Mijn collega had in zijn parkeervergunning app per ongeluk mijn kenteken ingevuld met 1 letter te veel. En ja hoor, bekeuring. Op 11 september hebben we deze boete aangevochten via Appjection in de ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle en eenvoudige intake vh bezwaar door Appjection, prima werkende App, waardoor je op ieder moment weet waar je zit in de procedure. Bovendien: goede uitkomst!
Vanaf dag één goede communicatie. Geen druk om stukken of bewijs aan te leveren maar nette communicatie. Ook bij wisseling van de wacht weet degene die het over neemt wat te doen. Uiteindelijk... Voir plus
Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkba... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!
Coordonnées de contact
Amsterdam, Pays-Bas
- 020 241 7936
- support@appjection.nl
- www.appjection.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Happy
Ten onrechte een boete ontvangen vd gemeente....maar krijg het geld terug na bemiddeling van appjection
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden! Na alle informatie geupload te hebben bleef reactie uit. Nogmaals gemaild, wederom geen reactie. Telefonisch is niet mogelijk om contact te krijgen met deze club. Omdat bij de ontvangst van mijn informatie werd medegedeeld dat zij termijnen zouden bewaken heb ik mijn boete niet betaald. Inmiddels ligt er nu een dwangbevel.
Top geholpen
Top geholpen.
Bericht van Chaima ontvangen dat ze mij boete ging aanvechten, aantal weken daarna kreeg ik bericht dat de gemeente de boete heeft vernietigd. Blij met dit bedrijf!
Geweldig!!!
Geweldig!!!
Dit bedrijf heeft mij uitstekend ondersteund, dank!
Boete is vernietigd.
Erg blij
Geld teruggekregen
Geld teruggekregen! Ben heel tevreden met de service ook :)
Bezwaar tegen parkeerboete goedgekeurd!
Appjection heeft mij goed geholpen om bezwaar in te dienen tegen de parkeerboete die ik had gekregen.
Nieuwe auto, maar oude kenteken nog de parkeerapp. Het bezwaar is goedgekeurd en de boete is vernietigd.
Bedankt Appjection, het indienen van het bezwaar met jullie hulp was een fluitje van een cent!
Heel snel afgehandeld!
Goede ervaring met Appjection
Ik moest de nodige relevante gegevens aanleveren maar daarna heeft Appjection het proces volledig uit handen genomen. De afhandeling was in mijn geval snel en de boete is kwijtgescholden.
Goede ervaring dus!
Zeer positieve dienstverlening
Goede, vriendelijke en makkelijke dienstverlening!
Ik heb mijn boete uiteindelijk terug betaald gekregen dankzij Appjection en ben hier erg dankbaar voor.
Super service bij onterechte boete.
Zeer duidelijk aangegeven wat je allemaal doen en moet sturen,bij een onterechte boete. Duidelijke mail dat het even kan duren ivm drukte. En uiteindelijk mail,dat de boete onterecht is en wordt vernietigd.
Super service
Alles wordt voor je geregeld heeft wel…
Alles wordt voor je geregeld heeft wel lang geduurd 6 maanden. Wel prettig zo, aanrader
Heerlijk dat dit bestaat
Heerlijk dat dit bestaat. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk! Bedankt.
Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden,zonder veel moeite mijn onterechte parkeerboete aangevochten door Appjection met positief resultaat,dank hiervoor
Het contact verloopt erg soepel en bij…
Het contact verloopt erg soepel en bij vragen is het ook gemakkelijk om in gesprek te komen. Ze doen wat ze beloven, er wordt zonder erom te hoeven vragen netjes teruggekoppeld. Heel goed bezig, dank voor de support en fijn dat de boete onterecht bleek.
Met vriendelijke groet, Evert Jan.
ongelooflijk goede service
ongelooflijk goede service, veel dank!
Appjection laat wat mij betreft zien hoe de toenemende bureaucratie en het oerwoud van regels gemanaged kan worden.
Super tevreden snelle service
L’expérience Trustpilot