Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Ater Tumti mat als zeer helend ervaren. het bracht me weer in contact met de universum, de meesters en sterrenvolken. Na de sessie heb ik ook zeer diepe dromen gehad over mijn oorsprong.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Praticien de médecine alternative

Écrit par l'entreprise

Together we create heaven on earth! With our Ater Tumti PowerSpot we will bring a quantum leap in consciousness and healing for everybody anywhere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Een waardevolle aanvulling op een gezond leven

Mijn dochtertje en ik zijn fan van deze mat! Wij maken er minimaal twee keer per week gebruik van. De mat is van kwalitatief goede kwaliteit en erg mooi vormgegeven. Alle vormen op de mat staan met elkaar in verbinding en hebben een bepaalde betekenis. Ook krijg je bij aanschaf van de mat toegang tot een gratis training en begeleidde meditaties, zodat duidelijk is waar je de mat voor kan gebruiken. De mat is zeer gebruiksvriendelijk en hij begrijpt als het ware wat je nodig hebt. Elke keer als we hem gebruiken, voelt het als een warm bad, een fijne plek om te zijn. Daarna voel ik me lichter, vrediger. Een gevoel dat ik de hele wereld aankan en dat is heel prettig! Ook mijn dochter komt glimlachend van de mat af. Ik kan het iedereen aanraden om deze mat aan te schaffen, bij twijfels kun je altijd eerst je vragen stellen. Je krijgt dan een deskundig antwoord waarop je je keuze kan baseren. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder!

1 décembre 2025

Helend

Ik heb Ater tumti nu een aantal maanden. Aan het begin lag ik er elke dag op. Ik ben gaan helen op het loslaten van oude pijn en lag 15 min. op de mat. Ik kreeg kippenvel als ik op de mat lag en dagen daarna was ik extreem moe. Na een aantal weken voelde ik mij veel beter. Ik zat meer in mijn lijf, voelde mij gegrond.
Ik geloof dat mijn innerlijke buitenwereld vertaalt wordt naar de buitenwereld en andersom ook. Dit was merkbaar bij o.a. mijn kinderen. Sinds ik de mat heb en intensief werk aan mijn persoonlijke ontwikkeling is de band met mijn kinderen versterkt.

Ook heb ik de mat ingezet voor kleinere dingen zoals buikpijn, pijn aan mijn schouders of keelpijn die na de sessie direct weg was. Of voor gronding en bescherming, waardoor ik aan het einde van de dag meer energie over heb. Dit kun je leren vanuit de training. Wat voor mij erg helpend was.

Ook mijn kinderen willen erop liggen. Vooral na een dagje school. Of ze spelen waar de mat ligt. Of de mat ligt in hun kamer om de kamer energetisch te reinigen.

Ook krijg ik de boodschappen veel beter en helder door dan voordat ik de Ater tumti gebruikte.

Je hoeft het niet te weten, maar voelen. En mocht je het niet voelen, er gebeurd altijd iets in je lichaam. Wees lief voor jezelf. Laten wij met zijn allen de wereld mooier maken. Ook voor alle kinderen, mensen, dieren en de natuur om ons heen. Voor onze aarde, voor je ziel. In liefde.

27 janvier 2026

Ik heb de Ater Tumti mat als zeer positief ervaren

Ik heb het geluk gehad om een aantal matten voor een soundhealing te gebruiken die ik zelf gaf. Mensen gingen veel dieper en hadden bijzondere ervaringen, van heling, inzicht, gronding en emotionele ontladingen.

Het maakt je krachtiger, gegronder, heelt en herstelt je kosmische connectie.

9 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Verschillend voor iedereen

Op de mat gelegen, maar niks gemerkt. Ligt misschien aan het trillingsniveau van de energie? Het ervaren van de mat zal voor iedereen verschillend zijn.

22 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

My experience in working with Ater Tumti mat.

At the Dutch international therapist convention (22/11) I was introduced to the Ater Tumti “special mat”.
I immediately felt that it was something extraordinary.
And I could feel the energy coming from the mat just by touching it. I knew that this mat supports my clients in my practice as an Energetic therapist during my treatment.
2 of my clients could really feel the difference; a sensation of flow and grounding feeling making it very comfortable. They could feel something was changing in their body and tingling in hands and feet.
My colleague had a similar experience and she felt some energy burst open by her Tummy, tingling and she noticed more energetic space come free around her heart area.
She was very impressed.
I love working with the Ater Tumti mat in my practice. Grateful in working together 💜
Liesbeth Zevenbergen.
Energetic therapist Revive-Reconnect.

30 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

At the first I felt the energy almost…

At the first I felt the energy almost immediately, it felt very safe soft and like clouds …I am thrilled with this valuable purchase…the energetisch is very pleasant and clearly palpable and I haven’t even opened the masterclass document yet… I’m so grateful

23 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Amazing

By using the Ater Tumti I felt the energy coming through and after a while some light guards came to work with me. It was an amazing experience!

I love my mat

I love my mat. Don't know exactly how it works, but I have this mat for three months now and I never felt better: more energy and speedy recovery of a flew and a cold.
I love it❗❤️

25 novembre 2025

Mijn nieuwe Must Have!

Sinds ik de Ater Tumti Mat gebruik, merk ik een diep gevoel van zwaarte en aarding zodra ik erop ga liggen. Het is alsof mijn lichaam meteen mag ontspannen. Mijn littekens beginnen licht te tintelen en mijn handen – waar ik veel mee werk en vaak energie doorgeef – reageren meteen. Ze beginnen te ‘tikken’ en voelen alsof ze aan het regenereren zijn.

Wat me echt verrast heeft, is hoe energiek én tegelijk rustig ik me de rest van de dag voel. De mat geeft me precies die balans die ik nodig heb. Daarom staat hij nu standaard griffbereit in de woonkamer, zodat ik hem op elk moment snel kan gebruiken. Een absolute aanrader voor iedereen die meer verbinding, rust en herstel in het dagelijks leven zoekt en boven dien ziet hij er mooi uit en zou ik het liefst erin willen springen en duiken in het universum die hij afbeeld.

22 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben inmiddels één geworden met mijn…

Ik ben inmiddels één geworden met mijn Ater Tumti mat. Echt.
Ik lig er elke dag op en misschien inmiddels een beetje té veel… Ik val erop in slaap en word ’s ochtends pas weer wakker. Zo ontspannend werkt het dus blijkbaar.

Sinds ik de mat gebruik, voel ik me rustiger en zit ik beter in mijn vel. Natuurlijk word ik soms een beetje vreemd aangekeken — zelfs mijn vriend, die dan naast mij ligt en denkt: “Waarom slaap ik naast iemand op een soort Galaxy-mat?” Maar goed, hij heeft er zelf ook een paar keer op gelegen en moest toegeven dat het héél ontspannen is.

En eerlijk is eerlijk: dat komt niet alleen door de mat, maar ook door de meditatie erbij. De combinatie is gewoon top.

Kortom: ik ben fan. En ja, ik slaap er dus op — vrijwillig.

25 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige toevoeging aan mijn sessies!

Ik gebruik de mat tijdens lichaamswerk sessies in mijn Holistische Psychologiepraktijk en ik ben zeer tevreden! Ik ervaar dat de cliënten snel aarding en diepe ontspanning voelen. Ook het lichaamsbewustzijn lijkt bij iedereen versterkt wanneer ze op de mat liggen. En dankzij de mat, hebben mijn interventies sneller effect. Kortom: Echt een waardevolle toevoeging voor mijn werk!

Persoonlijk heb ik ervaren dat de mat mij een aarding liet voelen die ik nog niet kende. Ook zijn mijn meditaties dieper en slaap ik beter na een avond meditatie op de mat.

Hier dus een zeer tevreden gebruiker van de mat; voor zowel eigen als therapeutisch gebruik!

