Behangservice Nederland Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie tussen projectmanager en mij. Afspraak is afspraak bij de projectmanager en hij is erg goed bereikbaar en vriendelijk. Binnen hele korte tijd is mijn nieuwbouwwoning volledig strak!... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag, was het dan zover.. Behangservice Nederland BV zou komen om de muren te voorzien van Renovliesbehang en af re rollen met kleur 9010. Het totale plaatje is boven verwachting gerealiseerd, z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aanrader

Binnen 1 dag waren alle muren in mijn appartement behangen en afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Het lijkt echt alsof mijn muren gestuct zijn, zo strak alles is gedaan. Bedankt hiervoor!

13 mai 2024

Réponse de Behangservice Nederland

Super dat je de tijd neemt om een review achter te laten Britt! Ons team waardeert dat enorm. Groeten, Geert - Behangservice Nederland

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ervaring met behangservice…

Uitstekende ervaring met behangservice Nederland.
Harde werkers en secuur en kwalitatief goed behang en schilderwerk afgeleverd. Aanrader!

8 mai 2024

Réponse de Behangservice Nederland

Dankjewel Marco! Ons team stond graag voor je graag.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Via een kennis werd ik op de hoogte gebracht van Behangservice Nederland omdat ze topwerk hadden geleverd. Toen ik contact met ze opnam, werd ik direct gebeld door een vriendelijke medewerker. Hierin werd mijn opdrachtaanvraag besproken en werd vervolgens een offerte gestuurd. Dat was 3 jaar terug en recent zijn we verhuisd, dus hadden we weer hulp van ze nodig. Ze leveren altijd super kwaliteit! Ik kan niet meer dan tevreden zijn met de snelle service, lage prijs en hoge kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare partij, dan moet je zeker kiezen voor Behangservice Nederland.

18 avril 2024

Réponse de Behangservice Nederland

Het was weer goed om je te zien Chris! Mocht je met de jaren weer verhuizen dan horen wij weer graag van je ;-)

Groeten, Geert - Behangservice NL

Harde werker

Ik belde op donderdag en op zaterdag kon Argilano mij al helpen met het verwijderen van behang. Zonder hem was de klus niet afgekomen die dag!

6 avril 2024

Réponse de Behangservice Nederland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een positieve review te geven, dit waarderen wij erg. Geert en Argilano - Behangservice Nederland

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en mooie en strakke…

Goede communicatie en mooie en strakke afwerking!

23 janvier 2024

Réponse de Behangservice Nederland

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om voor ons een review te schrijven Maikel. Het team kan dat erg waarderen! Groeten, Geert Behangservice NL

Uitstekend werk door Behangservice Nederland

Behangservice Nederland heeft uitstekend werk bij ons geleverd. We hebben de eerste twee verdiepingen laten behangen, dit is vrijwel niet te onderscheiden van stucwerk! We hadden een paar kleine opmerkingen over de zolder. Na contact met Luis is dit tussen hun andere klussen door direct (EN kosteloos) gerepareerd.

Ik zou behangservice Nederland zeker aanraden voor het behangen en sauzen van een woning.

28 septembre 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Wat een super review Yeal, wij waarderen dat enorm! Groeten, Geert Behangservice NL

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader!! snel, vakkundig en goede communicatie

Echt vak mensen liep van alles mis met de oplevering en op de bouw.
Maar door behangservice Nederland is het uiteindelijk allemaal weer goed gekomen en waren wij op tijd klaar met alles voor de komst van de keuken en vloeren.
Niks dan lof voor de mannen van behangservice Nederland.
Ik zou ze zeker aanraden.

29 septembre 2023

Réponse de Behangservice Nederland

We hebben onze uiterste beste voor je gedaan ES! Bedankt dat je ons hiervoor een positieve review geeft. Waarderen wij enorm.

Super gasten zijn het!

Ik had echt gigantische spoed en mijn budget was beperkt maar het is toch gelukt. Uiteindelijk alles met renovlies laten doen inclusief schilderen en het resultaat is echt verbazingwekkend! Super strak geworden en het team is gewoon cool. Dit is de 2 de woning die ze voor mij hebben gedaan. Als ik weer verhuis dan bel ik ze gewoon weer!

19 août 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Super cool Bram je review! Bedankt daarvoor.

Hele woning laten doen

Hele woning laten doen. Wat een vakmensen. Wij zijn meer dan tevreden 👍 schuren, plakken, afwerken, advies, alles is aan gedacht en goed.

Ze waren ook altijd op tijd en kwamen afspraken na.

Bij een volgende keer zal het zeker weer behangservice worden.

