À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Informations provenant de diverses sources externes

Bestel.nl - jouw adres voor Gifts, Gadgets en aparte cadeau's in Nederland.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Foutjes worden super rechtgezet

Kocht ik een iPhone laadsnoertje welke defect arriveerde. Eén telefoontje er werd iets uitgezocht, binnen 5 minuten teruggebeld met een oplossing. Volgende dag nieuw snoertje kosteloos in huis.

Dat noem ik klasse

8 octobre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden, snel geleverd en prima prijs

Prima prijs en het product was snel geleverd. Ik bestelde een Little Tikes schommel en kreeg deze binnen 2 werkdagen binnen zoals beloofd. Ook nog eens een gratis cadeautje erbij gekregen. Erg attent.

In de doos zat tevens een kortingsbon van 10%, die ga ik zeker de volgende keer gebruiken.

Bedankt en tot de volgende keer

21 août 2015
Noté 1 sur 5 étoiles

Wachttijd: 2,5 week

Op de site staat voor 19:30 besteld volgende dag in huis. 2,5 week later komt het pakketjes op de deurmat gevallen. In de tussentijd het product ergens anders aangeschaft. Onbetrouwbaar.

15 août 2015
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang wachten!! Advies klantenservice: afwachten

Een sport horloge besteld, bleek een buitenlands product te zijn en zat geen nederlandse handleiding bij (staat niet aangegeven op de website!). Klantenservice gemaild, die zouden de leverancier vragen om een NL handleiding, deze bleek niet te bestaan en daarom het product terug gestuurd, deze kon alleen afgegeven worden bij een Kiala punt. Inmiddels 14 dagen verder en nogsteeds geen bevestiging van de retourzending en het geld nog niet retour! Advies klantenservice: nog een week afwachten totdat het pakket retour is. Een retourzending die 3 weken op zich laat wachten? En dat binnen NL? Belachelijk! Nooit meer!

28 juillet 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima ervaring

Al vaker besteld hier en verzending verloopt altijd prima. Goed op de hoogte gehouden worden via de mail, makkelijke te bestellen op de site.

Enig minpuntje is de verzendkosten van 3,95. Beetje aan de hoge kant.

11 novembre 2013

Snel!

Gisteren iets besteld, vandaag al voor de middag in huis! Wel via selektvracht, wat zoveel betekend dat ze tot vier keer toe op verschillende tijden langs komen voordat ze een afspraak met je gaan maken.. Nu was ik gelukkig thuis, anders had het waarschijnlijk nog wel een week geduurd.. Maar, desalniettemin, nu erg tevreden!

7 novembre 2013

Prima

Mijn bestellingen bij Bestel.nl Gifts&Gadgets zijn waren precies volgens afspraak.
Er zijn veel leuke kadootjes te vinden.
Jammer, dat het WIFI shirt al een poos uitverkocht is.
Maar er is de mogelijkheid,dat ze je e-mailen als een uitverkocht artikel weer te krijgen is.

12 octobre 2012

Prima service

Eergisteren (13-12-11) een bestelling gedaan en hij werd gisteren meteen geleverd. Netjes verpakt. Blijkt trouwens dat ze in de buurt zitten (ik woon in Aalsmeer), dus had hem ook kunnen ophalen!

18 décembre 2011
Noté 3 sur 5 étoiles

Slecht bereikbaar.

Vrijdag 25/11/2011 een bestelling gedaan voor een klein Sinterklaascadeau en betaald met PayPal. Dit was omstreeks 13.00, dus nog ruim voor de 'deadline' voor het tijdig verzenden van spullen op voorraad, zoals ook mijn artikel was.

Ik heb bij het bestellen geen account aangemaakt en heb betaald met PayPal. Echter, blijkbaar is het betalen met PayPal dermate slecht geintegreerd in het systeem dat het voor cruciale fouten zorgt. De betaling zelf liep vlekkeloos en ik werd erna teruggestuurd naar de winkel. Hier begon de ellende, ik ontving namelijk op mijn e-mail geen orderbevestiging. Ik heb deze 24 uur afgewacht en toen op zaterdag een e-mail verstuurd naar de Verkoopafdeling. Ik ging er niet vanuit dat ik een reactie kreeg, het was tenslotte weekend.

Zondag heb ik toen weer op hun website gekeken en merkte ik op dat er een Verkoop-Support was (blijkbaar voor reeds geplaatste bestellingen). Dus, ik heb hier ook nog een e-mail naar verzonden, ook met het verzoek om het verzendadres te wijzigen en dit zo spoedig mogelijk aan mij te bevestigen.

Ik heb nooit een reactie ontvangen.

Dus, ik heb maandagmiddag toen maar gebeld. Het is echter een absolute schande dat dit achter een 0900-nummer zit voor 45 cent per minuut. Echter, op de website van hun moederbedrijf staat het reguliere nummer waarop ze ook te bereiken zijn, dit is 0297-364154. Dus, mocht je ze moeten bellen, dan raad ik je absoluut aan om dit nummer te gebruiken.

Enfin, ik heb dus gebeld, kreeg een vriendelijke meneer aan de lijn die het uit zou zoeken en terug zou bellen terwijl hij het uit zou zoeken. Echter, nieuwsgierig als ik ben, belde ik een uurtje later weer op met de vraag of hij al meer wist. De order was blijkbaar verdwaald geraakt in het systeem, maar meteen nadat hij de order had gevonden, werd deze verzonden. Het frappante is echter dat het verzendadres al was aangepast na mijn mail van zondag, maar dat er niet is ingegaan op mijn verzoek om te mailen. Absoluut een gemiste kans!

Het bovenstaande heeft mij heel erg af doen vragen hoe lang het zou duren totdat mijn order verstuurd zou worden als ik niet had gebeld. Ook heb ik ze niet online gezien op de Live Chat. Voor mijn gevoel zijn ze dus érg slecht bereikbaar, wanneer mails niet worden beantwoord, ze niet te bereiken zijn via de Live Chat en de enige optie die wordt aangeboden het peperdure 0900-nummer is.

Vandaag het pakketje in goede orde ontvangen. Echter is de doos veel te groot en wordt deze niet opgevuld! Mijn product is naar schatting 19 x 16 x 4 - waar de doos (volgens de doos zelf) 19,4 x 19,4 x 13,8 cm is. Verder zat er niets in de doos ter opvulling (behalve een factuur), waardoor het goed mogelijk was dat mijn product een beschadiging op zou lopen tijdens het transport. Absoluut een minpunt!

De conclusie die ik hier dus uit moet trekken is dat de bereikbaarheid om te huilen is. Misschien dat indien een order via iDeal wordt betaald de order wel wordt opgemerkt, maar het feit dat ik geen enkele e-mail heb ontvangen, en dus ook geen orderbevestiging, is ronduit kwalijk te noemen. Met dit in gedachten, zou ik de volgende keer dat ik hier zou bestellen nog even doorzoeken naar andere winkels.

30 novembre 2011

Prima Site, Prima Service

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke website, helder en duidelijk over prijzen en daarbij een prima en snelle service na het plaatsen van de bestelling.

15 juin 2010

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus