kortnr. udskiftet til det nye. Vi er meget tilfredse med støtten fra Antennemesteren, og kan kun anbefale firmaet på det varmeste.

4 mars 2021