1 août 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Eddy, wat een mooie review! Ik en de jongens zijn er erg blij mee. Groeten, Geert Behangservice Nederland

Super service

Super service ! Al vaker gebruikt gemaakt van dit bedrijf en altijddd goed ! Komen hun afspraken na en laten mooi werk achter

10 août 2023

Nauwkeurig Vakmanschap en Onberispelijke Service

Ik ben uitermate tevreden met de diensten van Behangservice Nederland. Het personeel was niet alleen zeer professioneel, maar ook uiterst netjes en beleefd. Het viel me op hoe schoon ze te werk gingen en aandacht besteedden aan elk detail. Het vakmanschap dat ze hebben afgeleverd is werkelijk indrukwekkend. Mijn muren zien er prachtig uit dankzij hun expertise. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben dat ik voor Behangservice Nederland heb gekozen. Als je op zoek bent naar hoogwaardige dienstverlening en vlekkeloze resultaten, zoek dan niet verder. Dit team heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zal ze zeker aanbevelen aan anderen. Kortom, een topervaring van begin tot eind!

9 août 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Wat cool dat je zo een uitgebreide review hebt geschreven Robin. We zagen al aan je reactie in de woning dat je super blij met het resultaat was maar dit soort reviews worden we natuurlijk erg blij van. Bedankt daarvoor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed bedrijf top top top

9 août 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Bedankt voor de review! We hebben onze uiterste best gedaan om uw woning een paleis te maken. En met succes!

Noté 1 sur 5 étoiles

Meerdere emails gestuurd, onbereikbaar

Antwoord aan Behangservice : Ik krijg nog steeds meldingen dat mijn aanvraag per email niet aankomt.... Ik heb het inmiddels aan een ander bedrijf gegund !

Meerdere emails gestuurd, bericht ingesproken. Totaal onbereikbaar. Krijg allemaal berichten dat de emails geweigerd zijn. Telefonisch krijg je te horen dat ze onderweg zijn voor werk. Op de voicemail reageren ze niet. Belooft niet veel goed voor het werk wat ze uitvoeren......

31 juillet 2023

Réponse de Behangservice Nederland

Update: Als wij "niet" bereikbaar zijn waarom heeft u dan niet gereageerd op het contact verzoek van Trustpilot? Via eerdere berichten heb ik u zelfs mijn privé mail en telefoonnummer gegeven.. Geen reactie..

Na uw bericht heb ik natuurlijk alle mailboxen en contactformulieren gecontroleerd.. Het lukt andere wel om ons te mailen of te bereiken? Maar goed.. We wensen u verder het beste. M.v.g. Behangservice Nederland.

Reactie 1:

Goedemiddag Marck, we zijn tot 12 geopend ivm de vakantie. Het is hoog zomer waardoor de bezetting op 10 procent draait. Uiteraard willen we je graag helpen. Kun je mij even je nummer mailen naar behangservicenederland@gmail.com. Dan bel ik je even vanaf mijn prachtige caravan in Drenthe.. Je kunt alleen een beetje last hebben van kinderen op de achtergrond. Alvast bedankt.

Aanbeveling BouwSector Nederland

Als brancheorganisatie besteden wij jaarlijks honderden nieuwwoningen uit aan Behangservice Nederland. Ze zijn ware kunstenaars als het gaat om renovliesbehang en glasvezelbehang. Wij kunnen aan ze aan iedereen aanbevelen.

31 janvier 2023

Prima behangwerk

Prima behangwerk

Wat een goed behangteam is dit! Wij hebben samen met drie buren Behangservice Nederland ingehuurd en dit is ons goed bevallen. Bedankt voor onze prachtige wanden en plafonds.

19 janvier 2023

Prachtige resultaat geleverd

Prachtige resultaat geleverd

Wij waren meer geld kwijt dan dat we berekend hadden in eerste instantie. Dit kwam omdat onze wanden vanuit de bouw heel erg slecht waren opgeleverd. Overal deuken, pitten en uitstulpsels. Dit gaat nog een staartje krijgen met onze aannemer. In totaal hebben wij 450 m2 door Behangservice Nederland laten stucen, behangen en kitten. Het resultaat is echt ongelofelijk mooi. Bedankt voor het geduld met ons. Wij hadden de stress van een nieuwbouwwoning een beetje onderschat ;-)

19 janvier 2023

Super gedaan mannen

Super gedaan mannen

Overal op internet hebben we gekeken en uiteindelijk gekozen voor Behangservice vanwege de video reviews. Nu staan we zelf ook op Youtube haha. Geweldig!

11 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

7 woningen naast elkaar. Top!

Vanwege onze ervaring met jullie hebben mijn ouders en hun buren ook voor jullie gekozen. 7 buren en iedereen dolgelukkig! Leuke video en bedankt voor de bloemen en vd vlak bon. Erg leuk!

14 janvier 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus