Lisez les avis des autres
Hurtigt og kompetent arbejde, som derved også medførte en acceptabel pris…. Vi vil helt sikkert sikkert bruge dem igen ved behov..
God kommunikation med både kontor og den fremmødte håndværker. Hurtig levering, til aftalt tid og pris, og ikke en finger at sætte på oprydning og fjernelse af affald. Altså en femstjernet oplevelse... Voir plus
Som altid har jeg oplevet god og hurtig service og kompetent medarbejder. Derfor vælger jeg altid Bentsen VVS
À propos de l'entreprise
À propos de Bentsen VVS ApS
Écrit par l'entreprise
Bentsen VVS har en meget velfungerende serviceafdeling med mere end 100 faste ejendomme. Vi udfører helt alm. VVS-opgaver som rensning af afløb, rep. af utætte rør, udskiftning af radiatorer ol.
Døgnvagt
Vores Døgnvagt er bemandet hele året (også juleaften, nytårsaften osv.).
Vi har specialiceret os indenfor:
Fjernvarme:
Her kører vi ofte på fejlretning når anlæg mangler afkøling eller ikke kan levere den forventede effekt. Vi er med i FJR-Ordningen og udfører serviceeftersyn på fjernvarmeanlæg
Indregulering af Varmeanlæg:
Mange varmeanlæg er ikke i balance hvilket bevirker, at de beboere der ligger længst væk fra varmecentralen ofte er generet af manglende uregelmæssig varme og varmt vand. Vi indregulerer ventiler styringer og andre komponenter for at alle er lige for de tekniske installationer
Klimareguleringer:
Vi har specialiseret os indenfor Danfoss klimareguleringer herunder styringer, Motorventiler, følere mm. Vi udfører også kontrol af eksisterende styringer og de virker efter hensigten
VVS-Syn
Flere Adelsforeninger har fået øjnene op for, at det er hensigtsmæssigt at få en autoriseret VVS-Installatør til at gennemgå de tekniske installationer i lejemål der fraflyttes eller renoveres. Dette bevirker at man kan nå at få rettet ulovlige installationer inden videresalg og få det med på refusionsopgørelsen
Badeværelser
Bentsen VVS udfører badeværelser som totalentreprise. Det vil sige, at vi sørger for alle underentreprenører, tegninger, anmeldelser til myndigheder og udarbejder en tidsplan som vi overholder for en hver pris. Vi er et team som er vant til at arbejde sammen, og alle vores håndværkere er meget vellidt hos vores kunder. vi går aldrig på kompromis med myndighedsregler. Vi benytter kun anerkendte mærker
Coordonnées de contact
Generatorvej 11, 2860, Søborg, Danemark
- 4444 8813
- linda@bentsenvvs.dk
- www.bentsenvvs.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtigt og kompetent arbejde
Hurtigt og kompetent arbejde, som derved også medførte en acceptabel pris….
Vi vil helt sikkert sikkert bruge dem igen ved behov..
Som altid har jeg oplevet god og hurtig…
God kommunikation.
God kommunikation med både kontor og den fremmødte håndværker.
Altså en femstjernet oplevelse.
Bentsen lavede et meget flot stykke arbejde, de var effektive og punktlige
Vi fik renoveret hele vores badeværelse og havde en rigtig god oplevelse med VVS montørerne fra Bentsen VVS. De var meget effektive, og lavede et meget flot stykke arbejde. De kom hver gang som aftalt, og overholdte alle aftaler. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale dem.
Bentsen var hurtig til at komme og afhjælpe problemet.
Hjælpsom , badafløbet var stoppet ,men jeg synes nok at prisen for et kvarters arbejde kr 2100 incl moms var lige i overkanten !
Intet at udsætte på udført arbejde
Intet at udsætte på udført arbejde, fornemmer at prisen er i den høje ende.
Godt arbejde til aftalt tid.
Punktlig og perfekt hjælp
Godt resultat til god pris…
Godt arbejde - lidt tung kommunikation
Det var lidt tungt at få en aftale. Da vi så endelig fik aftalt en dato, forløb det fint. Jeg er ganske tilfreds med det udførte arbejde og benytter gerne Bentsen VVS igen.
Dygtige
Dygtige, hurtige og søde. Priserne er ok acceptable 👍Alt i alt altid en god oplevelse 👏👏👍😍🤩
Dygtige medarbejdere og…
Dygtige medarbejdere og samvittighedsfuld virksomhed. Kan varmt anbefales.
Inkompetent svindlere
Bentsen VVS var ude af stand til at løse en simpel opgave på at stramme et køkkenarmaturen. De havde endda selv foretaget det VVS syn hvor manglen blev opdaget, og havde vurderet opgaven i den forbindelse.
Værre endnu, forventer de betaling for opgaven som de ikke havde udført. I vores kommunikation om dette har de været uklare, besværlige og urimelige.
Var der som aftalt
Var der som aftalt, og hurtigt lukket for varmen i opgangen og afmonteret radiator.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.