Autodekleintjes Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Aankoop BMW 1 serie auto Firm in Doorn

Auto gekocht bmw 1 serie voor 8000 euro
Ging naar 8 weken kapot,motor kompleet stuk gelopen..heel vaak gebeld steeds een smoes..laten bijna niets van zich horen..
Terwel je wettelijk 12 maanden na aankoop garantie hebt..waardeloos bedrijf koop hier nooit geen auto...ze Geageren nergens op echt een heel slecht bedrijf...

14 septembre 2026

Audi a1 binnen halfjaar motor defect

In juli 2025 heb ik een auto gekocht bij Autofirm Doorn. Deze review is bedoeld als duidelijke waarschuwing voor iedereen die hier overweegt een auto te kopen.

Wat ik hier heb meegemaakt is simpelweg niet acceptabel. Bij aankoop leek de auto in orde, maar al binnen enkele maanden begon het voertuig ernstig te falen. Het ging niet om kleine gebreken, maar om grote en dure technische defecten: turbo, versnellingsbak en het koelsysteem vielen allemaal uit.

In februari 2026 was de auto volledig defect en niet meer te gebruiken. De uiteindelijke schade is enorm: reparatiekosten kwamen uit rond de €8.000 op een auto van €10.500. Dat betekent in de praktijk dat de auto economisch total loss is.

Voor mij wijst dit sterk op bestaande ernstige problemen of schade die al aanwezig was bij verkoop, maar niet is gemeld of besproken. Je mag van een verkoper verwachten dat een auto in redelijke staat wordt verkocht — dat vertrouwen is hier volledig geschaad.

Maar het meest frustrerende en eigenlijk onacceptabele is wat er daarna gebeurde. Ik heb meerdere keren contact gezocht met Autofirm Doorn om dit te bespreken, maar er kwam helemaal niets terug. Geen reactie, geen uitleg, geen enkel teken van verantwoordelijkheid. Gewoon volledige stilte.

Ik wil anderen daarom echt waarschuwen: wees zeer voorzichtig en laat een auto hier extreem goed controleren voordat je tot aankoop overgaat, of overweeg serieus of je hier überhaupt zaken wilt doen. Mijn ervaring is dat wanneer er na aankoop iets misgaat, je er volledig alleen voor staat.

24 février 2026

Teleurstellende ervaring

Op 12 februari heb ik een Audi Q2 aangeschaft bij Autofirm. De eerste contacten rondom de aankoop liepen snel en soepel. Echter, de aflevering van de auto voldeed niet aan de verwachting; de sleutelbatterijen waren zo leeg en op weg naar huis moesten de banden worden opgepompt. Daarnaast was de auto zowel van binnen als van buiten niet goed schoon. Deze feedback heb ik teruggeven zonder verdere verwachtingen en ik kreeg een reactie op basis waarvan ik concludeerde dat we anders aankijken tegen de minimale standaard voor de aflevering van een auto. Voor mij was het hiermee afgedaan.

In de periode na deze eerste mail werd ik geconfronteerd met een aantal onaangename zaken. Tijdens de bezichtiging van de auto heb ik expliciet gevraagd naar het schadeverleden, hetgeen werd ontkend en waarbij werd aangegeven dat jullie daar niet aan doen. Echter blijkt de auto wel degelijk schade te hebben gehad; in 2020 en 2023.
Tijdens de proefrit heb ik opgemerkt dat de remmen een typisch geluid maken wanneer deze werden gebruikt. Hiervan werd aangegeven dat dit een eenmalig iets was dat zich na enkele kilometers automatisch zou verhelpen. Dat is helaas niet het geval. De auto bleef dit geluid maken bij elke rit, ook weken na aanschaf.
In de advertentie stond daarnaast dat de auto LED-koplampen had, die hij niet bleek te hebben.

Hier komt bij dat tijdens de eerste poetsbeurt van de lak van de grille afschilferde waardoor deze opnieuw gespoten moest worden. Ditzelfde gold voor de velgen, die niet origineel zwart bleken te zijn.

