Oplever desværre at deres øreringe ikke kan bruges, da “låsen” falder ud konsekvent, og nu er tabt. Fik dem ellers i gave. Deres “skruelås” på 5mm sølv øreringe er nu konsekvent faldet ud over 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pakker og sender lynhurtigt. Postnord smed desværre min pakke væk og bad mig om selv at melde den savnet hos Bestman. Jeg sendte en mail og 1 time efter ringede de mig op! Efter en undskyldning på Pos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos BESTMAN.dk får man en rigtig god oplevelse! Stort og flot udvalg, yderst venlig "kundebehandling"/betjening, - lynhurtig forsendelse, ingen besvær med at returnere og ombytte varer. Man får s... Voir plus
Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.
Vænget 21, 4400, Kalundborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fuldt ud tilfreds, det fungerede til UG.
Nemt, hurtigt og effektivt.
Fine produkter og hurtig levering.

Réponse de BestMan.dk
Det var første gang jeg handlede hos Bestman.dk men ikke sidste!
Jeg havde skrevet til dem vedr. seler og seleknapper i vintagestil. Hurtigt fik jeg et uddybende svar.
Dagen efter ringede jeg til firmaet. jeg fik svar og hjælp af en aldeles serviceminded gut
ved navn Casper. Efter mit køb gik der omkring et døgn til jeg havde mine ting som lever fuldt op til min forventning.
Jeg kan varmt anbefale Bestman.dk

Réponse de BestMan.dk
Jeg købte et par manchetknapper. De kom fluks. Et par uger efter knækkede den ene knap. Jeg skrev en mail vedhæftet et billede af knappen og fik staks det svar, at nye knapper var på vej. Det kunne afhentes dagen efter i min pakkeshop.
Sikke en flot og ualmindelig god service. Tak

Réponse de BestMan.dk
Jeg skulle gerne give 5⭐️ pga hurtig levering. Men grunden til jeg giver 4⭐️ fordi min kæreste sendte linket af varen han ønskede sig til mig på Messenger. Og jeg forsøgte flere gang at købe den fra linket direkt fra Messenger men det virkerede ikke. (Nemmere når man kan betale med MobilePay) Man kunne ikke tilføje vare i kurven.
Til sidst brugte jeg min bærbar.
Det er noget I kan måske kigge på og udvikle videre.
Ellers super dejlig oplevelse. Mange tak for god service.
Vh Line 👍

Réponse de BestMan.dk
Bestiller en taske 14.55 og næste dag er den leveret af PostNord kl 10.00. Lyn hurtigt betjening af bestman👍

Réponse de BestMan.dk
Man bestiller en vare og den kommer med lynets hast.
I bør dog lige præcisere, at når man bestiller øreringe, at man bestiller dem enkeltvis og ikke parvis 🙏
I følger op, og ringer til kunden, hvis der var det mindste. Det er super god stil. Tak for fantastisk hjemmeside/handel, det er ikke sidste gang vi bestiller/køber hos jer.

Réponse de BestMan.dk
Det er lige gået op for mig at jeg aldrig har efterladt en anmeldelse af denne fantastiske shop... Og det er virkelig for dårligt. De tilbød virkelig god service, var hjælpsomme og hurtige til svar på spørgsmål, levering osv.
Jeg anbefaler alle der skal købe et flot smykke eller lignende til en særlig person i deres liv at bestille herfra. Min kæreste elsker sin ring og han vil helt sikkert få flere gaver herfra i fremtiden :D

Réponse de BestMan.dk
Vildt hurtig levering op til jul! 2 dage! :) passer perfekt til gave til ens kæreste, far, bror eller lign.
Mega fede produkter til lav pris! Jeg kan helt klart anbefale. Jeg køber i hvert fald igen herfra !:)

Réponse de BestMan.dk
Jeg havde bestilt nogle varer, der blev afsendt meget hurtigt, hvorefter jeg glemte at hente pakken.
Da jeg kom i tanke om, at der måtte være en pakke, jeg havde glemt at hente og ville søge mine mails igennem, lå der allerede en mail fra kundeservice, hvori firmaet spurgte, om jeg ville have pakken gensendt eller pengene retur.
Dét er virkelig god service og vidner om et veldrevet firma, der har styr på tingene!
Fantastisk at opleve - jeg kan absolut anbefale BestMan!
DET GODE FORTSÆTTER!
Da forsendelsen blev gensendt, var den her 'hurtigere end straks'. Virkelig værdifuldt som nu op mod Jul. Og det siger noget om firmaet, at de har kapacitet til det!
Varerne var fine og helt som håbet!

Réponse de BestMan.dk
Afsendt 2 timer efter bestilling på BLACK FRIDAY!!! Vildt godt fedt! kan klart anbefales.
-Opdatering 28/11 Jeg har fået min pakke mandagen efter bestilling fredag :D

Réponse de BestMan.dk
Fantastisk service og hurtig levering! Holder hvad de lover!

Réponse de BestMan.dk
Helt fantastisk kundeservice !
Jeg købte en ring, og fik den ombyttet pga størrelsen ikke lige passede. Der var ingen problemer, og rigtig behjælpelige :) !

Réponse de BestMan.dk
Bestilte søndag og modtog tirsdag. Suverænt👍👍👍

Réponse de BestMan.dk
fik i dag en hel fantastisk service,havde købt er Hilfiger armbånd på nettet og skulle have byttet det,men chefen brugte tid på at korte det mm,ikke sidste gang jeg har købt noget her,kan varmt anbefale BestMan

Réponse de BestMan.dk
Vi fik købt forkert størrelse ring og ville returnere. En sød mand fra BestMan ringede og guidede os til rigtig størrelse. Vi fik den kort efter og har nu en glad teenagedreng.
Super god service! Meget let, enkelt og trygt! Varmeste anbefalinger!

Réponse de BestMan.dk
Bredt, veludstyret sortiment i alle prisklasser og levering sendt på 60 minutter efter bestilling, det er sku stærkt!

Réponse de BestMan.dk
Man er slet ikke i tvivl om at service og god behandling er hvad BestMan bestræber sig på. Nu har jeg handlet her et par gange og BestMan er altså bare et klasse eksempel på hvordan en webshop skal drives!

Super hurtig levering.
God kundeservice

Réponse de BestMan.dk
Hurtig levering og god returneringsservice.
Jeg har været meget tilfreds begge de gange, hvor jeg har bestilt hos dem.

Réponse de BestMan.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.