Daniël

Daniël, dank je wel dat ik een van de eerste Ater Tumti-matten mocht kopen. Je hielp me toen ik voor een grote levensverandering stond, en ik ben inmiddels bijna een jaar verder. Het was een periode vol chaos, stress en onzekerheid, maar mede dankzij de mat heb ik me staande kunnen houden en mijn proces kunnen vervolgen.

De Ater Tumti code heeft me veel ontspanning gegeven. Ik kon stukken trauma, pijn en verkramping verwerken, en zelfs paniekaanvallen rond de pijn verdwenen snel. Ook lichamelijk merk ik het verschil: op momenten dat opstaan door rugpijn bijna niet lukte, vroeg ik de mat om ondersteuning — en het ging ineens soepel. Sinds ik de mat gebruik om mijn ruimte in balans te brengen, slaap ik bovendien geweldig.

Ik voel mij gedragen, vrij en krachtig om levenslessen en verandering aan te gaan.
Ik heb de cursus doorgenomen. Er blijkt nog zoveel meer mogelijk. Dank je wel dat ik deze ondersteuning mag ervaren.

Liefs,
Debbie🤗

Ater Tumti mat

Using the mat is an amazing experience, every time . The moment I lay down and ask the mat for help or guidance, I immediately feel it in my body . A feeling of work on a cellular level , deep and profound . I feel held and healed at the same time .

16 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bijzondere ervaring; veel minder pijn

Ik wil een ervaring delen van een vriend van mij aan wie ik Ater Tumti had uitgeleend. Hij was ernstig ziek door alvleesklierkanker en is inmiddels overleden.

Toen ik op bezoek was bij hem heb ik uitgelegd hoe Ater Tumti werkt. Het matje lag op de grond nog, we waren aan het kletsen op de bank toen hij zei dat hij zoveel pijn had, en dat hij nu meteen op het matje wilde gaan liggen. Ik had een fleecedeken dubbel gevouwen en onder de mat gelegd want ik maakte me zorgen dat het te pijnlijk zou zijn voor hem om op de grond te liggen omdat hij zo dun was geworden.

Hij had heel erg pijn in zijn buikstreek waar veel tumoren zaten. Hij ging op het matje liggen, maakte contact in zijn hoofd met Ater Tumti en gaf opdracht de pijn weg te halen.

Zijn handen werden na 1 minuut heel erg heet, hij moest ze steeds van de mat tillen. Na 3 minuten zei hij; " Voel mijn buik, die bonst!" Zijn hart leek wel in zijn buik te zitten, heel hard en snel klopte zijn hartslag daar, ik heb het gevoeld met mijn hand. Zijn buik ging op en neer onder mijn hand. Na nog weer een paar minuten kermde hij en schokte heen en weer op de mat... ik dacht nog : oh jee, moet ik hem van de mat trekken? Wat gebeurt hier??

Maar even later werd hij rustig en kwam omhoog zitten. En zei: " Zo, ik voel me zoveel beter!" Hij vertelde dat de pijn uit zijn lichaam werd getrokken door zo'n 12 lichtwezens, waarvan hij er 1 al eerder had gezien. Hij schatte in dat hij nu 60% minder pijn had. Hij was dolblij 😊. Hij voelde ook niet eens dat hij op de grond lag , zat een hele laag tussen zei hij...het was alsof hij in een andere ruimte was, opgetild voelde hij zich. Hij zei ook nog dat hij er maar vanaf was gekomen, want hij had het gevoel dat hij ergens anders heen ging. Hij lag er maar 7 a 8 minuten op ongeveer.

Hij is zelf ook een healer...en erg sensitief.
Nou dat bleek een goede match dus met AterTumti.

Ik ben heel blij dat ik hem heb kunnen helpen met Ater Tumti. Het was erg emotioneel voor ons allebei.

Hij heeft de mat nog zo'n 1 maand kunnen gebruiken en ervoer elke keer weer minder pijn.

Heel erg bedankt hiervoor🙏🏽❤️

30 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Iedere keer als ik van de mat stap

Iedere keer als ik van de mat stap, ben ik zo ontspannen dat het lijkt dat ik een massage van een uur heb ontvangen. Het is een geweldige manier om de dag vol energie te starten of ontspannen af te sluiten. Ik voel tintelingen en energie die door gaat stromen. Lichamelijke pijn is verdwenen of afgenomen! De mat is van een heel mooi, stevig materiaal gemaakt, waardoor deze lang mee zal gaan. Dikke aanrader!

30 octobre 2025

Ater Tumi Awesome

Het was heel bijzonder om op de mat te liggen en ook opdrachten te geven en te ervaren dat het gewoon werkt.
De hele dag van het festival heb ik de energie kunnen voelen en met een open hart de dag kunnen doorbrengen.
Rob

27 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

ik mocht op de ater tumti mat omdat ik mijn voet bezeerd had en een ander verhaal

ik mocht op de ater tumti mat omdat ik mijn voet omgeslagen had op de Maria Magdalena gathering. Net na het evenement; ik was moe, we wouden nog eens (met de mensen die mee geweest waren met Lonneke op de Maria Magdalena reis naar Frankrijk) op het verhoog voor het altaar gaan dansen. Er waren nogal wat mensen aan het dansen en ineens viel ik over een opstapje. Lonneke had het gezien en vroeg aan Daniël of ik nog even op de mat mocht. Dat kon nog net. Ik was meteen ergens anders; vraag me niet waar, maar het voelde zo rustig, zo stil, terwijl er nog heel wat lawaai was in het kerkje. Ik kreeg het ook lekker warm, terwijl het daar de hele dag redelijk kil was. Ik heb ook geen pijn meer gevoeld in mijn enkel daarna.
Een paar weken geleden gaf Lonneke een meditatie met de mat, ik voelde me direct weer verbonden en op de mat. Ik zat meteen weer in een rust, zo heerlijk. Het hondje waar we voor zorgen had op dat moment een gezwel in haar mond, waarvan de dierenarts gezegd had dat het een melanoom was. Ze kwam in de meditatie naast me liggen met haar gezicht op de mat. Ik voelde meteen dat er iets gebeurde. Dezelfde dag was het gezwel een héél stuk minder en tegen dat ze terug moest naar de dierenarts was het volledig weg.

28 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn stukje Hemel op Aarde...

Wat ben ik blij met mijn eigen stukje hemel op aarde: Ater Tumti!
Ik gebruik mijn mat niet dagelijks maar wel geregeld en elke keer voelt dit weer als een ontdekking.

Ik heb ook een aantal keer een healing van Daniël zelf gehad. Wanneer ik op de mat lig, me bewust met Ater Tumti verbind, voel ik het stromen, tintelen en ervaar ik rust. Net als bij de healing van Daniël. Ik ben zelfs een keer van een spannings hoofdpijn verlost door een kwartiertje op de mat te gaan liggen.
Ik ben erg dankbaar voor mijn Ater Tumti mat en gun dat eigenlijk iedereen. Daarom deel ik mijn ervaring hier.

29 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de Ater Tumti mat!

Heel blij met de Ater Tumti mat! Ik heb hem nu een paar maanden en ga er meerdere keren per week op liggen. Het maakt het makkelijker om tot een diepe rust en herstel te komen en te connecten met het krachtige Ater Tumti helende veld. Het is een poort naar iets groters en ik merk ook dat mijn contact daarmee groeit naarmate ik er vaker op lig. De heilige geometrie die erin verwerkt is voel je ook doorwerken. De maker heb ik leren kennen als een heel integer en zuiver iemand waar ik krachtige healing sessies van heb mogen ontvangen. Aanrader! Ps de mat ziet er ook prachtig uit qua kleur en geometrische vormen. Oh ja en mijn kinderen zijn er ook fan van :-)

31 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus