Vi var afsted med 3 børnebørn af begge køn i alderen 7-15 år. Vi var alle godt underholdt. Programmet var meget varieret med humoristiske indslag mellem de enkelte numre. Programmet indeholdt alle asp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Cirkus Baldoni er en eventyrlig oplevelse som alle eventyr-elskere bør opleve. Artisterne i showet giver den hele armen og det er tydeligt at de følger med i tidens artistiske stilarter. De gør al... Voir plus
Min familie og jeg så cirkus Baldoni her til aften - mage til nærhed, humor og oprigtig fantastisk artisteri skal man lede længe efter. Vi måbede flere gange. De var SÅ dygtige! Alle pengene værd!... Voir plus
cirkus er en tidslomme og det er altid spændende at se hvordan den traditionelle forlystelse klarer konkurrencen med de nye hurtige medier. #CirkusBaldoni leverer en 5⭐️ forestilling og formår at... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.baldoni.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Danmarks bedste familiecirkus
Igen i år havde vi en fantastisk oplevelse i Baldoni.
Der er noget til alle aldre og hvert år finder de på noget nyt og anderledes. I år, var vi specielt glade fo kattene, trampolin-nummeret, lagkage nummeret og drømmenummeret.
Virkeligt opfindsomt og hyggelig humor. Helt eminent familiecirkus.
Baldoni er helt fantastisk!
Baldoni er helt fantastisk!
Dét cirkus skal vi helt sikkert tilbage og se igen til næste sommer, med hele familien. De laver et super godt show både for store og små, og det er vist noget nyt hvert år, Så vi glæder os allerede.
Men husk at der er 1 fri refill på slushice, for det siger de ikke når man køber en. -(Der er helt sikkert et skilt et eller andet sted, men i mængden af mennesker så jeg det desværre ikke) Så jeg vil huske det til næste gang! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Cirkus Baldoni
Nærvær
Nærvær. Man bliver set, hørt, talt med, glæde. Super god oplevelse og vi kommer igen næste år.
Enestående show!!
Enestående show med artister i verdensklasse og en sprechsteilmeister der gav latterkramperfik og fik tårerne til at trille.
Alle bør unde sig en tur i Cirkus Baldoni!
Kæmpe fed oplevelse
Kæmpe fed oplevelse, knægten havde en fest.. 🙏🏻💪🏻🤩 vi kommer helt sikkert til juleshow 🤘🏻😝
Fantastisk show og god service.
Vi var bedsteforældre afsted sammen med…
Vi var bedsteforældre afsted sammen med vores barnebarn på 6 år. Vi følte os alle 3 meget underholdt, fra start til slut.
Super godt show!
Super godt show!
Vi både grinte og blev helt nervøse.
Dygtige kunstnere.
Vi kommer igen til jul.
Det er altid en god oplevelse
Det er altid en god oplevelse, når børnene ler i cirkus 🤡 og det gør de i denne forestilling 🤣🤩 så tak for det😍
Super god forestilling og god…
Super god forestilling og god underholdning selv til vores 2 årige barnebarn
Alle artister var utrolig dygtige og…
Alle artister var utrolig dygtige og det var et meget flot show. Vi var meget imponerede over kattene.
Jubiii
Skøn oplevelse, hvor sanser hos børn og voksne bliver vagt.
Baldoni brilliere med rigtig god service.
Samt gode priser.
Virkelig en god oplevelse!!
Vi havde vores to børn med på 4 og 7 år, og for den 4 årige var det hans første cirkus forestilling. Hold op en positiv oplevelse for både børn og voksne. Det første vores 4 sagde var at sprechstallmeister “han synger godt”, og da det var slut og vi spurgte om han synes godt om cirkus sagde han at alle var virkelig seje. Han grinte så tårerne trillede når artister, Leo og Charlie foldede sig ud.
Vores ældste grinede, var begejstret og holdte sig for øjnene ved de dristige numre. Alle følelser kom i spil❤️
Tusind tak for en skøn oplevelse, og for den glæde I bringer til især børnene🤩
Det rammer en rigtig god balance mellem…
Det rammer en rigtig god balance mellem at være sjovt og imponerende! min 5 årige var ved at falde ned af stolen af grin flere gange.
Et godt og sjovt show
Et godt og sjovt show. Både børn og voksne grinte meget. Virkelig et cirkus der er værd at opleve, var meget imponeret. Kommer helt sikkert igen🤩❤️
Megen morskab for børn (og voksne)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.