Latterlig dyr parkering. Virkelig dårlig service. Ingen kan svare på noget. Ingen ved noget. Alle medarbejdere henviser til en hjemmeside. En prisstigning på 100% på månedligt abonnement p... Voir plus
Lisez les avis des autres
Reservering gemaakt voor de garage en betaald. Slagboom werd alleen niet open gedaan bij aankomst, maar kreeg wel een ticket met kenteken, de auto was dus wel herkend. Bij uitrijden dus volle mep m... Voir plus
Den største SCAM virksomhed. Jeg har nu for anden gang modtaget en besked omkring manglende betaling, efter at have parkeret på Skejby sygehus. Begge gange har jeg anvendt APCOA og betalt inden... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
I book my parking at Stansted every…
I book my parking at Stansted every time I go on holiday. 2-3 times a year. I accidentally booked Orange parking instead of Valet. They told me to just exit and go to the correct parking location.
Nearly 1 year later a £5 charge turns into £170 through debt recovery with no way of appeal.
Apparently, there was an appeal that was declined back last year... however that wasn't me.
The letter from the debt company is dated 07/04/25 and I received it today 14/04/25.
So do I continue paying Stansted parking? I am not entirely sure.
Terrible.
Latterlig dyr parkering & Elendig service
Latterlig dyr parkering.
Virkelig dårlig service.
Ingen kan svare på noget.
Ingen ved noget.
Alle medarbejdere henviser til en hjemmeside.
En prisstigning på 100% på månedligt abonnement på 8 måneder.
Find en alternativ løsning.
Det er uværdigt, grotesk og grov, grådig udnyttelse af bil- og MC ejere.
Jeg turde slet ikke at parkere
Forsøgte at parkere min bil ved høje tåstrup parkering, skiltene var så vage at jeg endte med bare at køre igen efter 10 forvildede minutter hvor jeg virkelig havde travlt. Jeg tjekkede online alle steder jeg kunne men kunne ikke se om det var gratis, skiltene påstod blot at jeg skulle følge reglerne (som, ikke fremgår af skiltene??) og så skan man bonges med en ekstra skat fordi man parkerer et offentligt sted, på asfalt der er lagt med ens egne skattepenge? Jeg betragter det som en slags svindel af lave så vage regler at man ikke kan andet end at begå en forbrydelse. Jeg er opvokset i danmark, hvor forvirrede mon folk der ikke taler dansk flydende vil være?
Kriminelt. Det burde faktisk politi-anmeldes, vi lever i et rets-samfund, hvis man kan straffes på nogen måde så skal reglerne meget tydeligt fremgå, yderligere, er det helt og aldeles korrupt af dem at "leje" et offentligt sted ud.
Jeg har haft en meget frustrerende…
Jeg har haft en meget frustrerende oplevelse med APCOA.
Jeg betalte for parkering som jeg skulle, men deres system fungerede ikke korrekt. Alligevel har jeg efterfølgende modtaget et betalingskrav med ekstra gebyr, som jeg mener er helt uberettiget.
Jeg kan dokumentere min betaling, så det giver ingen mening, at jeg skal betale igen – og ovenikøbet med gebyr. Det virker som om, at kunden bliver gjort ansvarlig for fejl i deres system.
Når jeg læser andres anmeldelser, kan jeg se, at jeg langt fra er den eneste, der har oplevet dette. Det er bekymrende, at det virker som et tilbagevendende problem.
Min oplevelse med kundeservice har heller ikke været tilfredsstillende, da jeg ikke føler, at min sag er blevet taget seriøst.
Jeg kan desværre ikke anbefale APCOA baseret på min oplevelse.
Skandaløst selskab uden skam i livet
Skandaløst selskab uden skam i livet. Burde ikke være lovligt.
Don't book if you think you may need to cancel or not use
When booking parking the site states that you can request a refund if you cancel or if the parking is not used. I booked parking at Worcester Parkway Station for a Month as I was going away, but because of the conflict in the Middle East, my trip was cancelled.
I requested a refund (before the start date of the booking) and received a response that said I had to request a refund from GWR (Great Western Railway) I have consequently done this and they have responded with "You will need to request a refund through manage my booking" on the Apcoa website, which I did in the first place! it's vicious circle without any resolution!
Pga en fejl i deres system
Pga en fejl i deres system, har jeg nu betalt for samme parkering to gange. Jeg har været i kontakt med kundeservice, men efter ti mails frem og tilbage er der stadig ikke sket en tilbagebetaling. Simpelthen under al kritisk og jeg er mildest talt i chok over at man kan køre forretning på den måde. Beløbet er småting, men det her er en principsag. Stå for pokker ved jeres fejl!
Brug ikke Appcoa parkering. Jeg har siden onsdag hvor jeg parkerede…
Brug ikke Appcoa parkering. Jeg har siden onsdag hvor jeg parkerede på appcoa parkeringsplads ved Skandinavian kongres Center i Århus forsøgt at få kontakt med appcoa både via deres formular, Email og telefonisk for at få oplyst hvad jeg skal betale for mine 5 timer og højest 15 min. Parkering i onsdags. Der står de svarer tilbage hurtigst muligt, men der er nu gået seks dage og intet svar. Ydermere siger han pr. Tlf. Idag at det må være overgået til deres gebyr kontor da der er gået over 48 timer, selvom jeg indenfor den tid udfyldte og sendte en formular. Vores nummerplade kan ikke findes i deres system og har ikke kunnet ses af dem vi ringede op via deres kontakt nr. Siden i onsdags. Meget mærkeligt. For der er registreret et foto af vores nummerplade. Som jeg tog et skærmbillede af via deres betalings automater.
