AsiaTorvet.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg bestilte varer til afhentning på AsiaTorvets lager, hvilket for mig involverede en times kørsel hver vej (162 km i alt). Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at mine frostvarer manglede i den færdigpa... Voir plus

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de måtte komme forbi og levere ordren på vores adresse.... Voir plus

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... Voir plus

Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Vir... Voir plus

1. Épicerie asiatique

Écrit par l'entreprise

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Modtog en forkert vare og da jeg så…

Modtog en forkert vare og da jeg så prøver at kontakte dem er der ingen der svarer... har vente i en uges tid nu

22 mai 2021

Réponse de AsiaTorvet.dk

Hej David, Jørgen her fra AsiaTorvet.
Vi er meget kede af din reaktion og din oplevelse, for vi spørger os nemlig ad hvorfor du ikke svarer tilbage på vore mails vi har sendt til dig??
Vi modtager din mail søndag morgen 16. maj kl. 05:02
Vi svarer dig første gang samme dag kl. 9:32, altså 4½ time senere på en søndag.
Vi svarer dig igen med en mail no. 2. tirsdag kl. 07:23 - men du svarer ikke.
Det næste er at du desværre heller ikke fortæller hvilken vare der er galt med, ej heller dit ordrenummer så vi kan tracke dig i systemet. Måske er det i dette tilfælde bedre hvis du kontakter os på 20 85 88 96 for direkte kontakt, da der tilsyneladende er noget galt med din mailboks.
Vi prøver til stadighed at leve op til en høj kundeservice, men det kræver jo selvfølgelig også at teknikken spiller med hele vejen rundt.
Vi ser frem til at du kontakter os via telefon i dette tilfælde.
God dag.
Mvh. dit AsiaTorv-Team.

Fantastisk webshop

Fantastisk webshop, jeg lagde ordren ind sent søndag aften og modtog allerede tirsdag. Alt var pakket pænt, og der lå et sødt takke kort i kassen. Det er forståeligt at der er så mange gode anmeldelser på denne butik.
Kan klart anbefales tak for en dejlig handel

19 mai 2021

Jeg har bestilt ved dem så mange gange…

Jeg har bestilt ved dem så mange gange og det er og forbliver en af mine ynglings webshop - der er hurtig service og hvis et produkt ikke er på lageret tilbyder de noget andet eller tilsvarende - leveringen er i top og de forstår virkelig at pakke varerne rigtigt godt ind og så har de et stort udvalg af produkter - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Her fra

7 mai 2021

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

Bestilte en sen aften og havde mine varer i hænderne ikke to dage senere, godt pakket ned. Jeg vil helt sikkert handler der igen for at supplere op på mine bestilte varer.

18 avril 2021

Hurtig levering!

Super hurtig levering, fik min bestilling samme dag (bor i Odense) og de har altid mega gode og billige ting.

13 avril 2021

God service

Jeg fik en forkert vare, men de fik fejlen ordnet med det samme. Kan varmt anbefales! Tak Jørgen!

3 février 2021

Perfekt.

Godt udvalg af varer der kan være svære at finde andre steder, venlig betjening, hurtig levering, og fremragende indpakning. Det er sjældent at se "store" pakker der har så holdbar, og miljørigtig en indpakning.

Kan klart anbefales, en god oplevelse at handle her.

3 septembre 2020

Réponse de AsiaTorvet.dk

Hej Thomas, vi takker for dine flotte ord :-)
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.
Med venlig hilsen
Dit AsiaTorv-Team.

Perfekt som altid

Altid et dejligt sted og handle 👍 dejligt udvalg og gode priser. Hurtig afsendelse/ levering også tænker de også på miljøet ♥️😊 kan kun varmt anbefale asiatorvet 👍

4 août 2020

Réponse de AsiaTorvet.dk

Hej Ronny, tak for din positive anmeldelse :-)
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.
Med venlig hilsen
Dit AsiaTorv-Team.

Hurtig levering

Hurtig levering, billige priser & super god service

AsiaTorvet kørte selv rundt i Danmark med deres pakker under corona lockdown!!

Kan varmt anbefales

30 juin 2020

Hurtig levering, venlig kundeservice :)

Købte 3 kasser yum yum nudler fredag sen aften, ankom tirsdag ugen efter, hurtig levering (weekend taget i betragtning). Venlig og imødekommende kundeservice via telefon. Udløbsdato er et år ude i fremtiden. Perfekt, intet at komme efter. :)

26 mai 2020