We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vijf sterren voor Danny en Redgi, stukadoor en dienst na verkoop. Er waren door omstandigheden enkele issues die ze vakkundig hebben opgelost.
L'entreprise a répondu
Met dank aan Jef Van Den Eynde ; alles duidelijk verwoord, geen vraag is teveel. Offerte binnen de week, top mensen die weten waar ze me bezig zijn !!!
L'entreprise a répondu
Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.
L'entreprise a répondu
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Winkelom 81, 2440, Geel, Belgique
Aucun historique récent de demande d’avis
Eerste keer goed geholpen geweest door Jef Van den eynde . dus vandaar de keuze om opnieuw onze ramen hier te bestellen.
Weer snel geholpen en direct akkoord gegeven voor de offerte

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer goede service door Jef Van Den Eynde (0475 79 22 82).
Zeer goede kwaliteit voor een zeer voordelige prijs.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Goede ontvangst en duidelijke uitleg/prima service van Jef Van Den Eynde 0475 79 22 82

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Voor ons hebben we een klaar en heel duidelijke uitleg gekregen .Dat is wat de klant nodig heeft, verstaanbare en goede uitleg en vriendelijke verkoper!Merci!

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Onze adviseur Jef van den Eynde legt met veel geduld en expertise uit wat we mogen verwachten. Hij spreekt duidelijke taal en denkt mee met onze wensen en ons budget.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jef Van De Eynde (Adviseur) van Belisol Geel Ramen en Deuren was zeer professioneel. Hij nam de tijd om zo raap mogelijk af te spreken bij het huis en het showroom om alles grondig met ons te spreken.
Als jij iemand nodig heeft/wilt om van A tot Z met uw te werken, bel maar op gerust (+32 (0)475-79 22 82.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Zeer goed geïnformeerd en verdergeholpen door adviseur Jef Van Den Eynde.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We kregen een zeer duidelijke uitleg van Jan Verachtert, +32495570245, en hebben er een goed gevoel bij dat alles vlot gaat verlopen. Een aanrader!

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jef Van Den Eynde (+324775792282) is zeer vriendelijk en oprecht. Geeft duidelijke uitleg en geeft aan wanneer er een meerprijs is. Heel transparant naar de prijs toe.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Vriendelijk, behulpzaam, en een correcte prijsofferte.
Goed advies van Jef.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Een duidelijke omschrijving van de offerte, een oprechte indruk, mooie showroom, vriendelijke ontvangst

Wij kregen een top professionele uitleg van Jan Verachtert
Belisol Kempen
Tel: 0032495570245
Ook een mooie prijsofferte was mooi mee genomen.

Belisol Geel
Zeer goede informatie gekregen. Vriendelijk ontvangen.
Jef Van Den Eynde heeft ons van alle nuttige info voorzien. +32(0)475792282

Goede service en uitleg gekregen van Jef Van Den Eynde 0475/79 22 82

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Jef heeft ons heel goed verder geholpen, snel, correct en vriendelijk.
Je kan hem altijd contacteren op het nummer +32 475 79 22 82

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Vlotte Communicatie met een correcte prijs.
Jef Van Den Eynde
+32475-79 22 82

Ik ben goed geholpen door Jef Van Den Eynde

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
Na een snelle reactie op onze prijs aanvraag.
Zeer tevreden over de deskundige uitleg van Jan Verachtert ( tel: 0495/570245 )
Veel kennis van zaken en geen verkoopjespraat.

Réponse de Belisol - Ramen en Deuren - Geel
We zijn in de toonzaal in Geel zeer professioneel geholpen door Jan Verachtert ( tel: 0495/570245 ) en hebben voor de zwarte Classic Prestige ramen gekozen.