Der blev taget billede af nummerpladen og så tjekkede jeg ud via den fysiske parkeringsautomat. Men blev der ikke oplyst noget beløb og kunne jo derfor ikke betale. App virkede ikke for mig.
Det er eddermanme enorm dårligt service, når alt man ønsker er at betale for sin parkering. Men meget svært at betale en regning uden at have denne regning "på hånden" vi har stået klar til at betale lige siden i onsdags.
Så pas på, brug ikke appcoa parkering. De trækker ud i langdrag med hjælp og opkræver så et gebyr :(
Den største SCAM virksomhed
Den største SCAM virksomhed.
Jeg har nu for anden gang modtaget en besked omkring manglende betaling, efter at have parkeret på Skejby sygehus. Begge gange har jeg anvendt APCOA og betalt inden jeg har forladt parkeringspladsen. Begge gange har jeg efterfølgende modtaget besked om at jeg ikke har betalt og at jeg nu skal betale 111,- fremfor de 22,- jeg oprindeligt betalte da jeg kørte derfra. På deres egen app fremstår det ved begge parkeringer at de har modtaget betaling. Det er tydeligt at de forsøger at skrabe penge ind på ulovlig vis. Jeg håber ikke der er nogen der falder i fælden og bare betaler.
HUSK altid at tage screenshots af jeres betalinger til APCOA, så i har jeres beviser.
Det er snyd og bedrag!!
KA KUN SNYDE FOLK LOVLIGT
KA SNYDE FOLK LOVLIGT, DE FOLK DER STYRER DET ER IKKE KLOGERE, og ka ikke få et nomal arbejde
Keine Stornierung möglich
Keine Stornierung möglich, Ticket kann man zwar über das Kontaktformular erstellen, bleibt aber einfach unbeantwortet
How to set up the perfect trap for motorists
Thank you for doing a very good job in taking as much money as you could for my mistakes.
All reviewers, the funny thing is your review doesn't matter, because the only purpose of this Apcoa is to maximize profit by exploiting your mistakes. So how can you have a positive experience from that? Happy that you got charged heavily and promptly?
I can give you an example: Apcoa was making great money from their car park already, but this wasn't enough. So they removed the barriers and introduced an online payment. They added just enough signage in strategic positions to get as many motorists as possible trapped, but still be legal. They could have left the barrier in, that wouldn't open until you confirmed you understood the new rules by pressing the button, at least for a while, but that wouldn't have maximized their profit. There was this better way to make money. So they set the trap in the best way possible. Of course, over the time motorists learned the hard way, but by that time, they will have already made a whole deal of money.
Well done for the great business.
Geen contact na slechte ervaring
Bij uitrijden dus volle mep moeten betalen, plus de reeds betaalde reservering.
Mailtje sturen naar APCOA wordt niet beantwoord. Hele slechte service dus
Nul stjerner
Nul stjerner
Stemplede ud rettidig
Alligevel trukket 108 kr
Lor te selskab
Check Details Thoroughly
I always use the same carpark when commuting into London
Check your parking charge details carefully-the parking attendant apparently looked at my reg twice AND took photos but still got it wrong.
Then they tell you they'll "try" and answer your appeal in 28 days!
To be fair, they did respond in under 24 hrs, hence the score of 3*, but it shouldn't have happened!
Maybe I should ask for payment if my time?
Dårlig stil af apcoa
Jeg har været på Aarhus hospital og parkere i deres p-hus. Inden vi skal ud af p huset med en bom (som kun åbner ved betaling), betaler jeg det beløb, som står på skærmen til apcoa betaling, efter indtastning af bil og oplysninger.
Her en måned efter har jeg fået en opkrævning på betaling - dette kan på ingen måde være rimelig (eller lovligt) eftersom jeg har betalt inden udgang af p-huset.
Man forstår godt, at et firma som apcoa, både ender i Dr kontant, hvor selv transportministeren, kalder deres metoder for ulovlige og ikke har en eneste positiv anmeldelse her på trustpilot!!
Tyveri
P afgift
Egen forvaltede love og regler. Jeg er tom for ord. Tænk sig at være ansat og have samvittighed til at arbejde på den måde
Di una stella perché meno non si può
Di una stella perché meno non si può, parcheggiato per 19 minuti all’ospedale all’Angelo(primi 20 minuti gratis) mi hanno addebitato ingiustamente 3€.
Fatto reclamo con tanto di fattura Telepass indicante 19 minuti di sosta dopo mesi hanno risposto che ero entrato nel 20 minuto
Se non è un furto non so come definirlo
Fuldstændig vanvid at de kan få lov at…
Fuldstændig vanvid at de kan få lov at blive ved. Dengøenaæt hvad de kan for at finde en grund til at udskrive bøder. Jeg fik en bøde selvom jeg havde betalt. Jeg indsendte en klage som de afviser selvom jeg sende beviser for betalt med qr kode. Hvor min bil holdte, hvad tid jeg parkerede og hvad tid jeg kom tilbage. Forstår ikke det er lovligt og at de ikke bliver stoppet.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.