Gezien het feit dat het vertrouwen op basis van bovenstaand aardig geschaad was heb ik ervoor gekozen om de auto volledig na te laten kijken bij een autobedrijf. Zij hebben geconcludeerd dat het onderhoud dusdanig achterstallig was dat de volgende onderdelen direct vervangen moesten worden om problemen te voorkomen: remblokken en remschijven, alle banden en de accu. Daarnaast diende direct een grote beurt uitgevoerd te worden. Ik heb voor deze werkzaamheden een offerte ontvangen die neerkwam op een totaal van 2994,88 euro.

Bovenstaand heb ik aangegeven in een mail die is verstuurd op 27 februari met de vraag om een passende oplossing te bieden voor de gemaakte kosten. Op 6 maart heb ik hierover een reminder gestuurd met de vraag om een reactie. Op 17 maart heeft mijn vriend vanwege het uitblijven van een reactie contact opgenomen met Autofirm. Ze gaven aan de week erna met een voorstel voor een oplossing te komen. Sinds 17 maart is er totale radiostilte en hebben we niets meer van Autofirm vernomen. Ik heb besloten om het hierbij te laten omdat ik geen verdere tijd en energie meer hierin wil steken. De auto is inmiddels volledig in orde gemaakt en ik neem hierin mijn verlies. Ik heb besloten om alsnog een review te plaatsen zodat toekomstige potentiële klanten een realistisch beeld hebben bij wat ze kunnen verwachten van dit bedrijf.

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week een Audi A1 gekocht voor…

Vorige week een Audi A1 gekocht voor mijn vrouw. De auto bevalt goed, ik had geen vervoer naar de garage. De mensen van het bedrijf hebben me opgehaald bij het station. Mijn vrouw is tevreden over de auto, ook is het een fijn idee dat we altijd terug kunnen met vragen over de auto. De afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt staat al gepland!

30 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Recent een auto aangekocht via Autofirm…

Recent een auto aangekocht via Autofirm in Doorn, erg vriendelijk geholpen en van goede informatie voorzien.
Onze BMW 1 serie rijdt als een zonnetje, de mensen die werken bij Autofirm zijn erg meedenkend en service gericht.

20 novembre 2024

Top garage!

Onlangs een auto gekocht en de ervaring was top. Het team is ontzettend meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. De garage straalt vertrouwen uit en ze nemen de tijd om je te helpen. Zeer tevreden met mijn aankoop en de geleverde service. Aanrader!

3 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Voor veel te veel geld een mp3 gekocht oplichters!!!!

Voor veel te veel geld een mp3 aangeschaft. Hij zag er keurig uit en leek wel als nieuw! Echter 2 maanden na aanschaf gingen de 1e onderdelen stuk! Dit viel natuurlijk niet onder de garantie dus meteen onderhoudskosten aan moeten maken. De banden zagen er nieuw uit maar waren gespoten en helemaal uitgedroogd. Hier zijn we mee terug gegaan. De banden kregen we, maar voor de arbeidsuren moesten we gewoon betalen. Weer 2 maanden later ging er weer van alles stuk. Om een lang verhaal kort te maken hebben we de mp3 goed laten nakijken bij iemand anders voor een eerlijke mening! De verborgen kosten aan deze mp3 liepen echt de spuigaten uit. Wij kregen te horen dat deze mp3 waarschijnlijk in het water of op zijn kant heeft gelegen. Alles hebben we moeten vervangen. Totale kosten alleen aan reparaties € 5500!!😡😡 nu besloten na 2,5 jaar m weg te doen. Maar alle opkopers zeggen hetzelfde wat een slechte zeer dramatische kwaliteit!

19 juillet 2024
Logo de Autodekleintjes

Réponse de Autodekleintjes

Beste Leidy Dijkstra,

Ik zou graag uw telefoon nummer ontvangen. De aannames en beschuldigingen die u doet gaan veel te ver en zijn aan het verkeerde adres.

Ik hoop ter harte dat u zo snel mogelijk uw beschuldigingen aan ons adres intrekt

Mocht u toch dezelfde koers voortzetten en niet per direct de foutieve informatie wijzigen/verwijderen zijn wij ook genoodzaakt stappen te ondernemen ivm smaad en laster.
Ik hoop en ga er van uit dat dit niet nodig zal zijn.

In afwachting van uw reactie.

Autofirm B.V.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze dochter heeft bij AutoFirm haar 1e…

Onze dochter heeft bij AutoFirm haar 1e auto gekocht (blauwe Audi A1). Zeer prettig geholpen en goede uitleg. Niet opdringerig en alle vragen werden netjes beantwoord. Auto is voor aflevering netjes nagekeken en netjes afgeleverd. Goed te spreken over deze garage. Top bedrijf

11 juin 2024

Audi gekocht

Ik heb onlangs een Audi A1 gekocht en ben super tevreden! De service was geweldig en het personeel was erg vriendelijk. Ze maakten het hele proces moeiteloos. Mijn Audi A1 rijdt fantastisch en ziet er geweldig uit. Bedankt voor de topservice!

11 juin 2024

Heel blij met me auto!

Ik heb een paar maanden terug een audi A1 gekocht en ben super goed geholpen! Door kennisen zijn wij door gestuurd naar dit bedrijf. Ik heb ook bij andere auto bedrijven gekeken en toch sprak autofirm mij het meeste aan door de goede service. Ik kan me ook niet vinden in de slechte recensies maar goed dat kan (denk ik) overal wel gebeuren. Wij raden in ieder geval dit bedrijf wel aan..

14 mars 2024

Verschrikkelijke ervaring

Ik heb hier recent een auto gekocht waarvan gezegt werd dat ie 100% inorde was. Nu blijkt dat de auto helemaal niet inorde is. Ik ga €1000 moeten neerleggen om het weer inorde te maken. Niet kopen van deze...!

Op 16 mei kreeg ik een dreigend telefoontje van Autofirm met de eis om mijn slechte review aan te passen. Ze vonden het niet eerlijk dat ik ze oplichters heb genoemd. Hier zijn mijn aanpassingen:

Ik heb recent een auto gekocht bij Autofirm, waarvan ze beweerden dat deze 100% in orde was. De auto moest van Nederland naar België worden ingevoerd en bij de keuring kwamen er talloze problemen aan het licht. Later ontdekte ik bij de garage dat de auto ernstige schade had en ooit in elkaar had gezeten. Om een goed keuringsattest te krijgen, moest ik al €1400 uitgeven aan reparaties. De garage waarschuwde bovendien dat er waarschijnlijk nog grotere kosten aan zouden komen door de erbarmelijke staat van de auto. Autofirm heeft hier niets over gezegd bij de verkoop. Ik voel me hierdoor zwaar opgelicht.

Ik heb deze problemen onmiddellijk aan Autofirm gemeld. Pas na vier dagen kwamen ze met het aanbod om de auto te repareren tegen hun eigen tarieven. Natuurlijk willen ze hier ook weer aan verdienen.

Ik ben hier absoluut niet op ingegaan, omdat ik ze geen cent meer gun en de situatie spuugzat ben.

Ik had het graag bij mijn eerste review gelaten maar het dreigende telefoontje heeft me alleen maar bozer gemaakt. Hopelijk is autofirm nu blij met de gevraagde aanpassingen.

7 avril 2024

Zeer slechte service

We hebben een auto gekocht, we werden in eerste instantie super vriendelijk geholpen. Een fijn gevoel en gastvrij. Helaas mankeerde er ontzettend veel aan deze auto wat niet werd gerepareerd. Het is een bedrijf dat op het randje van oplichting ballanceert. Helaas voor ons zijn wij veel geld verloren. Tip voor een koper; laat de auto voor aankoop bij een erkende garage nalopen voordat je deze aanschaft om problemen te voorkomen.

21 avril 2024

Top service

Wij hebben ruim 4 maanden geleden bij Autofirm een prachtige Mercedes GLK uit 2010 gekocht. De ontvangst en de contactmomenten hebben we als heel plezierig ervaren.
Een hele nette showroom en vriendelijk personeel.
Er stond nog een terugroepactie van Mercedes open bij Hedin Automotive Amersfoort. Autofirm heeft dit alsnog zelf afgehandeld, door de auto bij ons op te halen, naar Amersfoort te rijden en later weer terug te brengen. Topservice, dus wat ons betreft een bedrijf dat we iedereen willen aanraden.

14 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus