Belisol - Ramen en Deuren - BrasschaatAvis

Kapelsesteenweg 438, 2930 Brasschaat, BE

In elke fase vlotte communicatie. Werk uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Maar toch vooral: prima werk van de vakmannen die de ramen plaatsten. Oog voor detail, probleempjes vlot opgelost, perfect... Voir plus

Alles is netjes geplaatst en afgewerkt door vriendelijke medewerkers. Top !

1. Fournisseur de fenêtres
  2. Magasin de portes
  3. Fournisseur de portes
  4. Fournisseur de fenêtres PVC

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

• Kapelsesteenweg 438, 2930, Brasschaat, Belgique

• 3211210098

Bien

Aucune trace de demande d’avis

206 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super stipt optijd propere afwerking en…

Super stipt optijd propere afwerking en heel behulpzaam kortom een echte aanrader 😄

13 mai 2026

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Brasschaat

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat alles stipt verliep en dat u tevreden bent over de propere afwerking en de behulpzaamheid.

Team Belisol Brasschaat

10-jarige garantie wordt niet altijd (gratis) nageleefd

Bij een huisbezoek van een Belisol-adviseur werd door hem zelf vastgesteld dat bij een eerdere plaatsing (van Belisol Kempen) men "vergeten" was een raam aan 1 zijde op te kitten. Met tocht en geluidshinder tot gevolg.
Dit zou onder garantie kunnen rechtgezet worden bij een nieuwe bestelling.
Omdat deze bestelling in laatste instantie niet doorging, wilde men het opkitten enkel uitvoeren tegen betaling(250 € +BTW) alhoewel de 10-jarige garantietermijn nog niet overschreden was.

18 février 2026

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Brasschaat

Het spijt ons te horen over uw ervaring met de eerdere plaatsing en de daaropvolgende offerte. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we in de toekomst beter kunnen omgaan met garantieverzoeken. Echter hebben wij de garantietarieven correct toegepast, alsook onze tarieven voor herstelwerkzaamheden. Mvg, Belisol klantendienst

Prima werk

In elke fase vlotte communicatie. Werk uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Maar toch vooral: prima werk van de vakmannen die de ramen plaatsten. Oog voor detail, probleempjes vlot opgelost, perfect afgeleverd.

10 juillet 2025

Gilbert,

Fijn dat de communicatie vlot verliep en het werk op tijd af was. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van de ramen en de details. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Brasschaat

Nieuwe ramen

Awel heel mooie begin van ontvangst enzovoort maar en kleine beetje niet meegevallen met kleine details op het einde werk, maar naadien is er en snel reacties vanuit Belisol, dat geef toch een mooie einde gevoel.

12 mars 2022

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Brasschaat

Bedankt voor uw beoordeling!