Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

tot volle tevredenheid mijn samsung galaxy tab 10.1 binnen. levering duurde langer dan aangegeven stond. (3 tot 5 werkdagen). werd 2 weken. komt waarschijnlijk door de rechtzaak van I pad tegen s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie aanbiedingen en snel geleverd. Minpunten bezorglijn gaf aan dat de bestelling was geannuleerd terwijl dat niet zo was. Chauffeur zou 10 min. Van tevoren bellen, heeft dat niet gedaan en was... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aantal keer telefonisch contact en mailcontact gehad. Wordt snel op gereageerd. Uiteindelijk bestelling geplaatst op zondag. Ik heb gekozen voor een abonnement bij T-mobile en als kado een tabl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al jaren klant bij Bestelmaar en nog nooit tegenvallers gehad. Hulp per telefoon of mail is altijd prima, duidelijk en snel. Prijzen zijn scherp (ik vergelijk natuurlijk altijd wel even ;-) Dit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de téléphonie mobile
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Entreprise de télécommunications

Informations provenant de diverses sources externes

Bestelmaar.nl is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoons i.c.m. abonnementen. Als u op zoek bent naar een mooi cadeau bij uw bestelling (laptop, tablet, console etc.) bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn aangesloten bij Telecombinatie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Service in verschil

communicatie met bezorgdienst liep stroef order geannuleerd maar niet door mij, een medewerker van u heeft het achteraf goed opgelost nadat ik kontakt met u opnam.
(heb de indruk dat er werknemers zitten die niet helemaal het proces beheersen)
Mag achteraf ook niet klagen, er zitten er ook die weten wat te doen, als je die dan maar aan de lijn krijgt.

4 janvier 2012

goede afhandeling.

Abonnement verlengd allemaal prima in orde.telefoon netjes afgeleverd, je wordt gebeld en je kunt aangeven in welk tijdvak je je telefoon geleverd wil hebben.
Op de dag zelf een kwartier voor ze aan de deur komen word je gebeld Prima.,

3 janvier 2012

Helemaal top!

Zeer tevreden over deze site. Bestelde artikelen zeer snel geleverd gekregen, steeds keurig op de hoogte gehouden via email over de ontwikkelingen. Echt een aanrader!

2 janvier 2012
Noté 2 sur 5 étoiles

Ontevreden over twee punten. rest goed.

Ten eerste wilde ik graag de iphone 4S 32 GB en op de site stond en staat nog steeds op voorraad. Maar hij was niet leverbaar en na lang wachten toch maar voor de 16 GB gekozen.

2e punt is dat ik nummerbehoud wilde van een provider die niet in het standaardlijstje stond en heb daarover telefonisch contact gehad en duidelijk gemeld. Maar kreeg na 2 weken te horen dat mijn nummer niet bekend was bij KPN en de procedure moest dus opnieuw waardoor ik nu nog steeds mijn nummer niet heb en nog moet wachten tot 12 januari.

Positief ben ik over de prijs en de manier waarop je continue op de hoogte word gehouden door email en de manier van afleveren aan huis.

2 janvier 2012

Perfect!!!! Ga zo door

Dit is de tweede of derde keer dat ik zaken doe met bestelmaar. Geen problemen gehad. Alles was snel geleverd en volgens afspraak. Mijn complimenenten!!!!

31 décembre 2011
Noté 4 sur 5 étoiles

ik heb de telefoon goed ontvangen en ben heel erg blij mee

ik ben heel erg blij over de service . ontvangen en ook belmaar heeft mijn heel goed op de hoogte gezet over mijn bestelling . ik kreeg altijd een email van hun wat er met mijn bestelling nu op het moment gebeurd dat was ik blij mee.de koerier was heel erg vriendelijke maakte ook grapje heel goed punt dank u wel koerier .

30 décembre 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle, correcte afhandeling met goede informatievoorziening

Ik vond het aantal emails omtrent de bestelling wel erg veel, maar ik kon dus absoluut niet zeggen dat ik niet goed op de hoogte was van mijn bestelling. De mails werden verstuurd bij nummerovername, na inpakken, klaarzetten, verzenden, na verzenden. Heel duidelijk en overzichtelijk! Alles netjes geregeld ook met overstappen naar de andere provider.

29 décembre 2011

Ik zeg.. doen

Verleng nu al een aantal jaren mijn nieuwe abonnement via bestelmaar.nl. Altijd, ook dit keer weer, was het duidelijk wanneer mijn bestellingen werden geleverd en in korte levertijden. Altijd vergelijk ik bestelmaar.nl weer met andere aanbieders van telecom maar bestelmaar.nl blijkt telkens toch de goedkoopste voor wat betreft je nieuwe toestel.... Ik zeg,... doen

21 décembre 2011
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus