jag ska aldrig besöka denna verkstad och rekomenderar inte till någon se upp för lurare 14 jan 2026 Lurade mig med dyra pengar Då denna verkstad sagt att det kostar 6500 men dröjer reperation o... Voir plus

Super nöjd med både bemötandet och reperationen av våran bil. Allt gick smidigt, utan några som helst problem.. Kommer definitivt tillbaka för framtida behov av service/reperation! Pålitliga... Voir plus

Bodalsgaragets killar var otroligt tillmötesgående och la ner tid att hjälpa mig när min bil helt la av. Då det behövdes byta motor valde jag att sälja bilen i stället. De lät mig ha bilen stående uta... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Vi är en rikstäckande bilverkstadskedja för fordon med 53 butiker och 350 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa reservdelar och tillbehör dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

5 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,6

Tous les avis

(5 082)

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

jag ska aldrig besöka denna verkstad…

14 jan 2026
Lurade mig med dyra pengar
Då denna verkstad sagt att det kostar 6500 men dröjer reperation och vill ha 11500
Mycket smutsig människor som ljuger för pengarna
Se upp

14 janvier 2026

Ingen återkoppling från Garage74 i Svenljunga

Den 13 juni skickade jag ett e-postmeddelande och bad om en offert, men jag har fortfarande inte fått något svar. Jag tycker att det är oprofessionellt att inte ens återkoppla eller bekräfta att man har tagit emot förfrågan.
Jag kan naturligtvis inte veta varför jag inte fick något svar, men som kund förväntar jag mig åtminstone ett kort besked, även om man inte har möjlighet att hjälpa till eller om det skulle bli en fördröjning.
Jag upplever också att det är svårt att hitta och läsa vanliga kundomdömen om företaget direkt via Google, vilket gör det svårare att bilda sig en egen uppfattning innan man väljer verkstad

Tyvärr ger den här upplevelsen inget bra första intryck.

Det här omdömet gäller Garage74 i Svenljunga.

13 juin 2026

Garage 74 Borås

Har en skadad bakskärm på husbil och Länsförsäkringar bad oss lämna i Borås. Detta var i augusti -25. Det skulle ta ca 4 månader innan vi kunde lämna bilen och de fått tag på del. Vi fick hela tiden höra av oss om status och fick till svar att de inte hittat del. I februari tröttnade vi, körde bildsök på delen och hittade direkt var den finns att få tag på. Meddelade verkstaden som då beställde. Den skulle komma inom 5 veckor. Nu har det gått 7 veckor och mailade mekanikern om den kommit. Fick en ”tummen upp” till svar, vilket jag tolkade som ett ja. Frågade när vi kan lämna och fick till svar att den inte kommit. Ville ha kopia på beställningen men får inget svar. Nu är vi inne på månad 9. Oseriöst företag.
Dessutom hade vi fått 2:a på besiktningen för felriktad framlykta och bad dem fixa när vi hade bilen där för skadekoll. En mekaniker sa att hela innandömet satt löst och inte går att laga. Tänkte att vi själva skulle försöka och såg då att endast glödlampan satt löst. Skruvade fast den och besiktningen gick igenom.

16 avril 2026
Avis spontané

VARNING för Autoexpertens Nora bilverkstad.

VARNING: LIVSFARLIGT FUSKJOBB OCH NOLL ANSVARSTAGANDE!

Tog sönder en spindel på min bil genom att vålda ut en bussning, valde sedan att lämna in den på svetsning (bärande aluminium del) utan att rådfråga mig först. Dom bröt mot biltillverkarens säkerhetsföreskrifter.

Spindeln gick sedan sönder 3 år efteråt på deras svetsning, den kunde ha gått sönder på motorvägen utav ett hål i vägen m.m om det hade velat sig riktigt illa= jag har kört en dödsfälla.
Förstod inte allvaret förräns efteråt när jag började själv forska i vad som hade hänt och varför.

Jag ställde skadeståndskrav på grabbarna i Nora bilverkstad, men från första början började dom motarbeta mig och försökte slingra sig med både den ena och den andra förklaringen eller ursäkten, istället för att ta det som dom hade gjort fel och äga upp det.

Dom sökte skydd hos sitt försäkringsbolag sen för dom började känna av allvaret i vad dom hade gjort, försäkringsbolaget utnyttjade en teknikalitet i att det skedde 3 år efter deras arbete, som om det vore någon sorts "förmildrande omständighet"(!) som en ursäkt till att inte behöva stå till svars.

Dom såg till att uttrycka sig nedvärderande om mig och min bil för att framställa mig som en "grinig kund" och flytta fokus från vad dom faktiskt hade gjort, dom ljög även till ARN i deras uttalanden om vad som hade skett och sagts.

Jag anmälde dom till ARN som sagt (läs gärna på Trustpilot hur ARN hanterar liknande och andra ärenden där företag gör sig skyldiga till fulspel) som dom självklart dömde till Nora bilverkstads fördel. Hör och häpna va?

Så ni andra kan ha det i åtanke, att bakom deras höga betyg och "trevligt bemötande och leenden" då finns det en annan nyans av verkligheten som inte är lika fager bakom alla ord och fasader, kan det här ske mig så kan det ske även dig.

Autoexperten själva lyser med sin frånvaro i detta ärende, dom har betett sig som att det här rör inte dom och inte ska behöva befatta sig med det.
Känns ju seriöst när företag verkar vara ansvarsbefriade nuförtiden?

24 février 2026
Avis spontané

Känner mig riktigt lurad pga jag…

Känner mig riktigt lurad pga jag lämnade in min bil för att laga bränsle värmaren men den fungerar fortfarande inte nu känns det som att dom vill lura mig på mer pengar genom att dom vill sälja på mig en ny värmaren som dom kunde informerat mig om från början då jag hade kunnat skippa dubbel kostnad.

Känns som en lurendrejeri firma

20 janvier 2026
Avis spontané

Jobbet och bemötandet är bra

Jobbet och bemötandet är bra. Där kan dem sin sak. Men ojoj vilka priser dem tar. Hör på denna: Arbetskostnad 3.200:- för ett arbete på 1,5 timme. Kollade med autobutler.se prisjämförelse sajt och där fick jag för samma jobb byte av bromsbelägg och bromsskivor 3.500:- istället för 6.400:- på autoexperten torslanda. Dem är duktiga på sitt jobb som sagt men på tok för dyra! Kolla istället med autobutler.se

23 janvier 2026

Fraud by Allbil Vårgårda

In Vårgårda i went to repair my car Hyundai i 20
I asked Fellow after showing besiktning paper and the man said it would cost around 6500
I gave him broms skivor 2st back wheel and broms klossar 4 this material was mine.
And he should also fix new koppling his own material. Man said all together 6500 .I Trusted him.on the repair day i left my car 14 januari kl8.00
He send me sms in evening car was not ready next day he said car is ready in evening but I was busy on Friday it was closed on Monday I went to this Allbil gruppen.verkstad in Vårgårda
He told me to pay 11500
I asked him why ? A man here told me it would be 6500
Then guy replied me he might have said for koppling
This is lie I told him . It was for everything.but no care he wanted 11500.
This is fraud asking to leave car and man Delay1 day.and then decide high priced.
I think this is very bad behaviour
Don't lie tell one price and charge another much higher.
Anyone can see this case as fraud.
I would request to you Autoexperten look on this matter dont have such companies in your group.
It makes no sense.
Thanks 0765892469 Johnny Sagar

14 janvier 2026

Dåligt upplevelse

Autoexperten Ax bilservice, Järfälla: Framstod som hyfsat seriösa vid första kontakt, även om man redan då tummade något på sanningen*. Dessutom höjdes det offererade priset efter att jag tackat ja till offerten, och detta utan att verkstaden ens hade undersökt bilen.

(* Jag lämnade bilen på morgonen och enligt offerten skulle jag få tillbaka den samma dag. Inget arbete utfördes dock under hela dagen. Jag fick ingen information om att bilen skulle bli kvar över natten, utan fick först reda på detta när jag kom strax före stängning. Anledningen som angavs var personalbrist. Det är i sig förståeligt, men då måste man kommunicera detta. Verkstaden bad om ursäkt, vilket jag accepterade.)

När bilen två månader senare uppvisade samma problem och jag behövde reklamera arbetet ändrades dock tonen helt. Personalen uppträdde otrevligt, höjde rösten i telefonen (jag svarade tyvärr i samma ton). Jag lämnade in bilen för reklamation, vilket till en början fungerade utan problem.

Efter en stund fick jag dock en ny offert på cirka 8 000 kr samt en undersökningsavgift på 1 200 kr. Jag lämnade ursprungligen in bilen för byte av injektorpackningar, men nu påstod verkstaden att felet inte berodde på deras arbete utan på en sekundär plastpackning. Om injektorpackningen faktiskt hade bytts och monterats korrekt skulle denna plastpackning dock inte kunna orsaka felet. Bilen läcker nu avgaser ur injektorsätet, något som inte sker om injektorpackningen är intakt och korrekt monterad, oavsett plastpackningens skick.

Resultatet blev att jag fick betala 1 200 kr för att hämta ut en oreparerad bil. Sammantaget upplever jag ett mycket dåligt bemötande vid reklamation och ett bristande ansvarstagande för utfört arbete.

Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag.

17 décembre 2025
Avis spontané

Jag ringde kundtjänst och bokade tid på…

Jag ringde kundtjänst och bokade tid på Älvsbacka bilverkstad men när vi kom dit dan innan så visste de ingenting.
Dan efter på morgonen får vi sms från rc bil om att vi hade en bokad tid och då var vi på jobbet och hade ej tid.
Jag kontaktade autoexperten och pratade med dem och de hävdade att de ej hade gjort något fel.
Nu fick vi en räkning på 1044kr för sen avbokning.
Så värdelöst av autoexperten.
Varning boka inte genom dem

11 novembre 2025

AC Kompressor VW CC

Hej, min ac funkade inte, åkte til Autoexperten, dom gjorde ett felsökning och ac kompressor funkade inte, ny kompressor föra jag gick bad om pris ca. 11000 kr, när jag kom hjem bad om ett erbjudande på mail, da var priset 12850 kr, 7000 kr for en kompressor, man selv kan köba samma model ved Skruvat.se pris 2900 kr undrar bara hur priset hos autoexperten är 7000, behöver den koste så mycket. Alle prisar är incl moms

11 juillet 2025
Avis spontané

Super nöjd med både bemötandet och…

Super nöjd med både bemötandet och reperationen av våran bil.
Allt gick smidigt, utan några som helst problem..
Kommer definitivt tillbaka för framtida behov av service/reperation!
Pålitliga noggranna och service inriktade personal.
Särskilt när han plastade in förarsätet med plast innan utförandet av arbetet, där märkte man tydligt hur personalen brydde sig och var verkligen mån om bilen!
Rekommenderar starkt Mekoteket på Hisings backa.
Mvh

8 mai 2025

Underbar service av Autoexperten

Underbar service av Autoexperten, Hisings Backa)
Jag lämnade bilen föra veckan och allt fungerade som skall💯

Bemötande av personalen är för bästa rekommendation🥇

P.S. De bjuder på gott kaffe i sina trevliga vänterum)

24 avril 2025

Sämst kundbemötande!!

Sämst kundbemötande!!! 2 fel av 2 då jag vill köpa bromsskivor och belägg så lämnar jag regnr till anställde L.D på Autoexperten på Blekegatan 1 i Karlstad och hämtar ut dem. När verkstaden ska byta är det fel storlek på skivorna så får ta paketen igen, bilen upphissad och utan bromsskivor så får betala för en lånebil 5 mil tur och retur. Kommer till autoexperten med gamla delarna och får med mig nya paket som jag då hoppas är rätt. På em vid 1550 ringer verkstaden mig då är det fel bromsbelägg också. Autoexperten stänger 1600 så hinner inte dit och han behöver sakerna NU då bilen står upphissad utan hjul. Beger mig till Mekonomen som har öppet till 1800, hittar rätt delar direkt men kostar 180:- mer men måste ju ha dem. Får köra med extra bil 5 mil tur och retur. Verkstaden sätter ihop bilen på en halvtimme och vi lämnar nöjda, med verkstaden, med 2 bilar och hemma vid 1800 istället för 1630. Nu idag 250411 1020 är jag ute på Auto sk "experten" på Blekegatan 1 i Karlstad igen för att lämna igen fel nr 2, bromsbeläggen, och vill prata med L.D men "han är inte här" svarar en anställd. Drar mitt ärende kort och vill ha pengar tillbaka för fel mtrl nr 2 och 180:- för mitt extra utlägg då dyrare på Mekonomen. Den anställde hämtar platschefen M.F som säger att "det är inte vårt problem vi går bara efter vad som står i systemet". Ok säger jag men jag har gett er mitt regnr, ni har gett mig fel saker 2 ggr och du menar att det är mitt fel? Jag har utlägg hyrbil 2 ggr tor till verkstaden, tid i verkstaden för upphissad bil med fel material och min egen tid att fara mellan ställena och problemet är mitt och du kan inte kompensera med 180:- så åtminstone materialet är +/- 0? "NEJ" säger M.F och slår tvärblankt ut med armarna. Och "du är platschef" frågar jag 2 ggr och kan inte ta ett beslut mot en missnöjd kund på 180:- för att göra den nöjd? NEJ!!!, svarar M.F Det här var inte SM i service, säger jag, nej kanske DM svarar M.F nej inte ens KM säger jag. Går ni kull för de 180:- säger jag? Gör du? svarar M.F NEJ men försök sätta dig in i min situation och tänk till hur du beter dig mot en missnöjd kund. Inte en enda jag känner kommer handla här det ska jag se till. 10 sekunder efter jag lämnat disken ringer jag och berättar för verkstaden jag lagat bilen hos och de kommer inte handla här igen. Jag är en lugn person men jag var så arg hela vägen hem på URUSEL SERVICE!!!

11 avril 2025

Värdelöst

Verkstaden lyckades inte hitta felet på min bil så jag kan meddela det här: det läckte bromsvätska på bromspedalen och från huvudcylindern. Känns tryggt att jag blev ivägsläppt ut i trafiken utan någon åtgärd. Och ja, jag trodde också jag vart med om ett aprilskämt. I framtiden ska jag förlita mig mer på min egna kunskap än en verkstad.

1 avril 2025
Avis spontané

Undermålig service - slarv, noll kommunikation och veckor av väntan!

Lämnade in bilen på skadereparation hos Garage 74 Autoexperten i Borås den 27 januari enligt försäkringsbolagets instruktioner. Fick besked att det skulle ta 1–1,5 vecka att åtgärda skadan – idag är det den 20 februari och jag står fortfarande utan bil, utan uppdateringar.

Efter nästan två veckor tog jag själv kontakt och fick då veta att de väntade på reservdelar. En seriös verkstad borde hålla kunden informerad, men jag var tvungen att själv be dem uppdatera mig.

Ytterligare en vecka gick utan besked. Vid nästa samtal fick jag höra att leverantören hade levererat dörren, men Garage 74 "hittade" den inte. Jag ringde leverantören själv, som bekräftade att dörren levererats och kontaktade verkstaden – kort därefter fick jag ett samtal om att de "hittat" dörren.

Jag fick löfte om att bilen skulle vara klar mitten av nästa vecka – det datumet har nu passerat, och jag har fortfarande inte fått några uppdateringar. När jag försöker få kontakt med Garage 74 hamnar jag bara hos Autoexpertens kundtjänst, som lovar att skicka mail men ingenting händer.

Fullständig brist på kommunikation och ansvarstagande. Garage 74 lyckades slarva bort en dörr, hålla bilen i över tre veckor utan besked och ignorera sina kunder. Detta är utan tvekan det sämsta jag har upplevt med en bilverkstad.

Jag kommer att hålla mig långt borta från både Autoexperten och Garage 74 i framtiden och rekommenderar andra att göra detsamma.

20 février 2025
Avis spontané

Lämnade in bilen hos bil & ac…

Lämnade in bilen hos bil & ac center/autoexperten Borlänge i ett försäkringsärende. Väldigt lätt att lista ut problemet, påtalar också vad jag tror problemet beror på när jag lämnar in bilen. Men dom nöjer sig med att byta en säkring vilket så klart inte hjälper när prylen säkringen försörjer är kaputt. Så dagen efter så är såklart symptomen åter. Lämnar in bilen igen och får rätt diagnos och försäkringsbolaget tar på sig ärendet. Men iom att bil & ac center gjorde en väldigt kass felsökning första gången bilen lämnades in resulterar det i att försäkringsbolaget så klart inte betalar ut något i det ärendet. Det käns som att bil & ac center försöker mjölka pengar av både kund och försäkringsbolag. Avråder från att göra affärer med dessa typer.

17 décembre 2024