Mycket nöjd! Lade en beställning där en av produkterna som levererades, hade ett produktionsfel. Fick snabb och professionell hjälp via kundtjänst. Rekommenderar absolut denna butik/webbsida och skul... Voir plus

Jag beställde lite saker och betalade. Får då några minuter senare ett sms från Bactive, där de ser att jag beställt extrasaker som egentligen kommer i ett set. Jag sparade 400 kring med hjälp av det... Voir plus

Mycket prisvärt renskinn i form av sittunderlag. Generöst tilltaget (40×50cm) jämfört med andra leverantörer av likadan produkt. Rekordsnabb frakt och katten nu riktigt varm och nöjd i sitt hus. Ku... Voir plus

Fantastiskt bra kundservice och bemötande. De ringde mig strax efter att jag lagt ordern för att beklaga att en produkt var slut i lager som jag hade beställt och den skulle inte komma in på ett tag.... Voir plus

1. Sport

Informations provenant de diverses sources externes

Vi erbjuder ett stort sortiment för din träning och för din fritid. Med låga priser och snabba leveranser lovar vi att du blir nöjd

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Stormtändare

Bra låga. Liten och smidig.

11 juillet 2024

Hej Paula,
Kul att du är nöjd! Tack för ditt fina omdöme.

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Dock så var kvaliteten på pilarna till det billiga setet dåligt. Man kanske inte kan räkna med mycket mer heller.

6 juillet 2024

Hej Lars-Göran
Tack för ditt omdöme!

Så snabb leverans

Så snabb leverans, tog 1 dygn från lagd beställning tills varorna gick att hämta ut.

25 juin 2024

Réponse : Bactive

Kul att du är nöjd! Tack för ditt fina omdöme!

Snabba svarsbekräftelse, snabb leverans.

11 juin 2024

Hej Arnold,
Kul att du är nöjd - tack för ditt fina omdöme.

Fanns inga andra fraktalternativ. Spårbart till ombud PostNord eller spårbart till postlåda hade varit bättrehade varit bättre

Tyvärr så använder ni DHL och paketet skickas till ett ombud utan möjlighet för mig att ändra till något annat DHL ombud, dvs om det finns några andra alternativ.

Det ombud som paketet levereras till o detta fall ligger på andra sidan älven och det är jonbbigt att cykla dit. Det har däremot bättre öppettider än DHLs egna ställe har.

Om man kör bil dit så får man köra en lång omväg. Först måste man köra till bron sedan skall man köra en lång väg tillbaka innan man kommer fram.

Hade det skickats med PostNord, fortfarande till ombud och inte till min postlåda, så hade jag kunnat ändra ombud och fått det skickat till en av PostNords paketboxar. En av dem ligget bara ca 200m bort.

Hade det skickats till standard ombudet så har de öppet väldigt sent på kvällen, även andra ombud har öppet väldigt sent.

Schenker hade också varit ett bättre alternativ än DHL.
Schenker har också flera ombud som har öppet väldigt sent.

Sedan, DHL verkar ha dålig spårning.
Mitt paket ligger enligt spårningen fortfarande kvar i Borås, 2 dagar nu.

I detta fall är DHL väldigt långsamma, vilket är lite märkligt för DHL brukar vara supersnabba.

Jag brukar säga att det går fortfarande att beställa ett paket från Tyskland med DHL än att beställa ett paket från Stockholm med PostNord.

Ett exempel: när jag senast beställde några bildelar från Autodoc.de så gjorde jag beställningen på måndag förmiddag och jag kunde hämta paketet hos DHL på onsdag eftermiddag.

Det paketet packades och blev upphämtad av DHL runt 17 samma dag. Sedan tog det ca 36 timmar att frakta det från Tyskland till norra Sverige.

Men just nu har jag ingen bil så jag måste cykla när jag inte har tur och min bror kan skjutsa mig då han också åt samma håll för några ärenden.

Så om DHL är ert ända fraktalternativ så kommer jag förmodligen inte att köpa något hos er igen.

Oftast så handlar jag bara hos webbutiker som har fraktalternativet "hemleverans" när det är stort och tungt och när det är mindre paket som skulle kunna rymmas i postlådan så väljer jag "spårbart till postlådan" eller om det är lite mer värdefullt så väljer jag fraktalternativet "spårbart till ombud" med PostNord för då kan jag välja vilket ombud jag vill ha och då väljer jag Paketboxen.

8 mai 2024

De skickade varorna samma dag jag…

De skickade varorna samma dag jag beställde- toppen! Hade ett par frågorsom svarades på inom ett par timmar. Hjälpsam och trevlig upplevelse. Handlar gärna igen!

7 mai 2024
Avis spontané

Hej Martina,
Vad kul att läsa - tack för ditt jättefina omdöme!

De svarar inte i telefon och inte på…

De svarar inte i telefon och inte på mail. Saknar min leverans men får ingen feedback när jag försöker nå dem. Så frågan återstår är det ändå ett företag som inte vill kundkontakter men gärna pengar

7 mai 2024

Hej Ann-britt,
Lite tråkigt omdöme när verkligheten inte riktigt var så...