Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Heden 6, 5000 Odense, DK

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de pompes funèbres
  2. Directeur funéraire

Écrit par l'entreprise

Hos Bøilerehauge og Odense Begravelsesforretning møder du erfarne og nærværende bedemænd, der hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Odense. Vi ved, at det kan føles overvældende at skulle træffe mange beslutninger midt i sorgen, og derfor er vores vigtigste opgave at skabe ro, overblik og tryghed. Med mange års erfaring og et solidt lokalkendskab til Odense og omegn kan vi tilrettelægge en personlig og værdig afsked – uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en enkel bisættelse, en ceremoni uden præst eller en alternativ løsning som askespredning. Stadig flere vælger også bæredygtige løsninger, og vi tilbyder grønne alternativer som miljøvenlige kister fra Green Goodbye. Du er altid velkommen i vores forretning på Heden i Odense, men vi kommer også gerne hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig med at skabe en smuk og mindeværdig afsked, hvor dine og afdødes ønsker er i centrum.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

92 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var en god kemi lige fra start

Der var en god kemi lige fra start. Når man nu skal beslutte SÅ store ting som en mors sidste rejse, på kort tid, fungerede alt bare. Kæmpe ros til Helle Skovmand. Har aldrig givet en bedemand krammere. Det har jeg nu, og endda nogle stykker.
Empatisk, lyttende, og god til at vejlede.

19 août 2026

Kære Anja

Mange tak for din fine tilbagemelding.

Det er dejligt at læse, at kemien med Helle var der fra første møde, og at hendes nærvær, empati og vejledning gjorde en forskel, da de mange store beslutninger skulle træffes.

Vi giver din ros videre til Helle.

Noté 5 sur 5 étoiles

De varmeste anbefalinger herfra.

Jeg er ked af, at anledningen var, at vi skulle tage afsked med min morfar, men vi kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelige vi er for den hjælp og omsorg, vi fik hos Begravelse Danmark – bedemænd Claus og Jan.

Vi vil gerne sige en stor og hjertelig tak for den omsorg, respekt og professionalisme, vi blev mødt med i forbindelse med min morfars begravelse.

Fra første kontakt følte vi os trygge og i de bedste hænder. I tog jer god tid til at lytte til vores ønsker og behov, og I guidede os gennem hele forløbet med stor empati, ro og forståelse i en svær tid.

Selve begravelsen var smuk, værdig og præcis, som vi havde håbet og min morfar havde ønsket. Alt var velorganiseret ned til mindste detalje, og det gav os mulighed for at fokusere på at tage afsked med et menneske, vi holdt meget af.

Vi er dybt taknemmelige for den varme, respekt og omsorg, I viste både vores morfar og hele familien. Det har betydet mere, end ord kan beskrive.

Intet var besværligt, alle ønsker - store som små - blev gennemført og Claus og Jan lod os igennem hele forløbet bruge alt den tid vi havde behov for.

Vi kan på det varmeste anbefale Claus og Jan til andre, der står i den svære situation at skulle tage afsked med en, de elsker.

Tusind tusind tak for at gøre en rigtig svær og sorgfuld periode nemmere.

29 mai 2026

Kære Louise

Tusind tak for din rørende anmeldelse og for de fine ord om Claus og Jan. Det betyder utrolig meget for os at læse, at I følte jer trygge, mødt med omsorg og godt hjulpet gennem hele forløbet.

Vi er glade for, at Claus og Jan kunne være den støtte, I havde brug for, og at de var med til at skabe en smuk og værdig afsked, som levede op til både jeres og din morfars ønsker. Det er netop den tryghed, nærvær og respekt, vi ønsker at give familier i en svær tid.

Vi giver naturligvis jeres flotte ros videre til Claus og Jan.

Endnu en gang tak for jeres tillid.

Bedste anbefaling.

Det er første gang vi står og skal bruge en bedemand og hvad gør man så. Vi undersøgte lidt på nettet men blev ikke klogere, så vi tog den første den bedste. og hvor er vi glade for at vi gjorde det. Der mødte vi Jan Christensen og han var med os hele vejen. Vi blev mødt, hørt set og meget mere. Jan er den helt rigtige mand i det job. Og vi kan på det varmeste anbefale Jan og Begravelse Danmark - Din lokale bedemand.

26 avril 2026

Kære Eva

Mange tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse.

Vi ved, at det kan være svært at stå i situationen for første gang, og derfor betyder det meget for os at høre, at I følte jer mødt, hørt og godt hjulpet hele vejen igennem.

Vi er glade for, at Jan kunne skabe tryghed og støtte i en svær tid.
Tak for anbefalingen af både Jan og Begravelse Danmark.

Begravelse ved Fraugde Kirke

Vi vil gerne rette en stor og hjertelig tak til Begravelse Danmark for den støtte og hjælp, vi modtog i forbindelse med min mors begravelse.

I en svær og følelsesladet tid blev vi mødt med stor respekt, omsorg og professionalisme. Hele forløbet blev håndteret med ro, overblik og en ægte forståelse for vores situation, hvilket gjorde en stor forskel for os som familie.

Alt blev arrangeret smukt og værdigt, og vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Der var altid tid til at lytte til vores ønsker, og vi blev guidet på en måde, der gjorde det hele mere overskueligt.

Vi er dybt taknemmelige for den varme og støtte, vi oplevede, og kan varmt anbefale Begravelse Danmark i Odense med Jan Christiansen og hans kollegaer til andre, der står i en lignende situation.

21 mars 2026

Kære Claus

Mange tak for jeres anmeldelse.

Det betyder meget for os at læse, at I har oplevet støtte, ro og overblik i en svær tid. Det er netop vores mål at møde de pårørende med respekt, omsorg og nærvær – og at skabe tryghed gennem hele forløbet.

Vi er glade for, at I følte jer godt guidet, og at afskeden blev, som I ønskede det. Jeres ord betyder meget for os og bliver naturligvis delt med Jan og hans kollegaer i Odense.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi takker Jan i Odense for en helt…

Vi takker Jan i Odense for en helt igennem god oplevelse. Kompetent og behagelig.

13 mars 2026

Réponse de Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense

Mange tak for jeres anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse, og at Jan i Odense blev oplevet som både kompetent og behagelig.

Hos Begravelse Danmark betyder det meget for os, at de pårørende føler sig trygge og godt hjulpet gennem hele forløbet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlig og professionel service

Kontaktede firmaet i forbindelse med min brors død. Helle Skovman i Odense klarede det hele på en meget venlig og professionel måde. Både ved den første samtale og i kirken.

20 janvier 2026

Kære Claus

Mange tak for den fine tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at forløbet blev oplevet som både venligt og professionelt. Og at Helle kunne skabe tryghed og overblik – både ved den første samtale og under højtideligheden i kirken.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til Claus for hans store…

Tusind tak til Claus for hans store hjælp omkring min mors bisættelse. Jeg har oplevet en høj grad af professionalisme, men også en stor menneskelig indsigt og forståelse. Andægtighed når det var påkrævet, og smil og lune når det var det, jeg havde behov for. De allerbedste anbefalinger herfra.

22 janvier 2026

Kære Inge

Mange tak for din fine tilbagemelding, og for de varme ord om Claus. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både høj professionalisme og menneskelig indsigt i forbindelse med din mors bisættelse.

Hos Begravelse Danmark lægger vi stor vægt på at møde hvert menneske med respekt, nærvær og den rette balance mellem andægtighed og varme – derfor er vi glade for, at du har følt dig set og forstået hele vejen.

Tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedemand Jan Christensen fra Begravelse…

Bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark var en rigtig god støtte for os i forbindelse med bisættelsen af vores mor. Han var yderst kompetent, rolig og medfølende. Guidede os godt igennem forløbet og var god til opfølgning. Han var altid klar til at hjælpe når vi havde spørgsmål. Jan var god til at få lidt gjort det uvante og formelle til noget godt for os og trygt. Bedste anbefalinger herfra.

3 janvier 2026

Kære Pia
Mange tak for jeres anmeldelse, og for at dele jeres oplevelse i forbindelse med bisættelsen af jeres mor.

Vi er glade for at høre, at Jan Christensen har været en god støtte for jer – med ro, kompetence og medfølelse – og at I følte jer trygt guidet gennem hele forløbet.
Og at hans opfølgning og tilgængelighed, har gjort det lettere for jer at få svar og overblik undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et godt forløb i en svær tid

Jan udviste stor professionalisme, omsorg/støtte og overblik i en svær tid.

13 novembre 2025

Réponse de Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet et godt forløb i en svær tid, og at Jan har mødt dig med professionalisme, omsorg og overblik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Michael has handled my situation with…

Michael has handled my situation with care and awareness and made my job very easy by knowing how to speak both English and Danish. I recommend them.

24 décembre 2025

Dear Pernille

Thank you very much for your review. It means a lot to hear that Michael handled your situation with care and attentiveness, and that his ability to speak both English and Danish made everything easier for you.

Warm regards,

God oplevelse med Jan i Odense

Vi havde en fin oplevelse med Jan i forbindelse med min fars død. Han var rigtig let at snakke med og gjorde en svær situation mere overskuelig. Når vi ringede, var han altid hurtig til at svare og være behjælpelig med svar på vores spørgsmål.

7 novembre 2025

Kære Freja

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I havde en god oplevelse med Jan i Odense.
Vi er glade for, at Jan var let at tale med og kunne gøre en svær situation mere overskuelig – og at I oplevede, at han var tilgængelig og hurtig til at hjælpe når I havde spørgsmål undervejs.

Tak til Jan fra Bøilerehauge/Begravelse Danmark

Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i røret, da jeg ringede morgenen efter at min kære søster var gået bort. Man føler sig i meget trygge hænder i en svær tid, og Jan var meget professionel, venlig og empatisk i hele forløbet. Desuden meget nem at kommunikere med når man havde spørgsmål - og hvis han var optaget ringede han altid tilbage så hurtigt som muligt. En stor og varm anbefaling herfra til Jan.

2 octobre 2025

Kære Gitte

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og de varme ord om Jan.
Det glæder os meget at høre, at du har følt dig trygt støttet og mødt med både empati og professionalisme i forbindelse med din søsters bisættelse.

Jan blev meget rørt over at læse din hilsen og glad for at have kunnet være en hjælp i en svær tid.

Varm anbefaling af Jan. Han er en virkelig empatisk bedemand

Vi vil gerne have lov at takke bedemand Jan Christensen for den nære og varme håndtering af hele situationen, man som pårørende pludselig står i, når man mister én af sine kære. Jan var simpelthen så omsorgsfuld og tillidsvækkende. Vi følte os vigtige og prioriteret og Jan var dygtig til at få “ting til at ske”. Samtidig er Jan et meget lunt og humoristisk menneske, hvilket er en stor hjælp, og lettelse, når man står midt i sorg og forvirring. Vores aller varmeste anbefalinger går til Jan. Tak Jan, du gjorde en stor forskel for os ❤️

2 juin 2025

Kære Mellanie

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder meget for os – og ikke mindst for Jan – at høre, hvilken forskel han har gjort for jer i en svær tid. Vi har naturligvis delt dine fine ord med ham, og han blev meget taknemmelig.

At I har følt jer set, prioriteret og hjulpet, er netop det, vi tilstræber i mødet med pårørende.

Vi sender de bedste ønsker til dig og din familie.

De varmeste hilsner fra Begravelse Danmark.

God og respektfuld

Jan fra Begravelse Danmark Odense, hjalp os utroligt meget hele vejen ifm min mors bisættelse i påsken. Pga. helligdagene, løb vi ind i nogle udfordringer, bla. at låne et sted for at få en fremvisning og blomsterbutikker bringer ikke kistepynt ud.
Men alt det fixede Jan, hvor han kontaktede kapellet og fik lov til at låne en sidebygning, og Jan skaffede en kontakt til en blomstermand, der ville levere kistepynt på 2. påskedag. Telefonen bliver taget og sms besvaret- han guidede os godt igennem processen, på en meget venlig og respektfuld måde.
Kan kun varmt anbefale Begravelse Danmark Odense.

16 avril 2025

Réponse de Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Odense

Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Jan, der blev meget glad for at høre, at I var tilfredse med hans service.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Tak til Begravelse Danmark Odense

Jeg gjorde brug af Jan Christensen fra Begravelse Danmark til min fars bisættelse. Fra første møde følte jeg mig mødt, lyttet til og forstået af Jan, der både var meget professionel og nærværende i sin støtte. Jeg følte mig meget tryg i hele forløbet. Og vigtigst af alt, så gjorde Jan en stor indsats, så vi fik en fin afsked med min far.

22 janvier 2025

Kære Pernille

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus