Det bestilte produkt var utæt, og var derfor løbet ud i pakken under forsendelsen. Der mangler helt præcist 14 ml af 100 ml, altså 14% af produktet - der skal bruges 1 ml pr. behandling, så det... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har kjent Bjarne's frø og planter siden 2014 og jeg har bestilt derfra mange gange. Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer. Bjarne er kjent for sine rundhåndede gara... Voir plus
Jeg fik den vare jeg havde bestilt, så 100% tilfredshed der, men hvorfor det skal koste 50 kr i fragt til en pakke shop for et brev med GLS og tage 6 dage, når jeg for 29 kr også med GLS kan få hjemm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har flere gange købt friske chilier hos Barney og vil på ALLE måder anbefale at handle friske chilier, frø og tilbehør hos ham (og nej jeg bliver ikke sponsoreret :-) ) -jeg købte friske chi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik
Coordonnées de contact
Frifeltvej 1, Rimmerhus, 6920, Videbæk, Etats-Unis
- bjarne-h@mail.dk
- www.barney.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
perfekt
har fundet en masse spændende frø, glæder mig til at se resultatet i sommerens løb
Perfekt Sted
jeg har nu handlet med bjarne nogle gange og det er hurtig og god behandling man får det sted,jeg kom til at lave en fejl med forsendelsen men fik mine vare aligevel mod efter krav (perfekt)
God netbutik
Jeg har handlet her et par gange og varerne kommer som lovet.
De har et bredt udvalg
hurtigt, men hele ordren ikke færdigbehandlet
Jeg har forudbetalt gødning, men fik bagefter at vide, da ordren blev delvist modtaget, at det ikke må sendes til Grønland. (Det der kom, kom meget hurtigt - tak for det.
Hvad med mit tilgodehavende.?
Das det er et ret lille beløb er det måske nemmest bare at sende nogle interessante frø.
De har stort udvalg og mange specielle frø til rimelige priser. Har handlet der flere gange med god service.
Jeg kan kun være tilfreds!
Hurtig levering, fint indpakkede frø - og rigeligt af dem :)
Formidabel
Købt frø her to gange. Behageligt og sikkert sted at handle.
Hurtig levering - 1 til 2 dage.
Perfekt.
Barney elsker chili. Jeg elsker chili. Alt er godt
Det eneste der er at sætte en finger på er at frøene ikke altid spirer. Jeg ved ikke om Bjarne blander frøene (istedet for kun at tage ti frø fra samme frugt) og dermed forøge spiringsprocenten - men det kunne måske gøre en forskel.
Hurtig og personlig betjening
Forsendelsen var billig, og den blev ikke højere af, at ordren kom i flere omgange, den sidste fra Tyskland.
super service, stort udvalg i spændende planter
Super service, stort udvalg i spændende varekatalog, hurtig betjening
Fantastisk service
Jeg har igennem flere år bestilt frø hos Bjarne. Det har altid været en super oplevelse med spændende frø og ultra kort leveringstid. Der er rigeligt med frø i pakkerne så kæmpe thumbs up herfra.
Super service og hurtig levering
Ikke andet end roser herfra. Super stort og spændende udvalg på hjemmesiden, nærmest øjeblikkelig levering, gode vejledninger på hjemmesiden, og manden svarer hurtigt på spørgsmål via mail eller FB... Så super biks, der klart kan anbefales til alle plante/havenørder.
Den rigtige pris og OK levering
Købte en el-opvarmet spirekasse. Prisen var i orden og købet leveret inden for et par overskuelige hverdage.
troværdig service
Jeg fik en meget god service og produktoplysning så det er absolut motiverende at handle hos Barney.
Spændende udvalg, hurtig og problemfri levering
Let og overskuelig hjemmeside med et interessant udvalg af frø og produkter. Desuden kort og god vejledning i forbindelse med frøene/produkterne. Hurtig levering. Alt er bare i orden.
Mange frø, gode beskrivelser og flink til at hjælpe
Har kun gode ting at sige om dem. Har kun en gang modtaget tomat frø jeg ikke kunne spire, men fik nogen andre i stedet for og lidt ekstra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.