Efter en yderst behagelig og serviceminded samtale med Christina , viser det sig at der er sket en fejl. Der sker sommetider for os allesammen - men super tilfreds med udfaldet og en ny pakke er nu af... Voir plus

Ekstrem god kundeservice! Har ikke oplevet så god en service før. Jeg fik personlig vejledning og der blev virkelig taget sig tid til at lytte til mine spørgsmål omkring et produkt. Vil klart an... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg er stor tilhænger af AYAVAs produkter til børn, i sær deres spisetidsprodukter - de gør en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pæne, enkle og ho... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte sidste år udskiftnings hoveder til vores solar buddies. Det nye hovede lugtede meget kraftigt og jeg huskede at det stod på hjemmesiden at det var en reklamationsfejl. Jeg valgte at skrive t... Voir plus

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin pour enfants
  3. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Hos AYAVA bestræber vi os på at finde produkter som er med til at gøre hverdagen for forældre lettere. Alle produkter er nøje udvalgt og brugt af mine børn og jeg. For os handler det om at vi kan bruge mere tid sammen med vores børn og bekymre os mindre om oprydning eller spild. Vi prøver at fokuserer på produkter, som gør det lettere for dig og sjovt for dine børn. Lige fra spisetid til legetid. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, vil vi sætte stor pris på muligheden for at hjælpe dig først. Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@ayava.dk eller på telefonnr. 51 72 00 82

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

5 stjerners behandling!

I sommers, bestilte jeg en solarbuddi som skulle gøre det lidt nemmer at give min datter solcreme på, også hun selv kunne gøre det uden at være fedtet ind.
Super god service, hurtig levering, alt var godt😊 LIGE INDTIL, mor her kom den i opvaskemaskinen🤦🏼 det kunne den ikke lide.
Jeg skrev til hjemmesiden, kun for at advare dem, så andre ikke ville gøre det samme. Fik så en ny uden beregning, på trods af det mig selv der var den klodsede! Jeg har fået den bedste service og den sødeste behandling på min egen klodsethed!
Jeg handler helt sikkert her igen, de er så meget der værd🥰

19 septembre 2023

Det er god service og en klar anbefale værd.

Rigtig fine produkter, og leveringstiden var hurtigt.
Vi opdagede en lille manglen ved et af produkterne, som kun var synlig fordi jeg havde købt to af samme madkasse i forskellige farver. En snor i madkassens farve og alfabet klistermærker.
Inden for 1 døgn havde Christina svaret på undrende mail, og vil sende det manglende element så snart det ankommer fra leverandøren.
Det er god service og en klar anbefale værd. Produkterne er perfekt til børn

24 août 2023

Afventende

Købte 2 super fine snackspinnere. Den ene gik desværre i stykker indenfor 1 time - det kan jo ske!

På kundeservice blev jeg så henvist til selve producenten af produktet — hvor jeg skulle stå for kommunikationen med dem på engelsk, hvilket som udgangspunkt undrer mig, frem for at webshoppen håndterer det?!

Men kontakten med producenten forløb fint, og 8. august afsendte de en ny snackspinner.

Jeg afventer så fortsat modtagelse (?).

Så lidt tam oplevelse, med lidt meget bøvl med noget, som jeg måske ikke mener burde være min tjans at tage sig af. Derudover er jeg også super ærgelig over, at man sender 1 spinner fra USA (!!!) i stedet for, at den danske webshop tog sig af problematikken og praktikken til en start (og forhåbentlig undgik forsendelse af 1 ting over på den anden side af jorden).

Nå, men nu er jeg spændt på, hvornår den mon dukker op.

Update sep 23: processen blev besværlig grundet producent. Servicen fra renbarnemad upåklagelig og sød. Tak for det.

Vi kom i mål med det og snackspinnerne ruller.

23 août 2023
Logo de AYAVA

Réponse de AYAVA

Hej Ditte, jeg er ked af din dårlige oplevelse. Jeg har desværre fået besked fra Göbe om at de skal håndtere alle reklamationer og derfor er du blevet henvist til dette. Jeg arbejder på at løse dette problem, da jeg heller ikke mener at dette er den rigtig måde at løse en reklamation på.

Skulle der forekomme andre problemer må du meget gerne tage fat i mig direkte og så skal jeg nok hjælpe dig.

Mvh. Christina

God handel

Nem handel, hurtig levering og god service. Vil klart anbefale.

27 juillet 2023

God kommunikation

Min ordre var en forudbestilling, men der var fin kommunikation fra virksomheden undervejs 😊😊

13 juillet 2023