tot volle tevredenheid mijn samsung galaxy tab 10.1 binnen. levering duurde langer dan aangegeven stond. (3 tot 5 werkdagen). werd 2 weken. komt waarschijnlijk door de rechtzaak van I pad tegen s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mooie aanbiedingen en snel geleverd. Minpunten bezorglijn gaf aan dat de bestelling was geannuleerd terwijl dat niet zo was. Chauffeur zou 10 min. Van tevoren bellen, heeft dat niet gedaan en was... Voir plus
Aantal keer telefonisch contact en mailcontact gehad. Wordt snel op gereageerd. Uiteindelijk bestelling geplaatst op zondag. Ik heb gekozen voor een abonnement bij T-mobile en als kado een tabl... Voir plus
Al jaren klant bij Bestelmaar en nog nooit tegenvallers gehad. Hulp per telefoon of mail is altijd prima, duidelijk en snel. Prijzen zijn scherp (ik vergelijk natuurlijk altijd wel even ;-) Dit... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Entreprise de télécommunications
Informations provenant de diverses sources externes
Bestelmaar.nl is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoons i.c.m. abonnementen. Als u op zoek bent naar een mooi cadeau bij uw bestelling (laptop, tablet, console etc.) bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn aangesloten bij Telecombinatie.
Coordonnées de contact
Havinghastraat 28C, 1817 DA, Alkmaar, Pays-Bas
- 0900-6001600
- info@bestelmaar.nl
- www.bestelmaar.nl
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Foutloze en snelle aflevering
Foutloze afwikkeling van een online bestelling van mobiel internet inclusief gratis laptop. Na bestelling werd ik binnen 1,5 dag gebeld voor het maken van een afspraak. Op het juiste tijdstip werd alles afgeleverd. Uitpakken, installeren en mobiel internet deed het direct.
Is derde bestelling bij bestelmaar.nl waarbij de eerste en derde foutloos gingen en 2e iets minder soepel.
super afhandeling van de bestelling
Juiste en snelle levering, en vooral duidelijk
Alles Prima in Orde
Goede website, goede communicatie, zeker aan te bevelen.
gewoon super bestellingen geleverd meteen
gewoon super goed besteld meteen de volgende dag geleverd en sim in de telefoon werkt meteen en een mooie tv gratis erbij wat ook perfekt werkt gewoon geen woorden voor toppie
zeer goed geholpen snel bezorgd en met mailtjes op de hoogte gehouden welke datum de bezorging welke tijd en het klopte
hi ik heb de telefoon en de laptop ontvangen goede services met diverse mailtje op de hoogte gehouden wanner de bestelling kwam zelfs de chauffeur heeft mij nog van te voren op mijn mobieltje gebeld of ik thuiswas keurig.
Perfect, prettig contact en alles volgens afspraak.
Top, kon niet beter. Overzichtelijke website, prettig telefonisch contact en alles volgens afspraak. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zake over je bestelling. Snelle en correcte levering. Niets dan lof, kan bestelmaar.nl alleen maar
aanbevelen.
Snelle levering.
Mooie aanbiedingen en snel geleverd.
Minpunten bezorglijn gaf aan dat de bestelling was geannuleerd terwijl dat niet zo was. Chauffeur zou 10 min. Van tevoren bellen, heeft dat niet gedaan en was te beroerd om naar 1 hoog te lopen. Beneden (buiten) in de kou zitten rommelen.
Bestelmaar.nl echter uitstekend, alleen opmerkingen over de levering, waar zij los van staan.
zeer goed
Soepel proces en communicatie. Samsung galaxy s2 had ik binnen 5 dagen in huis incl nummeroverzetting. Mooie aanbiedingen waar ze bij Vodafoon geen alternatief voor hadden.Top
Prima
Duurde alleen wat lang voordat ik de ipad in huis had: meer dan 2 weken. Komt ook doordat van provider gewisseld werd.
prima.wordt goed op de hoogte gehouden
goede sirenes.afhandeling is goed. Werd zelfs 5 minuten van te voren gebeld dat de besteling eraan kwam.
TOP!!!
Mooie aanbiedingen, goede communicatie, snelle levering, prima producten. Alle afspraken worden nagekomen, geen enkel probleem of tegenvaller ervaren. Zeker een aanrader!
Goede en snelle service
Makkelijk geregeld,snel geleverd,Had me bestelling binnen 18 uur in huis.
Zal hier de volgende keer zeker weer bestellen
L’expérience Trustpilot