Bardzo dobra współpraca z firmą kurierską Apaczka. System nadawania przesyłek jest prosty i szybki, a ceny wysyłki konkurencyjne. Korzystam regularnie przy zamówieniach dla sklepu Zielnik Natury zil... Voir plus
Przejrzystość strony, łatwość składania zamówień, dostęp do pełnej historii, limit kredytowy, możliwość łatwego kontaktu z opiekunem (jeszcze nie musiałem kontaktować się, ale taka możliwość istnieje... Voir plus
Działa sprawnie i bez nowości w stylu zbierania punktów i niespodzianek. Interfejs dość niezmienny i funkcjonalny. Dobra obsługa i cena. Rynek się zmienia, właściciele się zmieniają, a ja i apaczka wy... Voir plus
dobry szablon do tworzenia zleceń i…
dobry szablon do tworzenia zleceń i limit kredytowy, nie trzeba płacić za kazdą paczkę
Chyba najprostsza stronka z jaką miałem…
Chyba najprostsza stronka z jaką miałem do czynienia.
Wygodne i zrozumiałe korzystanie z…
Wygodne i zrozumiałe korzystanie z usług. Mili i uprzejmi pracownicy. Szybko doradzą w każdej sprawie.
Bardzo wygodne rozwiązanie nadawania…
Bardzo wygodne rozwiązanie nadawania paczek bez umowy!
Skrajnie nieprofesjonalna obsługa
Skrajnie nieprofesjonalne podejście do klienta biznesowego. Kurier od ponad 70 godzin nie odbiera opłaconej palety, a system informatyczny Apaczki fizycznie uniemożliwia anulowanie zlecenia i odzyskanie zamrożonych środków. Co gorsza, w najtrudniejszych sprawach platforma technicznie odcina komunikację – blokuje opcję odpowiedzi w trwających zgłoszeniach i uniemożliwia złożenie formalnej reklamacji do zablokowanego zlecenia. Dział obsługi klienta jest całkowicie niewydolny. Zero realnego wsparcia w krytycznej sytuacji.
Zamawianie jest proste
Zamawianie jest proste, szybkie i bezawaryjne - czego nie mogę powiedzieć o innych firmach.
wszystko działa bez zarzutu
Bardzo dobra współpraca z firmą…
zilenik-natury.pl i wszystko działa sprawnie. Polecam Apaczka każdemu, kto szuka tanich i wygodnych usług kurierskich dla sklepu internetowego.
Współpracuję od dawna i nadal jestem…
Współpracuję od dawna i nadal jestem zadowolony:)
wyzyskiwacze
Nie
polecam firmy. Non stop dopłaty, reklamacje wszystkie odrzucane, miałem z nimi umowę. Polecam poczytac komentarze na google, to jakby ktoś myślał o współpracy z nimi, to się odechce. Do tej pory nie oddali mi za fakturę. Zero kontaktu, tylko formularze, dzwonisz to bot, mail nie
podają, wysłałem dokumenty/faktury/korespondencje kurierem do nich to odmowa przyjęcia paczki. PORAŻKA. Firma nastawiona silnie na zysk kosztem klientów, bo przyjdą następni do wyciśnięcia. Byle podpisać umowę, potem już tylko płacisz. NIE POLECAM
Utrata przesyłki – część kosztów przerzucona na nadawcę
Przewoźnik obsługiwany przez platformę Apaczka zagubił dwie moje przesyłki z towarem wysłanym do klienta. Pomimo przedstawienia faktury sprzedaży, szczegółowej kalkulacji szkody oraz wszystkich wymaganych dokumentów odszkodowanie zostało ograniczone do 80% wartości netto towaru.
W praktyce oznacza to, że część kosztów zagubionej przesyłki została przerzucona na nadawcę, mimo że nie miał on żadnego wpływu na jej utratę.
Proces reklamacyjny był dodatkowo przedłużany poprzez kolejne wezwania do uzupełniania dokumentów. Ostatecznie znacząca część szkody pozostała po stronie firmy wysyłającej towar.
Jako przedsiębiorca wysyłający regularnie paczki do klientów uważam, że takie podejście nie zapewnia realnej ochrony interesów nadawcy w przypadku problemów z doręczeniem.
Po tym doświadczeniu nie planuję dalszego korzystania z tej platformy do obsługi wysyłek biznesowych.
En savoir plus sur les différents types d'avis.