Mijn collega had in zijn parkeervergunning app per ongeluk mijn kenteken ingevuld met 1 letter te veel. En ja hoor, bekeuring. Op 11 september hebben we deze boete aangevochten via Appjection in de ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle en eenvoudige intake vh bezwaar door Appjection, prima werkende App, waardoor je op ieder moment weet waar je zit in de procedure. Bovendien: goede uitkomst!
Vanaf dag één goede communicatie. Geen druk om stukken of bewijs aan te leveren maar nette communicatie. Ook bij wisseling van de wacht weet degene die het over neemt wat te doen. Uiteindelijk... Voir plus
Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkba... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- 020 241 7936
- support@appjection.nl
- www.appjection.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer blij met Appjection
Vooraf een beetje sceptisch maar Appjection heeft me ontzettend goed geholpen. Alle stukken aanvoeren en de tijdlijn is overzichtelijk. Maakt het aantekenen van bezwaar veel makkelijker en vergroot de kans dat je je recht haalt. De jurist die me bijstond in de rechtszaal was kundig en vriendelijk.
Fanastische afhandeling
Gedurende bezwaarschrift periode goed op de hoogte gehouden van stand van zake. Dankzij inzet van Appjection boete vernietigd.
Onverwachte meevaller
Ik was eigenlijk al uitgegaan van een hele kleine kans van slagen van het bezwaar maar het is jullie toch gelukt. Ikzelf had dit niet voor elkaar gekregen.
Super geholpen door Appjection
Ik had in januari 2022 een boete van €250 voor het overschrijden van een doorgetrokken streep. Nadat mijn bezwaar bij de officier van justitie werd afgewezen, heeft Appjection het verder opgepakt en mijn zaak voorgelegd aan de kantonrechter. Ze hebben me echt supergoed geholpen, hielden me gedurende de afgelopen 3 jaar op de hoogte en vertegenwoordigde me tijdens de zitting. Enorm blij met hun hulp en inzet de afgelopen jaren. Echt een aanrader als je een verkeersboete wilt aanvechten!
Zorgeloos bezwaar maken? Appjection regelt het! f
Wat fijn dat er iemand is die de zorg of het bezwaar tegen een boete volledig van je overneemt — en nóg fijner als je vervolgens een bericht krijgt van Appjection: “Boete vernietigd!” 😊 Het feit dat Appjection niet alleen het hele proces uit handen neemt, maar ook daadwerkelijk tot vernietiging van de boete leidt, onderstreept hoe waardevol hun juridische expertise en kennis van het bestuursrecht zijn. Dank je wel, Appjection!
Appjection zeer betrouwbaar en deskundig
Ze hebben mij onwijs goed geholpen met het begeleiden van mijn beroep. Ik ben onwijs tevreden over deze partij en beveel ze daarom ook zeker aan!
Snel, makkelijk en geld terug - boete ingetrokken! Helemaal blij!
appjection gaat jouw zaak aan voor…
appjection gaat jouw zaak aan voor eigen belangen door proceskosten te ontvangen, wat voor derest prima is mijn ogen, echter sluiten ze de zaak direct af zonder overleg, zodra ze de proceskosten ontvangen, en gaan niet door met het bezwaar om wettelijke rente te ontvangen over de tijd dat jij het geldbedrag kwijt was. daar heeft iedereen volgens de wetgeving recht op, zodra jij onterecht een boete hebt gekregen.

Réponse de Appjection
Apjection heeft mijn uitleg zorgvuldig…
Apjection heeft mijn uitleg zorgvuldig beoordeeld en mij geadviseerd om vol te houden. Zelf had ik het al opgegeven, maar ik werd goed geinformeerd en geadviseerd, waardoor de boete tot een zeer klein bedrag is teruggebracht.
Top resultaat Appjection
Appjection heeft mij gedurende de hele bezwaarperiode op de hoogte gehouden en uiteindelijke gewonnen!
Goed werk door Appjection
Zonder dat ik iets heb hoeven doen is mijn ten onrechte verstrekte boete door Appjection te niet gedaan. Chapeau. Kan ik weer een keer gaan uiteten met mijn lief.
Ze hebben volgehouden zodat…
Ze hebben volgehouden zodat uiteindelijk de bekeuring, ook geheel terecht werd ingetrokken.
Mijn boet ingediend met bewijs stuk en…
Mijn boet ingediend met bewijs stuk en hun handelen het goed voor je af
De aanhouder wint
Ik had werkelijk waar niet verwacht dat zelfs na enige jaren alsnog positief nieuws te verwachten viel en de al betaalde verkeersboete alsnog ingetrokken zou worden. Chapeau!
Top service
Top service!
Ze hebben me heel goed ondersteund, ik heb slechts een keer online mijn toelichting gegeven over de boete die in mijn ogen onterecht was en Appjection heeft dit verder helemaal opgepakt. Krijg net (bijna 2 jaar later) zelfs bericht dat de boete wordt ingetrokken. HULDE!!
Appjection helpt je goed bij het proces…
Appjection helpt je goed bij het proces van het bezwaar indienen bij de rechtbank.
Je dient wel zelf ervoor te zorgen dat je een goede onderbouwing hebt.
29-11-24 vond de zitting plaats en heb ik gewonnen.
Nooit gedacht dat de boete zou worden…
Nooit gedacht dat de boete zou worden kwijtgescholden maar... de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Top dus!
Succes bij verweer verkeersboete
Initieel bewijslast/verweer aangeleverd. Alle juridische zaken zijnafgehandeld door Appjection. Inclusief beroep tegen initiele beslissing van OvJ
Uiteindelijk is boete verkeersovertreding na bijna 2 jaar vernietigd (zonder dat ik aanvullende inspanningen moest doen)
Appjection parkeerboete bezwaar
Vanaf het begin tot aan het eind ben ik netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bezwaar procedure.
Er wordt door Appjection duidelijk gecommuniceerd en geadviseerd.