2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

16 avis

Väääldigt tråkigt att det inte går att…

Väääldigt tråkigt att det inte går att lämna minus poäng . Står att dom ska skicka inom 2-5 dagar. Tog 5 veckor innan dom skickade fel grejor. Sen svarar dom inte på mailen om det dom har skickat. Bedrövligt dåligt handla aldrig av dom...

28 mars 2026

Bad support

I bought Traxxas F-150 Raptor with a spare battery. The battery died, even though it was left charged outside the car.

Shop's policy is: "Ett batteri som är djupurladdat pga det suttit anslutet i bilen när den ej körs förstör batteriet. Moderna laddare startar ej laddningen då. Kassera batteriet och beställ nytt."

I do my best to shop at smaller retailers, but my next batteries I'll be purchasing at a proper store. I can't afford throwing away 500 SEK after a few rides.

18 novembre 2024

Elendig service

Elendig service hos Henrik Autopartner i Helsingør.
HOLD jer lang væk, magen til ubehageligt menneske skal man lede længe efter.

27 octobre 2024

CON MERCHANTS

I ordered a part from them, they confirmed payment stating the order would be delivered.Heard nothing. Emailed them,was told payment not received and they are in india and don't dispatch to UK rip off outfit.DO NOT BUY FROM THEM

24 avril 2024
Avis spontané

Vi kommer att sakna dig Pelle

Mycket bra service på alla vis och god rådgivning.
Snabba leveranser och kvalitesgrejor från Tyskland INTE från Kina som vissa människor utan verklighetsuppfattning skriver.
Synd att butiken läggs ner.
Min sambo Benny Norrby, surgubben från Jämtland håller med som funderade på att flytta ner till Eskilstuna pga av denna bästa butik och ägare.

3 février 2024
Avis spontané

Fanns det minusbetyg att ge så skulle…

Fanns det minusbetyg att ge så skulle de fått det.
Beställde saker som skulle finnas i lager men inget händer med ordern på en vecka. När jag mailar dom så skyller de på leverantören. Om det står att sakerna finns i lager och många av varje sak jag beställde dessutom. Likadant förra beställningen. De kom med ohållbara ursäkter som jag aldrig kommer att köpa. Det är inte min uppgift att lära dom hur en website ska fungera. De verkar inte vilja vara till lags för det som är absolut viktigast när man bedriver postorder och företag. Nämligen kunderna.
Jag avbröt ordern och fick pengarna tillbaka.
Handlar aldrig mer där.

11 janvier 2024

Tragiskt sega med leverans

Tragiskt sega med leverans, fick vänta ett antal veckor och inte dagar som utlovas på hemsidan. Bittert besviken son som väntade o väntade o väntade, synd då min grabb annars säkert skulle ha beställt därifrån flera ggr!!!!!!!!!!

10 août 2023

No telephone number that works

No telephone number that works
No website that takes payments
I honestly do not think this is legit
The worst experience from any model company ever
flat out rubbish website, no help no use unhelpful real utter waste of 1.5 hrs of driving yourself up the wall.

26 mai 2023
Avis spontané

Brett och stort utbud lååångsam order behandling

Brett och stort utbud
Dock så är detta dem långsammaste gubbarna när det gäller packning
Tar varje gång ca 4 dygn att skicka iväg ordern även fast alla delar är ”i lager” lager i Tyskland då eller?
Andra rc butiker (kullagergrossisten, eurorc, elefun får alltid iväg grejerna samma dag förutsatt att beställningen är lagd innan typ kl2
Sen har delarna åkt från t ex göteborg till Stockholm och ut till macken oftast inom ett dygn
Medans autopartner inte ens öppnat ordern än.. så om man kan vänta på delarna så go ahead, mycket delar och utbud något högre pris än övriga rc butiker men det får man väll ”ta” när det är dem ända som har rätt delar hemma

10 mars 2022

Mycket nöjd

Det tog lite tid att få iväg ordern, men jag tror det aviserades på hemsidan att leveranstiderna är lite längre nu så det tycker jag är ok. I övrigt inget att klaga på. Att man har möjlighet att betala med nåt av de smidiga fakturaalternativen (Klarna, Qliro, Collector osv) tycker jag är ett plus också.

8 mars 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.