De sødeste mennesker og den fedeste oplevelse nogensinde. De er super professionelle og afslappede og får en til at føle sig velkommen og giver en ro på nerverne. Mega fed video som var alle pengene v... Voir plus
L'entreprise a répondu
vi mødt af et super professionelt og imødekommende hold, som fik os til at føle os trygge hele vejen igennem. Jeg havde selv fået rodet lidt rundt i bookingen, men de gjorde en ekstra indsats for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sprang tandemspring med Crash, fedt og professionelt spring, hvor man følte, at man var i trygge hænder lige fra start, til man landede på jorden igen. Mega fed og uforglemmelig oplevelse. Kan klart a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt fantastisk oplevelse hos Aversi, med dygtige instruktører. Stemningen ved klubhuset var afslappet og god, hvilket kun gjorde at man følte sig tryg ved stedet og at springe selv. Det kan helt sikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aversi Faldskærmsklub er en af Danmarks førende faldskærmsklubber, hvor vi tilbyder oplevelser for både nybegyndere og erfarne springere. Med et passioneret og erfarent team sikrer vi, at sikkerheden altid er i top, og at du får en uforglemmelig oplevelse med adrenalinen i højeste gear! Vi sætter altid vores tandemspring fra mindst 4000 meters højde, så du får det ultimative frie fald. Klubben ligger kun 40 minutter fra København, hvilket gør det nemt at komme til os. Uanset om du drømmer om dit første tandemspring eller vil forfine dine færdigheder som erfaren springer, er vi her for at hjælpe dig. Vi byder på fantastisk fællesskab og en stærk klubånd, hvor alle er velkomne! 🌟 Se mere om klubben og vores priser på vores hjemmeside. www.aversi.dk Blue skies/ Team AVERSI
Tornelundsvej 8, 4690, Haslev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Kæmpe oplevelse at springe ud fra 4000 meters højde! 🪂
En stor tak til de fantastiske instruktører hos Aversi Faldskærms Club for at give os en oplevelse, vi aldrig vil glemme. 🙏
Sikke et sus at kaste sig ud af flyveren – adrenalinen pumpede, og følelsen var helt ubeskrivelig! 😍
Min hustru var meget nervøs, men instruktørerne var virkelig gode til at få hende til at slappe af og skabe en herlig og tryg stemning. 🤗
Jeg er så glad for, at vi valgte Aversi – en fed dag med masser af grin, spænding og fantastiske mennesker. 😄
Kan varmt anbefale Aversi Faldskærms Club til alle, der drømmer om en unik oplevelse. Jeg bliver helt sikkert nødt til at prøve igen! 🚀

Skydive Copenhagen is epic! Best vibe in Zealand🤩🪂

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Danmarks hyggeligste klub. 🥳 Fik mit første spring i Aversi og det blev IKKE det sidste.

Réponse de Aversi Faldskærms Club
What a fantastic experience. Not just the skydiving itself which was awesome, but the team are so friendly and helpful. They made us feel welcomed, safe and ensured above all we have a great time. Thanks to the team at Aversi for making our day so special ♥️

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Super fed oplevelse - Tandemspring!
Instruktørerne er super professionelle og venlige. Man føler sig i kompetente hænder under hele oplevelsen og man får lysten til at udforske faldskærmsudspring yderligere. Tak for en god dag!

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Vildt søde mennesker, professionelle og god stemning. 🤩 Mega hyggelig klub, med en dejlig stor terrasse med borde og pallesofaer, perfekt når solen skinner ☀️🤩 Bedste faldskærmsklub 🤩🤩
Glæder mig til at komme igen🤩👍

Réponse de Aversi Faldskærms Club
En oplevelse for livet. Fed klub, professionelle mennesker og for mig har det været en oplevelse for livet! Kan klart anbefales.

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Jeg var på kursus 11-12. oktober 2024.
Uddannelsen og springet var i verdensklasse, og jeg glæder mig til at springe mere og komme i gang med min uddannelse.
Den manglende stjerne handler om logistik.
Få timer før kursusstart blev lokaliteten ændret, det gav nogle planlægningsmæssige udfordringer.
På springdagen var vi en stor gruppe, som skulle have samlet debriefing. Derfor var det ikke særlig fedt, at være på første lift og være tvunget til at vente 8 timer på at de sidste var blevet færdige.. Man kunne måske have gjort vores gruppe færdig og så tage tandemspringerne bagefter, i stedet for at klemme dem ind mellem os med en masse tidsspilde til følge.
Lad mig vende tilbage til kernen. Engagerede og sympatiske instruktører og en uddannelse der gjorde, at jeg tror alle følte sig 100% rustede til deres første spring.. Uddannelsen var så grundig, at jeg faktisk føler mig lidt snydt, fordi jeg slet ikke var nervøs da Bjarne råbte GO! og jeg hoppede uden tøven, og uden nævneværdig høj puls.
Og da jeg så hang der under den rektangulære skærm, slideren var gledet ned og linerne var i perfekt stand, samtidig med jeg fløj lige ud.. Så var det bare at nyde turen.
Tak for oplevelsen, vi ses til AFF

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Jeg hoppede ud af et fly ved 1,4km højde og jeg er stadig i live. Bjarne har været en fantastisk instruktør.

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Fantastisk oplevelse - Svigerfar på 86 fik én på opleveren i de skønneste omgivelser.

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Fantastisk oplevelse - god stemning. Søde og rare “hoppere”.

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Det var det fedeste jeg har prøvet og kan klart anbefale den. Super søde mennesker 😁
6* her fra 💪

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, som man kan få stor trang til at gøre igen og igen...
Udover det, har instruktørene gjort et virkelig godt arbejde med at fortælle hvordan det hele vil komme til at fungere...
Det her er den perfekte gave til en person der er vild med rutsjebaner, og andet form for adrenalin oplevelser...

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Fedeste oplevelse ever, det er 100% sikkert at det skal prøves igen!

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Hej det var en fantastisk oplevelse som jeg har ventet på i mange år. jeres modtagelse var bare alle tiders rolige omsorgsfulde. Selve proceduren om hvordan det skulle foregå havde i meget tjek på så man viste hvad der skulle foregå. Jacob var bare alletiders omsorgsfuld og fotografen var også meget omsorgsfuld. venlig hilsen merete

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Aversi, kæmpe anbefaling til jer herfra. Jeg var vild med det hele især det sjove. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.
Drømmer du om at springe i faldskærm så gør det her!

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Jeg sprang mit første spring . Aldrig har jeg haft federe oplevelse . Instruktør og kameramand var fantastiske og gav mig den vildeste oplevelse . .

Réponse de Aversi Faldskærms Club
Cash fulgte mig igennem med fed tilgang til opgaven og fedeste humor.