Aversi Faldskærms Club Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De sødeste mennesker og den fedeste oplevelse nogensinde. De er super professionelle og afslappede og får en til at føle sig velkommen og giver en ro på nerverne. Mega fed video som var alle pengene v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

vi mødt af et super professionelt og imødekommende hold, som fik os til at føle os trygge hele vejen igennem. Jeg havde selv fået rodet lidt rundt i bookingen, men de gjorde en ekstra indsats for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprang tandemspring med Crash, fedt og professionelt spring, hvor man følte, at man var i trygge hænder lige fra start, til man landede på jorden igen. Mega fed og uforglemmelig oplevelse. Kan klart a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk oplevelse hos Aversi, med dygtige instruktører. Stemningen ved klubhuset var afslappet og god, hvilket kun gjorde at man følte sig tryg ved stedet og at springe selv. Det kan helt sikk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de parachutisme
  2. Club de parachutisme

Écrit par l'entreprise

Aversi Faldskærmsklub er en af Danmarks førende faldskærmsklubber, hvor vi tilbyder oplevelser for både nybegyndere og erfarne springere. Med et passioneret og erfarent team sikrer vi, at sikkerheden altid er i top, og at du får en uforglemmelig oplevelse med adrenalinen i højeste gear! Vi sætter altid vores tandemspring fra mindst 4000 meters højde, så du får det ultimative frie fald. Klubben ligger kun 40 minutter fra København, hvilket gør det nemt at komme til os. Uanset om du drømmer om dit første tandemspring eller vil forfine dine færdigheder som erfaren springer, er vi her for at hjælpe dig. Vi byder på fantastisk fællesskab og en stærk klubånd, hvor alle er velkomne! 🌟 Se mere om klubben og vores priser på vores hjemmeside. www.aversi.dk Blue skies/ Team AVERSI

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega fedt at springe hos aversi de er…

Mega fedt at springe hos aversi de er verdensklasse

27 septembre 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hej Magnus. Tak for din flotte anmeldelse 😎🪂 Vi glæder os til at se dig igen til næste spring 🪂

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fantastisk og fed oplevelse

Virkelig fantastisk og fed oplevelse. Man føler sig taget godt imod fra man kommer ind af døren, søde og smilende og instruktøren var meget professionel og man følte sig meget tryg. Kæmpe anbefaling her fra.

27 septembre 2025

Hej Sandra,
Mega fedt at høre! 😎 Det er lige sådan, vi vil have det – trygt, sjovt og med masser af adrenalin. Glæder os til at se dig til næste spring! 🪂💨

Vanvittigt fantastisk

Vanvittigt fantastisk

14 septembre 2025

Hej Britt. Tusind tak for din flotte anmeldese ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Blue skies

Vild oplevelse!!

Hold da op en vild oplevelse!
Mauro min tandem-master gjorde det til en fantastisk oplevelse, han var så sikker og god til at forklare, at jeg aldrig blev nervøs, selv ikke da det grænseoverskridende hop ud af flyet skulle klares!! Oplevelse der ikke kan forklares eller beskrives, den skal opleves 🛩️🪂 tak for turen 🙏🏼😍

12 septembre 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hey Rune. Tak for den flotte anmeldelse 🙏🏼😍 Fantastisk at høre, at Mauro gjorde oplevelsen tryg og uforglemmelig – Det plejer han også at gøre! 🚀🪂 Vi glæder os til at byde hele jeres mandeloge velkommen til et nyt eventyr!

Fantastik oplevelse!…

Tusind tak for en fantastisk oplevelse med tandemspring i søndags. Og en særlig tak til “Valter”, som med den helt rette kombination af ro og nærvær, gjorde mig så tryg som som det var muligt når jeg nu skulle til at falde ud af et fly ved 4000 meter højde. Og også en særlig tak til Rudi som filmede springet og lavede den fedeste video til mig.
Jeg tror ikke det er sidste gang jeg har besøgt Aversi Faldskærms Club ❤️
Måske et par tandem mere og så et solo-kursus? 🤔

31 août 2025

Hej Maja.
Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Vi sender straks rosen videre til Valter og Rudi! Glæder os til at se dig igen – først et par tandemspring, og så et solokursus… så er du pludselig en af dem, der hopper ud hver weekend 🤩🪂 ps. Vi har allerede et solokursus her i Septemper..

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjovt og velforberedt Crew

Sjovt og velforberedt Crew! Plads til humor, nerver og en fed oplevelse!

31 août 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hej Alberte. Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse 🚀🪂 Håber vi ses igen! 🙌

First Skydive with AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

Woooow 🤯 Yesterday I did my very first SKYDIVE and it was absolutely CRAZY!!! 🪂🔥 First jump = pure chaos, pure adrenaline, pure LOVE! I was flying, screaming, laughing, maybe crying a little (don’t tell anyone 😂).

A BIGGG thank you to my crazy brother , Mauro the sky ninja 🥷☁️ - the legend who strapped me in and made sure I didn’t forget to smile while freefalling at 200 km/h 😂. You’re not just an instructor, you’re a real adrenaline dealer! Couldn’t have asked for a better partner in crime for my first jump!

I’m officially addicted now… round two coming soon. Mauro, get ready – next time we go even crazier!!! 🚀☁️💥

16 août 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hey Martin. Woooow 🤩 What an epic review! Huge thanks for sharing your first-jump madness with us 🪂🔥 And yes – Mauro really is a true sky ninja 🥷☁️ We’ll make sure he gets your shoutout 🙌 Can’t wait to welcome you back for round 2… even crazier, louder and higher 🚀💥 See you in the sky!

Noté 5 sur 5 étoiles

I had the most incredible experience…

I had the most incredible experience skydiving! From the moment we arrived, the instructors made me feel safe and comfortable. The preparation was clear and professional, and their positive energy calmed my nerves.

The jump itself was absolutely breathtaking. The moment I left the plane, I felt pure freedom – the rush of the wind, the stunning views, and the adrenaline made it unforgettable. Floating above the clouds was like a dream, and the parachute ride down was peaceful and beautiful.

It was truly one of the best experiences of my life. I would recommend it to anyone looking for adventure, excitement, and a memory that will last forever!

17 août 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

🤩 Thank you for sharing such an incredible review! We’re thrilled to hear how safe, supported and excited you felt – that’s exactly what we aim for 🙌 The freefall, the views, the calm under canopy… it really is a once-in-a-lifetime mix 🪂☁️ We’re so happy it became one of the best experiences of your life 💙 Hope to see you again for even more sky-high adventures! 🚀🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

En oplevelse for livet som skal…

En oplevelse for livet som skal opleves.
Der er ikke noget at være bange for, da instruktør er 100 % professionelle og sikkerheden er i top. Dette gør man kan slappe af og nyde springet.
Tak for en oplevelse for livet

2 août 2025

Hej Jan. Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄
Vi er superglade for at høre, at du følte dig tryg og kunne nyde springet – Det er præcis som det skal være! 🪂
Tak fordi du sprang med os – vi håber at se dig igen! 🙌😄

En stor oplevelse.

Absolut en stor oplevelse.
Kan virkelig anbefales !
God og professionel behandling.
Sikkerhed i højsædet.

18 juillet 2025

Hej Jensen.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er super glade for, at du havde en stor oplevelse hos os
Håber vi ses igen til flere spring! 🪂😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde den ultimative oplevelse ved…

Jeg havde den ultimative oplevelse ved faldskærmesspring hos Aversi Faldskærmsklub. Hvis jeg var nervøs (og det var jeg), var Mauro så fantastisk beroligende, og jeg glemte faktisk helt, at vi hang i luften og endnu ikke havde udløst faldskærmen. Bagefter har jeg tænkt på, hvorfor jeg ikke var skrækslagen, men jeg tror, det var Mauros rolige væsen, der smittede af på mig. Kæmpestor ros til ham!
Også ros til klubben for at gøre ventetiden til at holde ud og mange beroligende ord og hjælp. Man er jo lidt nervøs, når det er første gang, og man er 70 år! TAK!

Hej Birgitte
Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak! 🤩
Kæmpe respekt for at tage springet som 70-årig – man bliver aldrig for gammel til nye oplevelser! 💪🪂
Vi sender rosen videre til Mauro, og vi er superglade for, at du følte dig tryg og godt tilpas.

Tak fordi du valgte os – vi håber at se dig igen en dag! 😄

Fantastisk og professionel oplevelse

Sammen med min far, bror og kæreste havde vi den fedeste dag hos AFC, hvor vi alle skulle prøve et tandemspring. Alle i klubben var super søde, hjælpsomme og professionelle og var med til at give os en fantastisk og unik oplevelse! Tusind tak for det!

19 juillet 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hej Siv. Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🥳 Det var en fornøjelse at have jer alle på besøg i Aversi, og vi er glade for, at I fik en helt fantastisk og unik oplevelse sammen. Hvis I får lyst til at springe igen, står vi klar til at tage imod jer! 🪂✨
Team Aversi

Fed atmosfære

Fed atmosfære

Hej Casper. Tak for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ Dem samler vi nemlig på 🤩
Team Aversi

Such a wonderful experience

Such a wonderful experience ! Thank you Mauro, you were so professional and friendly at the same time.

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hi Victor. Thank you! 😊 We're so happy to hear you had a wonderful experience – Mauro always makes sure it's both safe and fun! 🪂 We'll be sure to pass on your kind words to him! 🙌
Blue skies..

Et faldskærmsudspring

Et faldskærmsudspring - behøver man at sige mere?

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Et faldskærmsudspring – behøver man at sige mere?
…måske bare “WOOOOHOOO!” 😄🪂 Tusind tak for besøget og dine flotte anmeldelse.
TEAM Aversi..

Fedeste oplevelse

Følte mig i trygge hænder hele tiden og de er meget imødekommende og sæd

19 juillet 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hej Paw. Tusind tak for de flotte ord! 🤩 Vi er glade for at høre, du følte dig tryg og godt taget imod – sådan skal det være! 🙌 Håber vi ses igen til endnu et spring! 🪂😊

Verdens bedste dag

Verdens bedste dag. Og det bedste spring

18 juillet 2025

Réponse de Aversi Faldskærms Club

Hvor er det fedt at høre! 🤩 Tak fordi du delte din oplevelse – vi er glade for at være en del af din bedste dag! 🪂

Noté 5 sur 5 étoiles

We had a great time at Aversi

We had a great time at Aversi, they made us feel very comfortable and the jump was great!

16 juillet 2025

Thanks a lot! 😊
We’re so happy you enjoyed your tandem jump and felt comfortable with us — that means the world! Hope to see you again for another adventure in the sky! 🪂😄

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus